FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 15 sep 2012, 19:37

Ultras1921 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Antolović, Kvesić, Kerla, Zolotić, Selimović, Čolić, Vasilić, Bešlija, Svraka, Bekrić, Zeba.
Uuuuu ovo je nesto nove. Nema Adila :shock:
Hoće Amar da igramo brže i od noge do noge, ako će to bit tako onda je ovo dobra stvar. Svakako ako zapne imamo Adilovića, Jamaka i Brkovića koji mogu napravit dosta toga.

EDIT: Korner i šut Zolotića, ne brane se naši. IDEMO PO POBJEDU !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 sep 2012, 19:41

cera1 je napisao/la:
plava grbavica je napisao/la:koji je link radio prenosa, hvala
http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./BH_Radio_1" onclick="window.open(this.href);return false;

de malo sami trazite , nece vam otpasti ruke :roll:
Dzaba ti kad ne prenose.. Ja vise ne placam pretplatu ovim aharima..
BUDI ŽELJO !!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 sep 2012, 19:42

justFlowFKZ je napisao/la:Znate sta meni nije jasno. Zasto svi mijesaju navijace i politiku a pogotovo u ovom incidentu koji se danas desio. Kod nas kad su izbori svaka mala sitnica se prepise upravo politici i strankama.
Niko ne moze to da shvati kao navijacku akcije koje "ultrasi" podrzavaju i upraznjavaju, pa brate zato i jesu "ultrasi".

Ako mi moze neko samo odgovoriti. Kada je pao udarni trans Robije zasto se ta ista akcija nije povezala sa politkom, zasto su ti isti fini navijaci tu istu sliku naopako okrenutog transa gijelili gdje su stigli. Ali ne cim je sukom izmedju dvije navijacke skupine razlicite vjeroispovijesti odma je to neka politika nesto, jos izbori blizu pa kao kec na desetku.

Po meni, obicna navijacka akcija koja nema veze sa politikom. Opet kazem, moje misljenje.
Fazon je sto se ova navijacka akcija desila u totalno pogresno vrijeme.Svi je povezuju sa desavanjima koji zaista i jesu bili politicke prirode na nasem stadionu nedavno u obje utakmice protiv timova iz RS.U biti je to poenta i sad se ovi nasi "zestoki" djecaci ufurali u navijacku akciju i eto odradili su to.Pa dobro,ali jos jednom u nizu su zbog te akcije nanijeli stetu klubu jer sada organizovano gostovanje u Mostaru je sprijeceno i nasi igraci i sampioni nece moci imati nikakvu podrsku sa tribina.
Sa hiljadu stvari se mi ovde mozemo slagati ili neslagati,ali samo je jedna cinjenica.Svim ovim postupcima samo ide nanosenje stete nasem klubu.Zasto su ovi danas to odlucili uraditi to samo ptice znaju.Otisla predvodnica koja nema veze sa organizovanim dolaskom navijaca u Mostar i odradila neki kafic.Pih!
Neko ko ovo organizuje i ko planira akcije ovog tipa na nivou nekog ultra fazona debelo grijesi u nacinu i tempiranju ovih dogadjaja.U ovom trenutku ova akcija je nesto sto nam nikako nije trebalo.Napravio se citav jedan niz negativnih dogadjaja koji su vezani za navijace Zelje.Po cijem nalogu i po kakvim dogovorima se ovo radi,mogu nam napisati neki i ovde koji tvrde da imaju velika saznanja o svim tim desavanjima,pa neki cak napisu i da su ukljuceni u sam taj rad.
Navijacka akcija je jasna svugdje u evropi.Navijaci i navijacke grupe tako provode neke svoje price.Danas je to postalo opasno na ovim prostorima i daje razne konotacije.Ovo je po definiciji bila jedna prava navijacka akcija,ali u ovakvom odnosu i ovako tempirana poslije negativnih desavanja na nasoj tribini gdje je bio jedan jasan politicki predizborni udar medju nekim debilima koji su za sicu to nesto odradili,pa zavili klub u crno,ova akcija koja se zove navijacka i koja nema nista sa ovim prethodnim dogadjajima je dosla svim neprijateljima kao jos jedan atak Zeljinih navijaca na sve ono sto nije bosnjacko.Lose tempirano vrijeme,opet ostecen klub za nebodrenje svog tima od strane organizovanih dolazaka navijaca,i novi udar na Amara i njegove momke direktno.
Steta je pa u nasim redovima ,tamo medju onim likovima koji se zovu "glavni" zaista nema puno onih koji razmisljaju.A ako se opet desilo da oni "glavni" nisu imali pojma o ovome i o ovoj predvodnici koja je otisla jutros,onda mi imamo ogroman problm kao navijacka skupina.Sve je ovo jako lose po nas klub.Sta da se radi,jednog dana kada ode Amar,opet ce nam se desiti da nas dodje 300 po utakmici,a tih vjernih fanatika nece biti nigdje.Tako je to.Sada imaju svojih 5 minuta,sada smo sampioni,sada svi gledaju u nas,pa daj nam malo i ovakvog publiciteta.Sva ova djeca i mangupcici koji sada ovo rade se izgleda ne sjecaju 300 ljudi na stadionu i nasih mjesta na tabeli,pa ocigledno zele ponovo da se to desi i da i oni malo vide kako je to kad nema Amara Osima.Bogami ako ovako nastave,desice se vrlo brzo.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nanek

Post Postao/la nanek » 15 sep 2012, 19:45

Herce.gov.inaliv.e u dogovoru sa navijacima Svinjskog, tj.ultrasa nije htjela da omoguci prenos kako oni kazu fasitima tj.navijacima zeljeznicara.

Ko o cemu, kur.va o postenju!

Tako pise na njihovoj stranici na fb-u.

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 15 sep 2012, 19:52

svakim danom sve me vise strah da Amaru ovo sve ne dosadi i da se samo pokupi i ode :roll:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 15 sep 2012, 19:54

Plemići imali slobodnjak sa 20 metara, ali lopta pogađa živi zid.

Kakvi su prekršaji na 20 metara. :?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 15 sep 2012, 19:54

nanek je napisao/la:Herce.gov.inaliv.e u dogovoru sa navijacima Svinjskog, tj.ultrasa nije htjela da omoguci prenos kako oni kazu fasitima tj.navijacima zeljeznicara.

Ne mogu to nigdje da nadjim, ali nije ni bitno.

Nije los ovaj ss.ba za sad! Iz minute u minutu ide :)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 15 sep 2012, 19:55

Ultras1921 je napisao/la:
nanek je napisao/la:Herce.gov.inaliv.e u dogovoru sa navijacima Svinjskog, tj.ultrasa nije htjela da omoguci prenos kako oni kazu fasitima tj.navijacima zeljeznicara.

Ne mogu to nigdje da nadjim, ali nije ni bitno.

Nije los ovaj ss.ba za sad! Iz minute u minutu ide :)
http://www.facebook.com/hsk.zrinjski" onclick="window.open(this.href);return false;
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 sep 2012, 19:56

Ma neka, nece ni oni imati prenosa i gotova stvar. Kada su im Ultrasi preci od kluba i njihove zarade...
Ovo mi stvarno fakat ide na neku stvar. Pa jebote zivot hocemo naprijed a TV prenosa ne moze srediti sa nekom od TV kuca...Uostalom ne znam sta ste ocekivali od hercegovaca uopste.. Svako ce prije svoje dupe braniti nego tude, ne znam i ne vidim razlog bilo kakvog razocaranje, jer iskljucimo smo mi krivi jer nema prenosa, niko drugi..

Koliko raje uopste ima na stadionu?

Sto se Amara tice, kao prvo Amar je profesionalac, i ne kontam stvarno kako vecina nase raja mjesa trenera (mahalasa), bolje receno amatera i profesionalca... Jednostavnije receno, sta Amara boli neka stvar za stanje na tribinama? On je odgovoran za teren (samo za teren) i svoj posao radi kako najbolje zna.

A sto se tice nas navijaca kojima je zao sto Amar sve radi, a drugi navijaci to pljuju, fino pred ove dvije tekme, doci i pomoci klub-u. Kako? Posto su neki pisali da se ne mogu karte stampati, moze se kao neka nagradna igra organizovati ( kao zamjena za karte). Dodemo i kupimo, a opet vam kazem da nas ne bi bilo vise od 500...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 15 sep 2012, 20:04, ukupno mijenjano 4 puta.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 sep 2012, 19:57

Amar TM'87 je napisao/la:svakim danom sve me vise strah da Amaru ovo sve ne dosadi i da se samo pokupi i ode :roll:
Nadam se da se Amar ne zamara puno navijacima...
BUDI ŽELJO !!!

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 15 sep 2012, 19:59

champions1921 je napisao/la:
Amar TM'87 je napisao/la:svakim danom sve me vise strah da Amaru ovo sve ne dosadi i da se samo pokupi i ode :roll:
brate samo se stavis u njegovu poziciju, kolko se covjek zalaze za Zelju i sve a grupa debila sve to u*ere ;)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 sep 2012, 20:02

slika
slika
fuj !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 15 sep 2012, 20:03

Ajde Manijaci zaptajte se ko hoce da vam preuzme klub.Kome smeta Zujo,Amar itd.Jel vi mislite da su ovi dogadjaji danas u Mostaru slucajni.Na svojoj tribini imate sabotere, tj fasiste iste one koji su palili srpsku zastavi protiv Slavije, a vjerovao su isti ti jutros napravili sranje u Mostaru.Zapitajte se za koga i u cije ime i u cijem interesu.Prst na celo!!!
Zadnja izmjena: Bijeljinacity, dana/u 15 sep 2012, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 sep 2012, 20:03

Amar TM'87 je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
brate samo se stavis u njegovu poziciju, kolko se covjek zalaze za Zelju i sve a grupa debila sve to u*ere ;)
Stoji to ali mislim da on zna da su nasilje i vandalizam prisutni i u mnogim evropskim metropolama i da u svakom zitu ima kukolja.. Ovdje bi ti brate bila nenormalna situacija da je sve uredu.. Balkan je ovo a sef je svjestan toga..
BUDI ŽELJO !!!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 15 sep 2012, 20:03

Vidio sam sad nego ja konto da je na stranici hercegovinlive :oops:
Zadnja izmjena: Ultras1921, dana/u 15 sep 2012, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 sep 2012, 20:04

Bijeljinacity je napisao/la:Ajde Manijaci zaptajte se ko hoce da vam preuzme klub.Kome smeta Zujo,Amar itd.Jel vi mislite da su ovi dogadjaji danas u Mostaru slucajni.Na svojoj tribini imate sabotere, tj fasiste iste one koji su palili srpsku zastavi protiv Slavije, a vjerovao su isti ti jutros napravili sranje u Mostaru.Zapitajte se za koga i u cije ime i u cijem interesu.Prst na celo!!!
smiri se.
DRUG NEBI TI PUNCA

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 sep 2012, 20:05

anonimni je napisao/la:slika
slika
fuj !
Ma jarane,nije ovo tacno,bezze se hvale,lik htio uraditi prenos,al bilo kasno da dogovori sa zrinskim da mu daju net na stadionu. i pare se nasle i sve ok bilo

bezze se sad furaju,na njegovom chatu danas nesto sra.li,odma ih banovao

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 sep 2012, 20:06

Bijeljinacity je napisao/la:Ajde Manijaci zaptajte se ko hoce da vam preuzme klub.Kome smeta Zujo,Amar itd.Jel vi mislite da su ovi dogadjaji danas u Mostaru slucajni.Na svojoj tribini imate sabotere, tj fasiste iste one koji su palili srpsku zastavi protiv Slavije, a vjerovao su isti ti jutros napravili sranje u Mostaru.Zapitajte se za koga i u cije ime i u cijem interesu.Prst na celo!!!
Evo sada cemo kad si nam ti rekao :lol: :lol: :lol: :lol:
BUDI ŽELJO !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 sep 2012, 20:06

I - Prvo Poluvrijeme

45’

Kraj prvog dijela u Mostaru. Utakmica nije opravdala epitet derbija, od prilika valja izdvojiti pokušaj Zolotića na samom početku, te udarac Bubala glavom koji je sjajno ukrotio Antolović.

42’

Lijepa akcija Zrinjskog, uslijedi centaršut, ali Antolović pravovremeno istrčava. Odmah zatim Čolić pokušao pronaći Selimovića, ali golman Zrinjskog je brži.

40’

Miličević dobio žuti karton zbog starta nad svrakom, trener Zrinjskog Perić na zagrijavanje također poslao tri igrača.

37’

Trener gostiju, Amar Osim, na zagrijavanje poslao Čolića, Jamaka i Brkovića.

35’

Četvrti korner za goste izveo Zeba, ali u šesnaestercu domaćih Selimović pravi prekršaj.

33’

Najbolja prilika za Zrinjski, nakon kornera u skoku najviši Pehar, sjajno šutira glavom, ali Antolović spašava Željezničar.

32’

Dobra kontra Zrinjskog, Stojkić ubacuje u šesnaesterac gostiju, ali nema napadača Plemića.

28’

Treći korner za Željezničar, izveo ga Zeba, ali odbrana Zrinjskog otklanja opasnost.

26’

Zrinjski trenutno ima nešto više od igre, odnosno u posljednjih pet minuta igra se na polovini gostiju.

23’

Polovina prvog dijela prošla bez velikih prilika.

17’

Plemići imali slobodnjak sa 20 metara, ali lopta pogađa živi zid.

15’

Zeba iz kornera odigrao povratnu za Bešliju, koji sa 16 metzara traljavao šutira.

9’

Zrinjski zaprijetio udarcem sa 20 metara, pokušao Stojkić, no nema promjene rezultata.

8’

Bez većih uzbuđenja u Mostaru, uglavnom se igra na sredini terena.

3’

Malo potom Zolotić iz dobre pozicije, s desne strane malo iskosa, šutira volejom, ali malo iznad grede.

3’

Korner za Željezničar, izveo Zeba, ali nema veće opasnosti pred golom Plemića.

2’

ZRINJSKI: Hadžić, Markić, Radeljić, Pehar, Šećapanović, Krišto, Miličević, Stojkić, Žuržinov, Bubalo, M. Aničić.

ŽELJEZNIČAR: Antolović, Kvesić, Kerla, Zolotić, Selimović, Čolić, Vasilić, Bešlija, Svraka, Bekrić, Zeba.

1’

Počeo je susret u Mostaru, posjeta slaba s obzirom da se radi o derbi susretu 6. kola.

-2’

Očekuje se početak utakmice u Mostaru. Navijača Željezničara nakon današnjih izgreda nema pod Bijelim brijegom.

-10’

Subotnji program 6. kola BHT Premijer lige se nastavlja. Od 19:30 dueli u Mostaru i Zenici, a od 21 sat na Koševu igraju Sarajevo i Velež.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 15 sep 2012, 20:21, ukupno mijenjano 5 puta.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 sep 2012, 20:07

SarajlijaTM je napisao/la:
anonimni je napisao/la:slika
slika
fuj !
Ma jarane,nije ovo tacno,bezze se hvale,lik htio uraditi prenos,al bilo kasno da dogovori sa zrinskim da mu daju net na stadionu. i pare se nasle i sve ok bilo

bezze se sad furaju,na njegovom chatu danas nesto sra.li,odma ih banovao
ma **** njih, meni lično nisu nimalo bitni, a i ne vjerujem da je ovo oficijelna stranica svinjskog...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, lakilone, Levin, NekoSaDaleka, tiagofaria25 i 82 gosta.