Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
To je drugi dio priprema. Sto je bilo izmedju Stanisica i Medjugorjawobly92 je napisao/la:Pazi čuda, neće u Tursku već u Međugorje na pripreme. Hajd manje važno, ako će uštedit tu, i dovest neko "kvalitetnije" pojačanje dobro i jeste.
„U planu je da pojačamo dvije do tri pozicije u ekipi sa mladim igračima. Također, nećemo bježati ni od usluga onih iskusnijih koji su nekada bili u Slobodi ali su iz nekih razloga u međuvremenu otišli negdje drugo, a imaju želju da se vrate“
Vidio sam ga neki dan, u Tuzli je...nadam se da mu je ovdje samo prebivališteBeduin je napisao/la: Omic je "must have" ovog prelaznog roka, hhh.
Mene konkretno brine ova strategija. Da se razumijemo, ovo jest prava strategija ako je namjera da se napravi jedan stabilan, odrzivi i kvalitetan prvoligas. Ali cesto su se dosad u egzekuciji takve strategije pravile malverizacije i skretalo sa tog puta. Isto je pokusao i AH prvu polusezonu nakon povratka, pa nije islo. Ne preostaje nam nista, nego da im sudimo na kraju sezone kada se povuce refaKada je u pitanju igrački kadar čelnici Slobode u potpunosti podržavaju odluku Vlade Jagodića da se tim ubuduće gradi u što većoj mjeri od domaćih igrača. „U planu je da pojačamo dvije do tri pozicije u ekipi sa mladim igračima. Također, nećemo bježati ni od usluga onih iskusnijih koji su nekada bili u Slobodi ali su iz nekih razloga u međuvremenu otišli negdje drugo, a imaju želju da se vrate“ – kazao je šef struke Vlado Jagodić.
Nije problem ni sa ovim levatinama igrati ako ce se sta drugo poboljsati u klubu oko organizacije. Jasno je da je katastrofa sto su ovog doveli. Da hocemo dovesti 1-2 normalna igraca, pa nek dovode igraca iz Svatovca i sl. koliko god hoce, pa da budemo jos konkurentniji u ligi a vec smo jaki i da ostane ovaj igracki kadar.FrantoBauzek je napisao/la:Mene konkretno brine ova strategija. Da se razumijemo, ovo jest prava strategija ako je namjera da se napravi jedan stabilan, odrzivi i kvalitetan prvoligas. Ali cesto su se dosad u egzekuciji takve strategije pravile malverizacije i skretalo sa tog puta. Isto je pokusao i AH prvu polusezonu nakon povratka, pa nije islo. Ne preostaje nam nista, nego da im sudimo na kraju sezone kada se povuce refaKada je u pitanju igrački kadar čelnici Slobode u potpunosti podržavaju odluku Vlade Jagodića da se tim ubuduće gradi u što većoj mjeri od domaćih igrača. „U planu je da pojačamo dvije do tri pozicije u ekipi sa mladim igračima. Također, nećemo bježati ni od usluga onih iskusnijih koji su nekada bili u Slobodi ali su iz nekih razloga u međuvremenu otišli negdje drugo, a imaju želju da se vrate“ – kazao je šef struke Vlado Jagodić.
Drmni dva tri vlahova i uzivajSariel je napisao/la:pozdrav kakva je sit?novosti?
jel vrijedno vracanja unazad?
pa dobro, jel Jaha iz Soline ili nijecarapa je napisao/la:Solinas prodji se likovanja.
Ti kao nesto znao, tebi neko nesto rekao.
Nemoj ba brate, dosta je vise navijanja za Azmira.
U njegovo vrijeme si nam ovdje dovodio igrace iz Palerma i sta ja sve znam odakle.
Sta hocu da ti kazem? Nemas pojma o buducim transferima, kao niko od nas.
Sta ovi levati u Upravi spremaju to ne znaju ni oni sami a da mi znamo.
Doduse, zna vrh Fukara sve i oni se raduju ovakvim igracima, igracima koji ce placati vecere da sjever skandira njihova imena.
I ti se hvatas posta usmrdjelog pitara koji me smarao dva dana glupostima gdje sam na kraju potvrdio sve sto je pisao jer mi se POPEO na KUR.AC .Covjek iskoristio napravio segu i super.carapa je napisao/la:Solinas prodji se likovanja.
Ti kao nesto znao, tebi neko nesto rekao.
Nemoj ba brate, dosta je vise navijanja za Azmira.
U njegovo vrijeme si nam ovdje dovodio igrace iz Palerma i sta ja sve znam odakle.
Sta hocu da ti kazem? Nemas pojma o buducim transferima, kao niko od nas.
Sta ovi levati u Upravi spremaju to ne znaju ni oni sami a da mi znamo.
Doduse, zna vrh Fukara sve i oni se raduju ovakvim igracima, igracima koji ce placati vecere da sjever skandira njihova imena.
S ovim igrackim kadrom i dobroj atmosferi u svlacionici, mi smo konkurenti za titulupinoglavi je napisao/la:Nije problem ni sa ovim levatinama igrati ako ce se sta drugo poboljsati u klubu oko organizacije. Jasno je da je katastrofa sto su ovog doveli. Da hocemo dovesti 1-2 normalna igraca, pa nek dovode igraca iz Svatovca i sl. koliko god hoce, pa da budemo jos konkurentniji u ligi a vec smo jaki i da ostane ovaj igracki kadar.FrantoBauzek je napisao/la:Mene konkretno brine ova strategija. Da se razumijemo, ovo jest prava strategija ako je namjera da se napravi jedan stabilan, odrzivi i kvalitetan prvoligas. Ali cesto su se dosad u egzekuciji takve strategije pravile malverizacije i skretalo sa tog puta. Isto je pokusao i AH prvu polusezonu nakon povratka, pa nije islo. Ne preostaje nam nista, nego da im sudimo na kraju sezone kada se povuce refaKada je u pitanju igrački kadar čelnici Slobode u potpunosti podržavaju odluku Vlade Jagodića da se tim ubuduće gradi u što većoj mjeri od domaćih igrača. „U planu je da pojačamo dvije do tri pozicije u ekipi sa mladim igračima. Također, nećemo bježati ni od usluga onih iskusnijih koji su nekada bili u Slobodi ali su iz nekih razloga u međuvremenu otišli negdje drugo, a imaju želju da se vrate“ – kazao je šef struke Vlado Jagodić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.