FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2010, 18:17

Dobar je Vela, no zaista je pretjerao par puta sa Demichelisom. Čovjek nije niti jednom pogriješio i on sve na njega. Samuel pogriješi ko neko dijete, i ništa.

Bel je igrao keca onda na Bayern. :lol:

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 12 jun 2010, 18:28

ovaj Enyeama mogao bi biti stvarno zvijezda prelaznog roka ako ovako nastavi braniti
Kako bi bio dobro da zamijeni Butta u Bayernu a nije ni toliko skup prema transfermarktu
http://www.transfermarkt.de/de/vincent- ... 37760.html
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2010, 18:31

Dobar golman, pokazalo se to danas. No, zna se da će teško doći neki stranac na gol Bayerna. :lol:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 12 jun 2010, 18:40

vozdra raja evo me nije me bilo par dana pa evo da sta malo prozborim .jeste čitali tekst o nekim neregularnim stavrima vezanim za inter tj.transfer milita i mote u inter u maju 2009 kažu ima neregularnosti pa su morati ui preziosa vlasnik genoe navodno pozvani na sud navodno prijeti interu ako se nešto neregularno dokaže prijeti oduzimanje titule serije A i L.P u kojem smo mi nažalost poraženi pa eto mogli bi dobiti dobiti titulu od intera za stolom izgleda.ma ja sam davno rekao da je morati pravi šef fudbalske cosa nostre.imal kakih novosti o potencijalmnim pojačanjima čitam ovaj mali iz lemana navodno bajeern zainteresovan treba ima neko stariji i iskusniji. :lol:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 12 jun 2010, 18:42

Iako nije tema, ali pošto će neki forumaši sa ove teme navijati za Orandžine, ko ovdje za Elf navija?
Ja sam uvijek na njihovoj strani :D
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jun 2010, 19:46

dr.adnan je napisao/la:Iako nije tema, ali pošto će neki forumaši sa ove teme navijati za Orandžine, ko ovdje za Elf navija?
Ja sam uvijek na njihovoj strani :D
Navijam ja za Elf. 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 12 jun 2010, 20:09

Naravno uvijek sam za panzere ili ti ga elf ali na drugom su mi mjestu hollandzani i ne radi Robbena, ne navijam ni za Francuze radi mog najdrazeg Riberya nego jednostavno volim njihov stil igre.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 12 jun 2010, 20:23

Amar Dzeko je napisao/la:Zeljko Vela : "Milito, Milito..i nije uspio proci, zaustavio ga je Yobo..ipak to nije njegov kolega iz reprezentacije Demichelis, a nije ni Van Buyten." :D
Haha i ja sam isto pomislio kada je krenuo Milito odma sam rekao nije ti to Van Buyten :lol:

P.S. I ja naravno navijam za Elf 8-)

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 jun 2010, 00:55

Naravno i ja sam za elf a i holandija jedna od drazih
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 jun 2010, 10:27

isakovich je napisao/la:Naravno i ja sam za elf a i holandija jedna od drazih
VOLIM BAYERN
To je isto k'o da bi rekao "Navijam za BiH a i Srbija mi je draga"
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 jun 2010, 10:38

bistrikboy je napisao/la:
VOLIM BAYERN
:mrgreen: :mrgreen:

Rivalitet ogroman. Samo ne znam kome to Njemacka nije ljuti rival. Gotovo svim vodecim evropskim repkama. Jedino bih tu Spaniju iskljucio.
Gdje ces navijati za Bayern a da ne simpatises (makar) Elf. Kada gotovo uvijek okosnicu tima cine igraci iz Minhena.
Meni su se najvise ohladili ze vrijeme Vogts-ove ere. Nisam mogao smisliti tog lika i nacin vodjenja reprezentacije. Izostavljanje nekih igraca, forsiranje panjeva poput Eilts-a, Freunda...

Znaci, nisu mi na prvom mjestu, izostankom nekih reprezentacija "prinudjen" sam da budem vise uz Elf nego inace.
Volim ekipe koje igraju lijepo i atraktivno, mora se priznati da su Oranje jedni od tih.
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jun 2010, 11:56

Evo da se i ja ukljucim u ovu diskusiju. Za mene je Njemacka rezervna domovina tako da kazem i uvijek kada nema nas na nekom takmicenju moje emocije su uz Njemacku. I danas imam dosta prijatelja gore i skupa smo se radovali 1996.godine, a takodjer smo skupa tugovali 1998.godine, i sada uvijek podijelimo misljenja kada je "Elf" u pitanju.

@ Geronimo

Vogts je s tim klocevima bio u finalu EP-a, osvojio EP, ispao dva puta u 1/4 finalu SP-a (dvije mrlje Njemacke na SP, jer je 1/2 finale za njih rezervisano). Ipak ja skidam kapu covijeku, ali onaj poslje njega sto je dosao ne daj Boze nikome. Bayernova skola famozni Erich Ribbek koji je dosao na preporuku "paprike", tek kada je Kaiser preuzeo stvari u svje ruke poceli su i rezultati dolaziti i na EP-u (milism na EP 00 i EP 04). Inace "paprika" je uklet sto se "Elfa" tice. U BG je nabio loptu na tribine i tako je Čehoslovacka postala prvak EP, predlozio famoznog Ribbeka. :D :D
Nek se "paprika" drzi Bayerna, a "Elf" prepusti Kaiseru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 13 jun 2010, 14:26

Ne bi bilo lose dovest Belhadja, odlican igrac :D
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 jun 2010, 15:41

VOLIM BAYERN

nidje veze brate mili,ja njemacku volim vise i od BIH i od holandije i srbije,,ali sam rekao da su mi holandjani dragi zbog robena i naseg kapitena van bomela.. et tako ti je to
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jun 2010, 15:49

isakovich je napisao/la:
VOLIM BAYERN

nidje veze brate mili,ja njemacku volim vise i od BIH i od holandije i srbije,,ali sam rekao da su mi holandjani dragi zbog robena i naseg kapitena van bomela.. et tako ti je to
Ne odaji se. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 13 jun 2010, 19:23

e ovako ja sam veliki veliki fan bajerna volim ovaj klub najviše od svih ,al jednostavno ne navijam za elf ja sam veliki fan engleza i holanđana.englezi su juče kako smo videjli nažalost nesretno primili gol al sta je tu je idemo dalje imaju još dvije tekme i očekujem prolaz u drgu fazu,sto se tiče holanđana oni su moji veliki favoriti na ovome prvenstvu jednostavno volim stil igre holandske ekipe,sto se tiče elfa kažem nisam navijač njemaca nisam ni protiv njih al u svakome slučaju ću pogledati njihove utkmice.imal kakih novosti raja o trnsferima dobro znam da će najbolje se dešavati poslije prvenstva imali iko sta konkretnije od vjesti. :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jun 2010, 19:58

GAL je napisao/la:e ovako ja sam veliki veliki fan bajerna volim ovaj klub najviše od svih ,al jednostavno ne navijam za elf ja sam veliki fan engleza i holanđana.englezi su juče kako smo videjli nažalost nesretno primili gol al sta je tu je idemo dalje imaju još dvije tekme i očekujem prolaz u drgu fazu,sto se tiče holanđana oni su moji veliki favoriti na ovome prvenstvu jednostavno volim stil igre holandske ekipe,sto se tiče elfa kažem nisam navijač njemaca nisam ni protiv njih al u svakome slučaju ću pogledati njihove utkmice.imal kakih novosti raja o trnsferima dobro znam da će najbolje se dešavati poslije prvenstva imali iko sta konkretnije od vjesti. :lol:
Nema nista! 8-)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 13 jun 2010, 22:19

U jeku pregovora oko Elfa, da pohvalim igrače Bayerna na večerašnjoj utakmici... Svi su dobro igrali, samo Gomez nije imao puno vremena da se dokaže...
Sent from my Philips Smart TV.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 13 jun 2010, 22:27

Dobro i ja simpatizujem Panzere ,ali poserem se usta svakom ko kaze da voli Njemacku vise od Bosne ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 jun 2010, 22:29

bavarian_bk je napisao/la:Dobro i ja simpatizujem Panzere ,ali poserem se usta svakom ko kaze da voli Njemacku vise od Bosne ;)
Svaka čast majstore :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.