mosa rajvosa
bilo bi mi drago da bude nesto od ovoga sa TA...
Također i ovo sunce da progrije

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hahahahahaha sve stade u jednu recenicu!Sabinho je napisao/la:Nemoj ih prizivati Allaha ti doci ce ovdje sa onom pricom kako su oni klub koji zivi sam od sebe, postenjacine, udba, otimacine, zavjere, masoni ma sve to protiv njih ali oni bi odbili milione jer nisu takvi.![]()
Sabinho je napisao/la:Nemoj ih prizivati Allaha ti doci ce ovdje sa onom pricom kako su oni klub koji zivi sam od sebe, postenjacine, udba, otimacine, zavjere, masoni ma sve to protiv njih ali oni bi odbili milione jer nisu takvi.![]()
Vecina nas ima alergiju na istu.Ado76 je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Nemoj ih prizivati Allaha ti doci ce ovdje sa onom pricom kako su oni klub koji zivi sam od sebe, postenjacine, udba, otimacine, zavjere, masoni ma sve to protiv njih ali oni bi odbili milione jer nisu takvi.![]()
Halalite braco necu vise nista o njima,nema smisla prljati temnu.Jos jednom izvinjenje za prljavstinu
Sa obzirom kakva atmosfera vlada u klubu i medzu nama navijacima siguran sam da ce nas biti masalaMikaHakinen je napisao/la:Doslo vrijeme da se vec lagano pocne pricati o Gradaccu i Zvijezdi.
Nadam se bar milja da ce nas otici.
Treba ponoviti ono gostovanje u Banovicima od prije par godina
Guzicarima je draze sjediti kuci i "navijati" za Real, Barcu i sl, a tesko otici i podrzati svoj kub. A i ove nove generacije vala kako idu sve su manje zainteresovani za fudbal, sve neki sminkercici i derpasi..Gomis99 je napisao/la:Fakat vise ne znam sta nasa uprava jos treba uraditi da se privuku navijaci na Kosevo, stvarno nekad ne razumijem neke ljude od derbija do derbija od evrope do evrope, sta hoce vise .. Najlakse je ispijati kafe kulirati po graadu glumiti neku sminku vikendom, naprdjivati, ali eto.. Razumijem kad je losije vrijeme , Kosevo nije sad da kazes uslovno kad je kisa itd, ali na lijepom vremenu da se ne skupi oko sedam osam milja ne razumijem.
sjecam se ovog gostovanja. Plan domaćina je bio da nas puste samo u prostor do ove žute ograde ali nas je bilo previše tako da su otvorili cijelu tribinu za nas. Domaćini korektni. Šmigalović i Haskić igrali za Banoviće, mislim da nam je Haskić i zabio gol.MikaHakinen je napisao/la:Doslo vrijeme da se vec lagano pocne pricati o Gradaccu i Zvijezdi.
vrijeme zije blekicaLegendKiller je napisao/la:sjecam se ovog gostovanja. Plan domaćina je bio da nas puste samo u prostor do ove žute ograde ali nas je bilo previše tako da su otvorili cijelu tribinu za nas. Domaćini korektni. Šmigalović i Haskić igrali za Banoviće, mislim da nam je Haskić i zabio gol.MikaHakinen je napisao/la:Doslo vrijeme da se vec lagano pocne pricati o Gradaccu i Zvijezdi.
Sjecam se ove utakmice odigrana je 28.8.2010 godine dan pred moj rodjendan ! Odlican poklon za rodjendansarajlija je napisao/la:Bio na ovom gostovanju oni poveli i mi pobjedili na kraju 1-2 za nas piksi postigao oba cini mi se pogodka.. Gojzda brate nas neka ti je vjecni rahmet
FairBet je napisao/la:Danas nas je napustio jos jedan brat sa tribine.
Gojzeru voli te tvoj brat