FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 03 jan 2017, 23:44

Cirkus. :lol: :lol:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 03 jan 2017, 23:53

wobly92 je napisao/la:Pazi čuda, neće u Tursku već u Međugorje na pripreme. Hajd manje važno, ako će uštedit tu, i dovest neko "kvalitetnije" pojačanje dobro i jeste.

„U planu je da pojačamo dvije do tri pozicije u ekipi sa mladim igračima. Također, nećemo bježati ni od usluga onih iskusnijih koji su nekada bili u Slobodi ali su iz nekih razloga u međuvremenu otišli negdje drugo, a imaju želju da se vrate“ :zviz:
To je drugi dio priprema. Sto je bilo izmedju Stanisica i Medjugorja ;) Treci dio se ide u Hrvatsku. A trenutno je to skuplje od Turske :P
Niko, niko, samo Sloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 jan 2017, 00:01

I tako su nasa djeca dosla na svoje. Kao i klub.

Omic je "must have" ovog prelaznog roka, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 jan 2017, 00:04

Nisam dugo pisao na Slobodinom pdf. ali još Omić, Mehanović, Selamović i Redžepi pa možemo u drugu ligu.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 04 jan 2017, 00:15

Evo i pismeni Karić sa loknicama je direktor.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 04 jan 2017, 00:17

Beduin je napisao/la: Omic je "must have" ovog prelaznog roka, hhh.
Vidio sam ga neki dan, u Tuzli je...nadam se da mu je ovdje samo prebivalište
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 04 jan 2017, 01:01

Kada je u pitanju igrački kadar čelnici Slobode u potpunosti podržavaju odluku Vlade Jagodića da se tim ubuduće gradi u što većoj mjeri od domaćih igrača. „U planu je da pojačamo dvije do tri pozicije u ekipi sa mladim igračima. Također, nećemo bježati ni od usluga onih iskusnijih koji su nekada bili u Slobodi ali su iz nekih razloga u međuvremenu otišli negdje drugo, a imaju želju da se vrate“ – kazao je šef struke Vlado Jagodić.
Mene konkretno brine ova strategija. Da se razumijemo, ovo jest prava strategija ako je namjera da se napravi jedan stabilan, odrzivi i kvalitetan prvoligas. Ali cesto su se dosad u egzekuciji takve strategije pravile malverizacije i skretalo sa tog puta. Isto je pokusao i AH prvu polusezonu nakon povratka, pa nije islo. Ne preostaje nam nista, nego da im sudimo na kraju sezone kada se povuce refa :roll:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 jan 2017, 01:59

FrantoBauzek je napisao/la:
Kada je u pitanju igrački kadar čelnici Slobode u potpunosti podržavaju odluku Vlade Jagodića da se tim ubuduće gradi u što većoj mjeri od domaćih igrača. „U planu je da pojačamo dvije do tri pozicije u ekipi sa mladim igračima. Također, nećemo bježati ni od usluga onih iskusnijih koji su nekada bili u Slobodi ali su iz nekih razloga u međuvremenu otišli negdje drugo, a imaju želju da se vrate“ – kazao je šef struke Vlado Jagodić.
Mene konkretno brine ova strategija. Da se razumijemo, ovo jest prava strategija ako je namjera da se napravi jedan stabilan, odrzivi i kvalitetan prvoligas. Ali cesto su se dosad u egzekuciji takve strategije pravile malverizacije i skretalo sa tog puta. Isto je pokusao i AH prvu polusezonu nakon povratka, pa nije islo. Ne preostaje nam nista, nego da im sudimo na kraju sezone kada se povuce refa :roll:
Nije problem ni sa ovim levatinama igrati ako ce se sta drugo poboljsati u klubu oko organizacije. Jasno je da je katastrofa sto su ovog doveli. Da hocemo dovesti 1-2 normalna igraca, pa nek dovode igraca iz Svatovca i sl. koliko god hoce, pa da budemo jos konkurentniji u ligi a vec smo jaki i da ostane ovaj igracki kadar.
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 jan 2017, 07:34

Nek' nam je Bog na pomoći
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jan 2017, 07:45

znaci ocekujemo Omu,Kuduza i to ovih dana ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 jan 2017, 08:11

pozdrav kakva je sit?novosti?
jel vrijedno vracanja unazad?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 jan 2017, 08:21

Sariel je napisao/la:pozdrav kakva je sit?novosti?
jel vrijedno vracanja unazad?
Drmni dva tri vlahova i uzivaj :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 04 jan 2017, 09:25

Solinas prodji se likovanja.
Ti kao nesto znao, tebi neko nesto rekao.
Nemoj ba brate, dosta je vise navijanja za Azmira.
U njegovo vrijeme si nam ovdje dovodio igrace iz Palerma i sta ja sve znam odakle.
Sta hocu da ti kazem? Nemas pojma o buducim transferima, kao niko od nas.
Sta ovi levati u Upravi spremaju to ne znaju ni oni sami a da mi znamo.
Doduse, zna vrh Fukara sve i oni se raduju ovakvim igracima, igracima koji ce placati vecere da sjever skandira njihova imena.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 jan 2017, 10:01

auh brate.definicija vracanja na fabricke postavke al bukvalno :lol:
kakvo druze likovanje. daleko je ovo od likovanja.
carsija trazila.carsija i dobila.
simple as that :salut:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 04 jan 2017, 10:20

carapa je napisao/la:Solinas prodji se likovanja.
U njegovo vrijeme si nam ovdje dovodio igrace iz Palerma i sta ja sve znam odakle.
Doduse, zna vrh Fukara sve i oni se raduju ovakvim igracima, igracima koji ce placati vecere da sjever skandira njihova imena.
pa dobro, jel Jaha iz Soline ili nije :mrgreen:

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 04 jan 2017, 10:30

ma nije ovo nikakvo likovanje, svima nam je zao sto sloboda ce da ispasta zbog ovih kretena, ali ne znam kako je neko od denisa i senada ocekivao da ce uraditi nesto dobro
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 04 jan 2017, 11:14

Ne kontam. Prvo produzuju Fatica koji navodno ima ogromnu platu a da je nesto posebno pokazao - nije.
Mozda placaju treca lica na ovaj nacin, ne znam ali za te pare su mogli naci dva dobra igraca.
Onda dovedu Jahica i predstavljaju ga kao pojacanje. OK razumijem da su htjeli dovesti momka kako bi ga kasnije zaposlili kao trenera, ali predstavljati igraca koji dolazi iz Svatovca kao pojacanje je vise nego bezveze.
A ovaj dio sa Mikicom, Karicem i Ragibom je posebna prica. Sad kad Sloboda pocne prodavati igrace zahvaljujuci medjunarodnom iskustvu sportskog direktora bice para ali kad bi se zajeb....
Ali boze moj, ima neko ko to navodno placa pa cemo vidjeti na sta ce izaci.
& $ ?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 jan 2017, 11:15

carapa je napisao/la:Solinas prodji se likovanja.
I ti se hvatas posta usmrdjelog pitara koji me smarao dva dana glupostima gdje sam na kraju potvrdio sve sto je pisao jer mi se POPEO na KUR.AC .Covjek iskoristio napravio segu i super.
Eto ovako cemo,ti si upravu i svi vi ste upravu,a neka vrijeme pokaze svoje.
Sto se tice mojih "prognoza"bilo vas je takvih more ali cudo,vecina stvari koje sam pisao i prije a i sada obistinile su se,ili se desavaju.Kako za klub tako i za igrace...
Kako pisem ovdje,tako se i javno po fcb zalazem za ono sto jeste,i stvari nazivam pravom imenom.
Opet po hiljaditi put,dabogda ja pogrijesio,vrijeme ce pokazati..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 jan 2017, 11:30

solinaš.opušteno druže,
biće to sve u redu ;)

:o :urnebes:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 04 jan 2017, 12:37

pinoglavi je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:
Nije problem ni sa ovim levatinama igrati ako ce se sta drugo poboljsati u klubu oko organizacije. Jasno je da je katastrofa sto su ovog doveli. Da hocemo dovesti 1-2 normalna igraca, pa nek dovode igraca iz Svatovca i sl. koliko god hoce, pa da budemo jos konkurentniji u ligi a vec smo jaki i da ostane ovaj igracki kadar.
S ovim igrackim kadrom i dobroj atmosferi u svlacionici, mi smo konkurenti za titulu :!: Uigran tim, kvalitetni igraci pojedinacno. Ostaje zal za Pericom, da igra na poziciji lijevog beka a Subic na krilu. Ali sve u svemu, jako dobar tim mi imamo i bez pojacanja.
Sto se tice Jahe, citajuci mu fb status, volio bih da se dokaze i da nas sve ostale razuvjeri. Gorka je pilula za nas navijace njega predstavljati kao pojacanje, jer nama svima vraca sjecanja na neke crne dane u Slobodi. Nista licno protiv njega :nene: Zelim mu da nam pokaze koliko moze i umije, i da kroz pojacan trening u nastavku sezone igra na nivou Essien-a :opaopa:
Dobro je, sto nas niko ne spominje. Ako se poklope neke stvari, to nam moze biti jako oruzje. Samo tiho i lagano prema vrhu tabele :cool:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.