FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tuga brate golema.........
Rahmet mu dusi..
Hajmo raja biti malo aktivniji, ima li iko vijesti oko kluba bilo sta ? Pozz
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
ima, justros su dino s i damir -direktor marketinga otisli u Tursku-Istambul ... vraćaju se u petak sa lijepim vijestima ako Bog da (nije igrac)Nord1987 je napisao/la:Rahmet mu dusi..

Mislim da ce iduce hefte objaviti jednu bombasticnu vijest u vezi novog generalnog sponzora ili mozda cak i vise od sponzorstva.......

Zna li neko o cem se tu radi, ako nije igrac u pitanju? 

Izvinjavam se za OT, ali zna li neko šta je bilo Gojzeru ? Jel istina da je lijecnicka greška presudila ? .. Rahmet ti duši Gojza !
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
TAN-TACZip je napisao/la:Zna li neko o cem se tu radi, ako nije igrac u pitanju?
pa ti sad vidi....

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
znaći ništa od Stevanović i kako sam čuo Borjana onaj golman što je trebao doći. ali eto rekoše da če se sve znati do početka priprema odnosno 15.01. osat je nam još samo da čekamo. hočeli dolaziti kakav golman?
Aman ljudi gdje letite pred rudu, sta ako od tog nista ne bude, hocemo li opet ovdje slusati ismijavanje od razlih likova koji jedva cekaju da neciji posao ne uspije pa da se nasladjuju. Neka putuje gdje ko hoce, kad bude i ako bude zavrseno u nasu korist na vrijeme cemo znati.
Ma Hilmo ovo je forum,i nista nije mjerodavno ko sta pise.Neko ce povjerovati,a neko sacekati zvanicnu objavu kluba.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 07 jan 2015, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Opusti se jarane,niko ovdje ne leti pred rudu. Raja samo iscekuje pozitivne vijesti,sta ces kad nas je ova bezvezna uprava razmazilahilmo je napisao/la:Aman ljudi gdje letite pred rudu, sta ako od tog nista ne bude, hocemo li opet ovdje slusati ismijavanje od razlih likova koji jedva cekaju da neciji posao ne uspije pa da se nasladjuju. Neka putuje gdje ko hoce, kad bude i ako bude zavrseno u nasu korist na vrijeme cemo znati.

Necemo valjda crnjaciti kad zato nema potrebe,nego upravo suprotno. Bitno je da se mi povezujemo samo sa pozitivnim stvarima,pa ako ne bude ovo,bice ono,itd....
znaci samo opusteno...

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Re: Odg: FK Sarajevo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.amypitar je napisao/la:Ma Hilmo ovo je forum,i nista nije mjerodavno ko,i sta pise.Neko ce povjerovati,a neko sacekati zvanicnu objavu kluba.
Samo jos da krenu pojacanja.Jos 8 dana do prozivke.
- BoskoAntic
- Kontakt:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/preminuo ... /150107070" onclick="window.open(this.href);return false;
RIP Gojzer
RIP Gojzer
U INAT SVIMA 1946
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
ko ce se bolan nama ismijavati?hilmo je napisao/la:Aman ljudi gdje letite pred rudu, sta ako od tog nista ne bude, hocemo li opet ovdje slusati ismijavanje od razlih likova koji jedva cekaju da neciji posao ne uspije pa da se nasladjuju. Neka putuje gdje ko hoce, kad bude i ako bude zavrseno u nasu korist na vrijeme cemo znati.
Pa ja ne znam ko ima braza da se smije klubu koji je vec sad svjetlosnu godinu u svemu ispred drugih u ligi...
Je li lose napisati da nasi idu u tursku da obave razgovore? Sta i ako propadne?
Evo i stevanovic i borjan bili, steo otpao, borjan jos u pregovorima... ima jos igraca s kojima se radi... boze moj, mi se bar povezujemo sa jakim i velikim imenima i to treba biti ponos a sto ce neki bbubuljičar da se smije to me zaboli lijevo jaje

TAN-TAC

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jedno od jacih gostovanja na kojem sam bioMikaHakinen je napisao/la:Doslo vrijeme da se vec lagano pocne pricati o Gradaccu i Zvijezdi.
Nadam se bar milja da ce nas otici.
Treba ponoviti ono gostovanje u Banovicima od prije par godina

A sto se tice ponavljanja ovog gostovanja, tesko da ce se ovo ponoviti u blizoj buducnosti. Razloge svi manje vise znamo.
Eh kakva su to vremena bila

1946
Ovo je forum i svako ima pravo da pise, ali ako neko nema provjereni informacija neka bezgeze ne lupa.. ok otisli su tamo zna li neko tacan razlog? mozda su otisli da organizuju stvari jer tamo ce pripeme imati.. nemoj da se ofiramo bezveze i da se povezujemo sa turkish airlines itd ako nije provjerena informacija ba.. pusti mahalske price
i hajmo malo aktivniji biti raja, saljite slike vezano za fks bilo sta samo neka smo aktivni
Pozzz bordo armijo!

Volimo te Saraj´vo vec godinama...
- MikaHakinen
- Kontakt:
Samo da vas napomenem da do danas Mismovic niti sa kim nije potpisao ugovor 

Ako Bog da potpisat ce za nasMikaHakinen je napisao/la:Samo da vas napomenem da do danas Mismovic niti sa kim nije potpisao ugovor

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 41 gost.