Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ja i 5 gostiju ,Sta nam radi ovaj cvikeras 

odo sad sta pojest pa da se legne
- el-fighter
- Kontakt:
ima nas josBosnaSTL je napisao/la:Ja i 5 gostiju ,Sta nam radi ovaj cvikeras

Nista od Mirze veceras (ili danas), ali je utakmica bila pravo dobra (barem bolja od onih koje smo do sada gledali). Na kraju Clippersi pokazali da su ozbiljniji tim i zasluzeno su slavili.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- DzenoMjesecar
- Kontakt:
glumim sovu da bi gledao Redzu i Plaboy-a
koji sam ja levat

koji sam ja levat
Ne daj se careDzenoMjesecar je napisao/la:glumim sovu da bi gledao Redzu i Plaboy-a![]()
koji sam ja levat

shandrlike-tandrlike
Ma sad ce se u sljedecim utakmicama dokazati da Kardashian nije nista bolji nego Teletovic,cak je u segmentu napada malo sporiji i nema cesto rjesenja,ali dobro,igrao je nas Humpiraga 10 minuta,i da izvinete nije nista ubacio u koš...
nadam se da ova utakmica ne znaci kako je ispao iz rotacije
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
bojim se da znaci, jer se vec dosta pisalo o tome kako Tele nije opravdao minutazu i da se Netsi vracaju u rotaciju kao s pocetka sezone Evans-HumpLenBias je napisao/la:nadam se da ova utakmica ne znaci kako je ispao iz rotacije

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
najgore od svega je to da ako se desi ispadanje iz rotacije vise se ne moze reci da nije dobio priliku, dobio je ali nazalost nije iskoristio, velika steta ali nadati je se boljem jer vjerovatno gore po njega i ne moze
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Hump je znaci igrao i napravio nista 

Igrat ce i veceras a sta ce napraviti bog znalumani je napisao/la:Hump je znaci igrao i napravio nista

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
lindegard je napisao/la:Igrat ce i veceras a sta ce napraviti bog znalumani je napisao/la:Hump je znaci igrao i napravio nista![]()
![]()
nece mnogo-
Dokaz da 90% foruma gleda NBA samo radi Teletovica a ti isti se kasnije prave pametni i sveznali kada se kaze da Mirza i ne zasluzuje vise od 10ak min. Ne upucujem se tebi direktno, da se ne uvrijedis ili da pogresno shvatis.DzenoMjesecar je napisao/la:glumim sovu da bi gledao Redzu i Plaboy-a![]()
koji sam ja levat

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
AjsKjub je napisao/la:Dokaz da 90% foruma gleda NBA samo radi Teletovica a ti isti se kasnije prave pametni i sveznali kada se kaze da Mirza i ne zasluzuje vise od 10ak min. Ne upucujem se tebi direktno, da se ne uvrijedis ili da pogresno shvatis.DzenoMjesecar je napisao/la:glumim sovu da bi gledao Redzu i Plaboy-a![]()
koji sam ja levat

nemoj ti i te price molim te
neka ih,svako ima pravo na svoje misljenje
Nije lako znati nesto o Mirzi,kada ga vecina tek prati od kada je u nba
Ima ovdje par forumasa koji ga prate ipak nesto duze
Ipak se divm svima koji su uvjek tu u kasne sate,a pogotvo onima koji idu na posao,skolu 

Dokazi mu suprotno. Dokazi mi sta je Mirza uradio da zadovolji vise minuta, izuzev tekme protiv Hjustona i jos 2-3 gdje su ga krenule trice. Sve ostale su statisticki lose, barem one u kojima mu je pruzena prilika + tzv. "tekme u kojima mu je dato premalo minuta da napravi ista". Jedan dio mene vjeruje da on moze vise a drugi da je dokucio vrh. Volim ja Mirzu ali ovo sto pokazuje nije za NBA standarde.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
ti ako si godina ,kao taj na avataru
sve mi je jasno
ocigledno jos ne znas,kako ide nba.

99%-tni dio mene je siguran da ti nemas pojma sta pricas ali hajde, mirza u pravoj formi kakav je svako normalan zna da moze biti je itekako za nba, odavno, ovakav mirza koji napadacki nije ni na 30% onoga sto treba da bude i radi vise u odbrani nego u napadu nije mirza kao prvo i nije doveden zbog toga da bi bio, za nba standarde, polovican igrac za zadatke u odbrani nego da puni kos protivnika kako zna, ne znam o cemu ti pricas ovde i dzaba laprdas kad i sam znas da je tako, naravno ako imas ikakvog pojma o kosarci, mirzi i ostalim stvarima koje treba povezati da bi mogo biti bar malo kompetentan da pricas?
Pusti budalu bolan, ne trosi zivceLenBias je napisao/la:99%-tni dio mene je siguran da ti nemas pojma sta pricas ali hajde, mirza u pravoj formi kakav je svako normalan zna da moze biti je itekako za nba, odavno, ovakav mirza koji napadacki nije ni na 30% onoga sto treba da bude i radi vise u odbrani nego u napadu nije mirza kao prvo i nije doveden zbog toga da bi bio, za nba standarde, polovican igrac za zadatke u odbrani nego da puni kos protivnika kako zna, ne znam o cemu ti pricas ovde i dzaba laprdas kad i sam znas da je tako, naravno ako imas ikakvog pojma o kosarci, mirzi i ostalim stvarima koje treba povezati da bi mogo biti bar malo kompetentan da pricas?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.