FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- storm_raider
- Kontakt:
- champions1921
Re: FK Željezničar
Danas tri derbija: Zrinjski-Zeljo, Celik-Borac, Sarajevo-Velez a ovi prenosili Rudar-Travnik.. Da mi je samo znati koje kriterije koriste pri odabiru utakmice za prenos..
@storm raider
Bicemo sretni ako bude i na radiu prenosa..
@storm raider
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 15 sep 2012, 18:46, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!
zasto zabraniti gostovanja, navijaci koji idu na gostovanja organizirano normaln idu ! ali i za ove neorganizovane ja msl da je ovo posljednje sto su uradili jer nemaju to u namjeri nastavljat, ja ovo vidim kao ociglednu osvetu ultrasima zbog njihove izvedbe na grbavici sa hajdukom napali 3 momka, pkvarili kore .... O
- ibrakadabra
- Kontakt:
Strucnost uposlenika BHT-achampions1921 je napisao/la:Danas tri derbija: Zrinjski-Zeljo, Celik-Borac, Sarajevo-Velez a ovi prenosili Rudar-Travnik.. Da mi je samo znati koje kriterije koriste pri odabiru utakmice za prenos..
svi timovi se ravnomjerno prenose bez obzira jel ima neka bolja utakmica i tom kolu ili ne.sto puta je objasnjenochampions1921 je napisao/la:Danas tri derbija: Zrinjski-Zeljo, Celik-Borac, Sarajevo-Velez a ovi prenosili Rudar-Travnik.. Da mi je samo znati koje kriterije koriste pri odabiru utakmice za prenos..
@storm raider
- plava grbavica
- Kontakt:
zbog " istine za vedrana " , mrš odavdeDevilS je napisao/la:Ja jel?bagrcavi je napisao/la:evo već se jedan od pametnica javio., ako je za mene to pitanje samo me je zanimalo sta je razlog bio sto ste ovo uradili nista vise.
Ta je jos i dobra. Problem nastane kada se oplete po onoj:"...vidio moj amidza, moj dedo, moj dobar haver..."Paranoja je napisao/la:Pusti mi se te papanske i djecije price ja cekao nekog i ja vidio nesto. Ne vrijedam ni ja tebe, nemoj ni ti mene balavce.
Bla bla bla
Belaj, vraceni, organizovanim zabranjeno i kraj price.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
**** te ta logika njihova.Onda nek ne prenose derbi ,jer bi se mozda Gradina ili Gosk mogli pobuniti.Joj kurceve drzave i njenog funkcionisanja,nemoj da se neko ne nadje ugrozen.arelinho je napisao/la:svi timovi se ravnomjerno prenose bez obzira jel ima neka bolja utakmica i tom kolu ili ne.sto puta je objasnjenochampions1921 je napisao/la:Danas tri derbija: Zrinjski-Zeljo, Celik-Borac, Sarajevo-Velez a ovi prenosili Rudar-Travnik.. Da mi je samo znati koje kriterije koriste pri odabiru utakmice za prenos..
@storm raider
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- champions1921
Shvatam ja to ali mogli su se organizovati pa da prenose Travnik ili Rudar kada budu igrali s kakvim jacim protivnikom a ovako kao da se trude da prenose najmanje zanimljive utakmice.. Ne vidim nikakvu logiku u tom...arelinho je napisao/la:svi timovi se ravnomjerno prenose bez obzira jel ima neka bolja utakmica i tom kolu ili ne.sto puta je objasnjenochampions1921 je napisao/la:Danas tri derbija: Zrinjski-Zeljo, Celik-Borac, Sarajevo-Velez a ovi prenosili Rudar-Travnik.. Da mi je samo znati koje kriterije koriste pri odabiru utakmice za prenos..
@storm raider
BUDI ŽELJO !!!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Bog zna kad ćemo mi opet gledati Želju, ne bi me začudilo da i sljedeće gostovanje protiv Čelika ne kažu došlo je do tehničkih problema.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Znate sta meni nije jasno. Zasto svi mijesaju navijace i politiku a pogotovo u ovom incidentu koji se danas desio. Kod nas kad su izbori svaka mala sitnica se prepise upravo politici i strankama.
Niko ne moze to da shvati kao navijacku akcije koje "ultrasi" podrzavaju i upraznjavaju, pa brate zato i jesu "ultrasi".
Ako mi moze neko samo odgovoriti. Kada je pao udarni trans Robije zasto se ta ista akcija nije povezala sa politkom, zasto su ti isti fini navijaci tu istu sliku naopako okrenutog transa gijelili gdje su stigli. Ali ne cim je sukom izmedju dvije navijacke skupine razlicite vjeroispovijesti odma je to neka politika nesto, jos izbori blizu pa kao kec na desetku.
Po meni, obicna navijacka akcija koja nema veze sa politikom. Opet kazem, moje misljenje.
Niko ne moze to da shvati kao navijacku akcije koje "ultrasi" podrzavaju i upraznjavaju, pa brate zato i jesu "ultrasi".
Ako mi moze neko samo odgovoriti. Kada je pao udarni trans Robije zasto se ta ista akcija nije povezala sa politkom, zasto su ti isti fini navijaci tu istu sliku naopako okrenutog transa gijelili gdje su stigli. Ali ne cim je sukom izmedju dvije navijacke skupine razlicite vjeroispovijesti odma je to neka politika nesto, jos izbori blizu pa kao kec na desetku.
Po meni, obicna navijacka akcija koja nema veze sa politikom. Opet kazem, moje misljenje.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
GaziHusrevbeg je napisao/la:Bog zna kad ćemo mi opet gledati Želju, ne bi me začudilo da i sljedeće gostovanje protiv Čelika ne kažu došlo je do tehničkih problema.
Gledat ćemo ga kada odemo u zenicu

TAKO JE , TO IM SE I POKUSAVA OBJASNITI !justFlowFKZ je napisao/la:Znate sta meni nije jasno. Zasto svi mijesaju navijace i politiku a pogotovo u ovom incidentu koji se danas desio. Kod nas kad su izbori svaka mala sitnica se prepise upravo politici i strankama.
Hoces ako prije toga ne odu nasi oko 10 do ZeniceTHC je napisao/la:GaziHusrevbeg je napisao/la:Bog zna kad ćemo mi opet gledati Želju, ne bi me začudilo da i sljedeće gostovanje protiv Čelika ne kažu došlo je do tehničkih problema.
Gledat ćemo ga kada odemo u zenicu

VOLIM TE ZELJO
Naprijed Željoooo!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Obišli su naši i zenicu, pa skinuše udarni im transparent na sred stadiona i vratiše se 

Puno je mladjih momaka na nasoj tribini zeljnih dokazivanja a pritom i ludih a nalozeni od strane starijih, tako da se ovo moze ovekivati uvjek
Sve je ovo dobro, ovo je sitnica sta se sve zna desiti 

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Evo na herc***live.com prenos,jao ne jamak na zagrijavanju,on je amaru ko manciniu balotelli 

Haj ne zajebajitm_ludak je napisao/la:Evo na herc***live.com prenos,jao ne jamak na zagrijavanju,on je amaru ko manciniu balotelli
VOLIM TE ZELJO
- storm_raider
- Kontakt:
Znam da nema na TV, nego pitam za Moja TV. Bilo je neke price da ce biti prenos iz mostara tamo 

Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: desnibocni, Lekqqq1921, Lokomotifa, Strumfinho i 46 gostiju.