Mozambik je napisao/la:Popljuva covjek Misketa, Lulica, Hajrovica i Besica na Pjanicevoj temi.![]()
![]()

Cekaj dok se sjeti Dzeke..."oplesce" on i po njemu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mozambik je napisao/la:Popljuva covjek Misketa, Lulica, Hajrovica i Besica na Pjanicevoj temi.![]()
![]()
ma ovo Gringo doso tobedzemal33 je napisao/la:Smijite se ali i sami znate da je istina. Lik je tehnicki tri klase iznad ostalih, jednostavno nije imao s kim odigrati pas. To se vidjelo u utakmici protiv nigerije. Da su postojala dva pjanica na terenu nigerijci ne bi napravili onoliko sansi jer ni loptu ne bi vidjeli
mislim da na cijenu puno uticu i godine ali da je nas najbolji igrac to je vec svima jasnoDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Zasluzno je skocila cijena. Ima vrlo dobru sezonu iza sebe. Samo naprijed.
+1SamoOstroINaPrvu je napisao/la:Najjaci, nalkompletniji i najprizemljeniji nas igrac. svaka mu cast.
skoro je njemacki magatin 11 freunde o njemu objavio zanimljivu reportazu, o njegovom zivotu
Cartman je napisao/la:mislim da Roma moze cak do titule.
mene sto se tice moze, ali samo barcelona, real ili bayernBassha je napisao/la:Neka Pjanketa jos minimum jednu sezonu u Romi , nek pokaze sve svoje znanje pa poslije nek ide u Top 5 klubova Evrope...
Pa nisu jos dovoljno "nagrdili" temu Dzeke i Susica zato i jest na drugoj stranici. Stani malo da sjasu sa Dzeke pa ces je onda gledati pri vrhu prve stranice.Evil Genius II je napisao/la:tema miralema pjanica na drugoj stranici pdf-a reprezentacije!?
nece da moze![]()
[youtube][/youtube]
inace, roma je otputovala na pripreme u SAD gdje ce vec za dva dana (23.) odigrati prijateljsku tekmu sa liverpoolom, a nakon toga igraju u okviru international champions kupa. prva tekma je 26. jula protiv uniteda, 29.07. igraju sa realom, 02.08. protiv intera, a eventualno finale dva dana nakon toga tako da ce biti zanimljivo vidjeti romu i naravno miralema protiv poprilicno jakih protivnika.