NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Sad gledam, live ide od pocetka a nisu zamjenili link na nkjedinstvo.net/tv... Onda su trebali objaviti na fbu kad vec nisu mogli to zamjeniti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovaj komentator ni nakon 5 utakmica ne zna razlikovati igrace
sramotna organizacija svega.
Igra isto ko i prije, fol se nesto pokusava, sporo i bezidejno. Dobit ce se ko i protiv Zvijezde.

Igra isto ko i prije, fol se nesto pokusava, sporo i bezidejno. Dobit ce se ko i protiv Zvijezde.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nema tu igrača ni igre. Haj vidjet ćemo sad kad izađu ovi 20-togodisnjaci
-
- Kontakt:
Napokoom fajkeee
Lik iskoristi svaku loptu sto dobije, jest da se vraca nazad i malo je pegla ali pokusava napraviti prostor ili poslati loptu kad veznjaci ne znaju.
-
- Kontakt:
Tanak ovaj Slaven, nista
Joj Haracica, samo da je zabio ono u Tosku... Tankuljic ponovo odlican.
-
- Kontakt:
Ma bio bi najbolji strijelac lige nakon ovog kola, vise sam na to ciljaonebeskasila je napisao/la: ↑12 sep 2020, 17:35Bio bi legenda kluba da je zabio proslu a ovako da zabije jos 15 svi cemo govoriti sta je promasio hahah

-
- Kontakt:
Bice sto posto najbolji strijelac lige super je krenuo. Napokon napadac koji zabija goloveharden je napisao/la: ↑12 sep 2020, 17:36Ma bio bi najbolji strijelac lige nakon ovog kola, vise sam na to ciljaonebeskasila je napisao/la: ↑12 sep 2020, 17:35Bio bi legenda kluba da je zabio proslu a ovako da zabije jos 15 svi cemo govoriti sta je promasio hahah![]()
Bravo za Susnjara, ne kalkulise previse. Daj svu artiljeriju u napad. Tako se igra, bravo za sve. Napokon jedna lagana pobjeda, idemo dalje
Volim samo Jedinstvo Bihać
Kakva je igra danas bila? vidim uvijek neko kukanje ali na kraju pobjeda od 3-0 

A da hoce iduce sedmice da popuste malo epidemiološke mjere puste navijače pa da se malo do Travnika ode na ćevape i tekmu...Mislim da je Slaven medju 3-4 najlosije ekipe u ligi tako da je dosao u pravi trenutak da se pobijedi dobije samopouzdanje i krene naprijed...
-
- Kontakt:
Potpisujem sve!dacco je napisao/la: ↑12 sep 2020, 21:11A da hoce iduce sedmice da popuste malo epidemiološke mjere puste navijače pa da se malo do Travnika ode na ćevape i tekmu...Mislim da je Slaven medju 3-4 najlosije ekipe u ligi tako da je dosao u pravi trenutak da se pobijedi dobije samopouzdanje i krene naprijed...
Lijepo mi je danas bilo vidjeti igru Olic-Tankuljic, s njima treba potpisati visegodisnje ugovore.
Nadam se da mozemo dovesti 1-2 igraca prije kraja prelaznog roka, jer su nam stvarno potrebni.
Midžić solidno pokriva poziciju beka koju mora igrati jer nema zamjene za Borovčanina. Mislim da je krilo, a prvu protiv GOŠKA-a čak i da je špica igrao na startu utakmice
(Tankuljić i Ibrišimović bili krila)

Vlado, Besagic, Tankuljic jest da puno proda lopti al je dobatr i korektan i Haračic a vi vi vidite drugačije.....
-
- Kontakt:
Slaven preslaba ekipa dosli umorni pa nam nije neko mjerilo ali vazna pobjeda. Drago mi je zbog Haracica jer je podigao ssmopouzdanje nakon onog promasaja a i Fajic pogodio tako da je krenulo.
Sad Travnik srce na teren. Mislim da mozemo do 3 boda jer moramo dobijati u gostima. Sto se mene tice pustiti trenera da povede ekipu protiv Travnika ako dobijemo nek ostane kakav god msm da je bolji od tog Vojvodica. Idemo dalje
Sad Travnik srce na teren. Mislim da mozemo do 3 boda jer moramo dobijati u gostima. Sto se mene tice pustiti trenera da povede ekipu protiv Travnika ako dobijemo nek ostane kakav god msm da je bolji od tog Vojvodica. Idemo dalje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.