zahvalite cescu bentneru rosickom i ostalim
vidimo se sljedece godine

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Botu jadni Messi je bio metar ipo iza Pedra....-Paja je napisao/la:Nista od toga nisu penali a gol je nepostojec jer ti klaune ne znas pravila fudbala jer kad Pedro suta Messi nije u ofsajdu ali posto golman brani i lopta se ponovo odbija od Pedra to se racuna kao novo dodavanje i tad je ofsajdu to se na tvu golim okom vidilo bolje nego na vasim montiranim slikama sa krivim ofsajd linijama kakve su sigurno rezimciprije rata koristili da opravdaju pobjede Zvezde.
Ma nema teorije da su oni spanski antitalenti koji nisu sanse stvorili mogli pobjediti 11 na 11.ensadek je napisao/la:Razočaran sam u potpunosti.Prvo poluvrijeme skoro,pa nisu mogli prici golu.U drugom poluvremenu kad smo izjednacili onaj majmun nam polaza crveni i to je u potpunosti odredilo tok utakmice,jer je švicarski majmun znao da ce ga barsa popušiti kad smo izjednacili
Da nije bilo Busquetsa vi nebi izjednačili do nove godine..jer da bi mogao stići prednost protivnika moraš šutirati na golensadek je napisao/la:Razočaran sam u potpunosti.Prvo poluvrijeme skoro,pa nisu mogli prici golu.U drugom poluvremenu kad smo izjednacili onaj majmun nam polaza crveni i to je u potpunosti odredilo tok utakmice,jer je švicarski majmun znao da ce ga barsa popušiti kad smo izjednacili
Samo razlika je smradaloncicu sto je nas gol regularan a iskljucenje van persija sudacka lakrdija i farsa!Saurman je napisao/la:Da nije bilo Busquetsa vi nebi izjednačili do nove godine..jer da bi mogao stići prednost protivnika moraš šutirati na golensadek je napisao/la:Razočaran sam u potpunosti.Prvo poluvrijeme skoro,pa nisu mogli prici golu.U drugom poluvremenu kad smo izjednacili onaj majmun nam polaza crveni i to je u potpunosti odredilo tok utakmice,jer je švicarski majmun znao da ce ga barsa popušiti kad smo izjednacili..a vi ste jedina ekipa u istoriji Lige Prvaka koja nije uputila šut na gol protivnika u 90" ..antitalenti..
-Paja je napisao/la: Mi smo apsolutno bili bolji kontrolirali smo utakmicu..
Koliko je vas poluklub sansi stvorio 11 na 11? Ali naravno bili su bolji stvarali su sanse kad su dobili igraca visemandraX je napisao/la:-Paja je napisao/la: Mi smo apsolutno bili bolji kontrolirali smo utakmicu..![]()
Apsolutna dominacijamandraX je napisao/la:-Paja je napisao/la: Mi smo apsolutno bili bolji kontrolirali smo utakmicu..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.