AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 03 apr 2012, 16:01

Dajte malo optimizma, ipak je 1/4 finale LP, sigurno je da će igrači dat svoj maximum.. uz malo sreće i znanja možemo proći većeras.. FORZAAA MILANN
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 apr 2012, 16:14

šta i nesta hoće da utekne u grad magle i fiat-a?? :oops:
nego večeras samo polako, nemaju oni nepogrešivu odbranu.......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 apr 2012, 16:16

MaGiCa je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja ne vidim kako veceras do remija ili pobede... :roll:
Verovatno je kljuc u nekom prekidu ili kontri, ali Barcelona je na ovoliko velikom terenu sposobna da utrpa svakome 2-3 gola. Da Milan ima top bekove i defanzivne vezne, pa i da se necemu nada, ali ovako ne vidim nacin da se odbranite. Ako cemo razumom: 3-1 ili 2-0 za Barcu veceras. Ako cemo srcem: 1-1. 8-)
na neki štos, ili neki vic u igri, ne na o-ruk i na snagu, ne na totalnu defanzivu i povlačenje u mažino liniju
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 apr 2012, 16:26

1-1 i svi sretni i zadovoljni :D

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 03 apr 2012, 16:46

Neznam, ja citav dan imam pozitivan predosjecaj pa cak i adrenalin je proradio. Jos malo i izlazim se malo 'smirit' a u uzem drustvu je i jedan Barcelonas inace jako dobar haver. Sta god da bude samo da se ne obrukaju i ja zadovoljan. Samo smireno i ne ponovit prvo poluvrijeme protiv Arsenala i to je to, ostalo kako bude...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 apr 2012, 16:53

zanimljivo vidjenje guardiole

"Imaju Ibrahimovića, a za zaustavljanje takvog igrača dobro bi nam došle i ljestve. Zlatan je vrlo visok i snažan napadač, Milan će mu ubacivati puno visokih lopti u našem kaznenom prostoru, a naša je zadaća pokušati ga što je više moguće udaljiti od gola".
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 03 apr 2012, 17:20

Allegri uvježbao penale , Ibra , Boateng i Robinho ( :O ) najviše vježbali
Sloboda Tuzla !!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 03 apr 2012, 17:52

MaGiCa je napisao/la: Sad gledam, u pravu si. Ali, uvek sam imao dojam da je teren na Camp Nou-u nesto najvece na cemu se igra fudbal. :roll:
možda je to radi ugla kamere pa izgleda da je još veći nou camp a i one tribine na NC su nekako bliže zbijene pa možda i radi toga.

ramiral je napisao/la:Haj'mo prije tekme izgurati sa ove 666 stranice 8-) :mrgreen:
pa milan je diavolo ne smeta, čak šta više nadam se sa će diavolo proraditi večeras :mrgreen:

šta ja znam realno ne očekujem mnogo od ove utakmice. milan ako uzme scudetto ja sam prezadovoljan. možda je i moje neko praznovjerje ako ne očekujem puno da će milan proći a i lakše mi je kad se prije pomirim da će barca proći a to se i na kraju desi :lol:
bitno je da svi igrači daju svoj maksimum pa que sera sera.

FORZA MILAN FINO ALLA MORTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 03 apr 2012, 18:10

utakmica sezone sigurno za Milan veceras, svim srcem sam uz Rossonere veceras i nadam se prolasku iako ce biti sigurno teska utakmica opet, samo uz pozvrtvovanu igru i ostaviti srce na terenu sto se kaze, pa nek bude sto biti mora ;)

FORZA MILAN i vjerujem da su svi navijaci Milana veceras ponosni na svoj klub, jer igraju veliku utakmica sa trenutno najboljom ekipom na svijetu i u igri smo sto je najvaznije :D

P.S. imam dojavu KVOTA 8.15 TIP 2 Barcelona-Milan ;)
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 03 apr 2012, 18:41

Ovaj krkic dao vise izjava nego Barsa i Milan zajedno! :lol: :lol: :lol: :lol:

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 03 apr 2012, 18:57

Messi u 7 utakmica protiv Talijana dao 1 gol (iz penala). Ne mora nista znaciti, ali zvuci ohrabrujuce :D

Sretno veceras.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 03 apr 2012, 19:13

Shevchenko4ever je napisao/la:utakmica sezone sigurno za Milan veceras, svim srcem sam uz Rossonere veceras i nadam se prolasku iako ce biti sigurno teska utakmica opet, samo uz pozvrtvovanu igru i ostaviti srce na terenu sto se kaze, pa nek bude sto biti mora ;)

FORZA MILAN i vjerujem da su svi navijaci Milana veceras ponosni na svoj klub, jer igraju veliku utakmica sa trenutno najboljom ekipom na svijetu i u igri smo sto je najvaznije :D

P.S. imam dojavu KVOTA 8.15 TIP 2 Barcelona-Milan ;)
ja danas odigro bila 11 :mrgreen:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 apr 2012, 19:34

Ja ću se potruditi da uživam u utakmici, bez tenzija, pa kakav god rezultat bio. Ne nadam se mnogo; očekujem borbenost, dobru igru (koliko to Barca dozvoli, te Milan bude spreman da parira Kataloncima) i zalaganje, a ako bude nafake - biće i gol(ova). Svašta se može desiti, pa čak i onaj najnepopularniji rezultat 0:0 i produžeci. Jbg, ako je Sevilla mogla sačuvati svoju mrežu na Camp Nou, zašto ne bi i Milan. :P Malo šale nije ne odmet, zar ne? :mrgreen: Biće vraški teško, to znam i sam, al' dakako da nije nemoguće izbaciti Blaugranu iz ove faze takmičenja. Inter je to već jednom uradio, doduše u polufinalu, no sumnjam da će se to više ponoviti, barem ne na onakav način, već pročitan od Guardiole i igrača. Nekako se nadam neriješenom ishodu, ali sam i uvjeren da Rossoneri mogu do gola (mislim da će Ibrahimović biti strijelac, Zlaja je željan napiti se krvi Pepu, bilo to i na kratko vrijeme). Također, nisam u toku oko Pata, igra li? Pročitaj na jednom portalu (pogađajte :mrgreen: ) da će Brazilac biti spreman za kratak period igre, čini mi se da su prenosili Maxovu izjavu povodom toga. Pa sad, kome vjerovati? :D Ne trebam ni objašnjavati zašto bi nam njegovo prisustvo puno toga značilo za sam koncept igre i djelovanje u napadu.

I ako Milan ne prođe dalje, nema razloga biti nezadovoljan i tužan, jer je Scudetto u igri. Iskreno, kada bih sada birao, prije bih izabrao opciju da se odbrani titula u Seriji A. O duploj kruni da i ne razmišljam. :mrgreen:

Shevchenko4ever je napisao/la:P.S. imam dojavu KVOTA 8.15 TIP 2 Barcelona-Milan ;)
:mrgreen:

Nego, pustimo (lažne) dojave, hajmo malo i teorija zavjere (mada se ova pucanja u prazno ne bi mogla tako nazvati :D ). Kada je Milan i prvi put gostova u Kataloniji (2:2 završeno), kladioJonice su debelo podcijenile Milaneze, a na kraju im se to i osvetilo. Uh, kako bih volio da se ista priča ponovi i večeras. :D
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 03 apr 2012, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 apr 2012, 19:37

Prije svega očekujem dobru tekmu, sa bar 3-4 gola, ostali su nam dužni kako jedni tako i drugi, poslije one prve tekme 0:0...nek' bolji pobjedi/prođe dalje :)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 apr 2012, 19:49

Volim ovo podcjenivanje, 13 kvota na nas :lol: .

Forza MILAN !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 03 apr 2012, 19:54

MILAN: Abbiati, Abate, Mexes, Nesta, Antonini, Ambrosini, Nocerino,Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Robinho

sve očekivano
-RIVALDO-

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 03 apr 2012, 19:56

Kad vidim Robinha u prvih jedanaest , tačno mi se ne gleda utakmica. bem te Allegri , zar nisi skontao više :O
Sloboda Tuzla !!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 apr 2012, 20:04

pesmaster je napisao/la:Kad vidim Robinha u prvih jedanaest , tačno mi se ne gleda utakmica. bem te Allegri , zar nisi skontao više :O
Mogao je ubaciti i Lopeza, Shaarawyja, pa i Pata, al' bolje nek' Binho odigra kol'ko može na visokom nivou, a kasnije po potrebi ubaciti Pata u završnici, ili pak Maxija i Faraona.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 apr 2012, 20:06

pesmaster je napisao/la:Kad vidim Robinha u prvih jedanaest , tačno mi se ne gleda utakmica. bem te Allegri , zar nisi skontao više :O
ajd dobro robinjo, al kod nas cuenca pocinje u napadu, a na klupi klase kao alexis ili pedro
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 03 apr 2012, 20:11

A.C. Milan
Pronti per Barcellona-Milan? Ecco le formazioni ufficiali/Are you guys ready for #BarçaMilan? Here are the official line-ups:

FC BARCELONA: Valdes, Dani Alves, Pique, Mascherano, Puyol, Xavi, Busquets, Iniesta, Fabregas, Messi, Cuenca.
AC MILAN: Abbiati, Abate, Mexes, Nesta, Antonini, Nocerino, Ambrosini, Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Robinho.

#ForzaMilan
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.