B. Burić odlično brani, zaustavili smo Rutenku jest da nije od početka igrao ali ovo što je igrao je zaustavljen. Samo da ovako nastavimo, idemo pooooooo EUROOOOOO.

Moderator/ica: Pasha
Ma neuspio pokusaj provokacijeanonymousHD je napisao/la:Pa nemaju ljudi ni para, pogotovo jer sutra i nogometaša igraju, dati 40tak km za dve utakmice je puno, pogotovo za Zenicu u kojoj baš i nisu velike plate.esprit24 je napisao/la:Nmg da vjerujem da dvorana nije puna![]()
Neka bude stid Zenice i kantona. Sretnoooooo Zmajeviiiiiii
![]()
Arena je odlično popunjena i ovoliko ljudi bolje navija nego u drugim gradovima.
Arena Zenica prima 7.000, a Mejdan 4800...trenutno je u Areni 5.500esprit24 je napisao/la:Odlicno poluvrijeme za nase samo nek ovako nastave
Ono za publiku opravdanja nema al sam i ja iz revolta prozvao zenicu. Visoko, Kakanj, Sarajevo svi su blizu trebali su je napuniti al nebitno opet je atmosfera na nivou. Ja znam da se utakmica igrala u mejdanu da bi bila puna dvorana al posto su tuzlaci skloni budalastini tako su propustili ovu tekmu. Yebo ih sajam
Sretno momci samo da ne bude crnih minuta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svaka cast Zenici kako su samo napravili ovu dvoranu,za deset minuta se moze napuniti a isto tako i isprazniti. BGM aferim zenicani.SlevinKelevra je napisao/la:odlicna atmosfera. kao da je najmanje 15 000 ljudi u dvorani.
Idemo na EP ako pobjedimodaka1010 je napisao/la:Ako pobijedimo Bjelorusiju jesmo li 100% na EP ili moramo dobiti i Dansku gore?
Bas gledam ljudi ko iz bazenaSGD53 je napisao/la:Je li ko primjetio dresove Bjelorusa, svaki mm2 je mokar, materijal da Bog sačuva, mogu da mislim koliko su one majice "teške" na njima.
To je do deterdzenta.SGD53 je napisao/la:Je li ko primjetio dresove Bjelorusa, svaki mm2 je mokar, materijal da Bog sačuva, mogu da mislim koliko su one majice "teške" na njima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.