FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

storm_raider
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la storm_raider » 15 sep 2012, 18:44

Hoce li biti prenosa?
Sport je lijek za tijelo i duh.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 sep 2012, 18:44

Danas tri derbija: Zrinjski-Zeljo, Celik-Borac, Sarajevo-Velez a ovi prenosili Rudar-Travnik.. Da mi je samo znati koje kriterije koriste pri odabiru utakmice za prenos..

@storm raider
Bicemo sretni ako bude i na radiu prenosa..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 15 sep 2012, 18:46, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 15 sep 2012, 18:45

zasto zabraniti gostovanja, navijaci koji idu na gostovanja organizirano normaln idu ! ali i za ove neorganizovane ja msl da je ovo posljednje sto su uradili jer nemaju to u namjeri nastavljat, ja ovo vidim kao ociglednu osvetu ultrasima zbog njihove izvedbe na grbavici sa hajdukom napali 3 momka, pkvarili kore .... O

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 15 sep 2012, 18:46

champions1921 je napisao/la:Danas tri derbija: Zrinjski-Zeljo, Celik-Borac, Sarajevo-Velez a ovi prenosili Rudar-Travnik.. Da mi je samo znati koje kriterije koriste pri odabiru utakmice za prenos..
Strucnost uposlenika BHT-a

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 sep 2012, 18:46

champions1921 je napisao/la:Danas tri derbija: Zrinjski-Zeljo, Celik-Borac, Sarajevo-Velez a ovi prenosili Rudar-Travnik.. Da mi je samo znati koje kriterije koriste pri odabiru utakmice za prenos..

@storm raider
svi timovi se ravnomjerno prenose bez obzira jel ima neka bolja utakmica i tom kolu ili ne.sto puta je objasnjeno

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 15 sep 2012, 18:49

DevilS je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:evo već se jedan od pametnica javio.
Ja jel? :D , ako je za mene to pitanje samo me je zanimalo sta je razlog bio sto ste ovo uradili nista vise. ;)
zbog " istine za vedrana " , mrš odavde

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 sep 2012, 18:50

Paranoja je napisao/la:Pusti mi se te papanske i djecije price ja cekao nekog i ja vidio nesto. Ne vrijedam ni ja tebe, nemoj ni ti mene balavce.
Ta je jos i dobra. Problem nastane kada se oplete po onoj:"...vidio moj amidza, moj dedo, moj dobar haver..."

Bla bla bla

Belaj, vraceni, organizovanim zabranjeno i kraj price.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 sep 2012, 18:50

arelinho je napisao/la:

@storm raider
svi timovi se ravnomjerno prenose bez obzira jel ima neka bolja utakmica i tom kolu ili ne.sto puta je objasnjeno
**** te ta logika njihova.Onda nek ne prenose derbi ,jer bi se mozda Gradina ili Gosk mogli pobuniti.Joj kurceve drzave i njenog funkcionisanja,nemoj da se neko ne nadje ugrozen.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 sep 2012, 18:52

arelinho je napisao/la:

@storm raider
Shvatam ja to ali mogli su se organizovati pa da prenose Travnik ili Rudar kada budu igrali s kakvim jacim protivnikom a ovako kao da se trude da prenose najmanje zanimljive utakmice.. Ne vidim nikakvu logiku u tom...
BUDI ŽELJO !!!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 15 sep 2012, 18:55

Bog zna kad ćemo mi opet gledati Želju, ne bi me začudilo da i sljedeće gostovanje protiv Čelika ne kažu došlo je do tehničkih problema.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 15 sep 2012, 18:56

Znate sta meni nije jasno. Zasto svi mijesaju navijace i politiku a pogotovo u ovom incidentu koji se danas desio. Kod nas kad su izbori svaka mala sitnica se prepise upravo politici i strankama.
Niko ne moze to da shvati kao navijacku akcije koje "ultrasi" podrzavaju i upraznjavaju, pa brate zato i jesu "ultrasi".

Ako mi moze neko samo odgovoriti. Kada je pao udarni trans Robije zasto se ta ista akcija nije povezala sa politkom, zasto su ti isti fini navijaci tu istu sliku naopako okrenutog transa gijelili gdje su stigli. Ali ne cim je sukom izmedju dvije navijacke skupine razlicite vjeroispovijesti odma je to neka politika nesto, jos izbori blizu pa kao kec na desetku.

Po meni, obicna navijacka akcija koja nema veze sa politikom. Opet kazem, moje misljenje.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 15 sep 2012, 18:57

GaziHusrevbeg je napisao/la:Bog zna kad ćemo mi opet gledati Želju, ne bi me začudilo da i sljedeće gostovanje protiv Čelika ne kažu došlo je do tehničkih problema.

Gledat ćemo ga kada odemo u zenicu ;)

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 15 sep 2012, 18:57

justFlowFKZ je napisao/la:Znate sta meni nije jasno. Zasto svi mijesaju navijace i politiku a pogotovo u ovom incidentu koji se danas desio. Kod nas kad su izbori svaka mala sitnica se prepise upravo politici i strankama.
Niko ne moze to da shvati kao navijacku akcije koje "ultrasi" podrzavaju i upraznjavaju, pa brate zato i jesu "ultrasi".

Ako mi moze neko samo odgovoriti. Kada je pao udarni trans Robije zasto se ta ista akcija nije povezala sa politkom, zasto su ti isti fini navijaci tu istu sliku naopako okrenutog transa gijelili gdje su stigli. Ali ne cim je sukom izmedju dvije navijacke skupine razlicite vjeroispovijesti odma je to neka politika nesto, jos izbori blizu pa kao kec na desetku.

Po meni, obicna navijacka akcija koja nema veze sa politikom. Opet kazem, moje misljenje.
TAKO JE , TO IM SE I POKUSAVA OBJASNITI !

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 sep 2012, 18:58

THC je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Bog zna kad ćemo mi opet gledati Želju, ne bi me začudilo da i sljedeće gostovanje protiv Čelika ne kažu došlo je do tehničkih problema.

Gledat ćemo ga kada odemo u zenicu ;)
Hoces ako prije toga ne odu nasi oko 10 do Zenice :mrgreen:
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 15 sep 2012, 18:59

Naprijed Željoooo!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 15 sep 2012, 18:59

Obišli su naši i zenicu, pa skinuše udarni im transparent na sred stadiona i vratiše se 8-)

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 15 sep 2012, 19:01

Puno je mladjih momaka na nasoj tribini zeljnih dokazivanja a pritom i ludih a nalozeni od strane starijih, tako da se ovo moze ovekivati uvjek :D Sve je ovo dobro, ovo je sitnica sta se sve zna desiti :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 15 sep 2012, 19:03

Evo na herc***live.com prenos,jao ne jamak na zagrijavanju,on je amaru ko manciniu balotelli :lol:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 sep 2012, 19:04

tm_ludak je napisao/la:Evo na herc***live.com prenos,jao ne jamak na zagrijavanju,on je amaru ko manciniu balotelli :lol:
Haj ne zajebaji
VOLIM TE ZELJO

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 sep 2012, 19:06

Znam da nema na TV, nego pitam za Moja TV. Bilo je neke price da ce biti prenos iz mostara tamo :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: desnibocni, Lekqqq1921, Lokomotifa, Strumfinho i 46 gostiju.