Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Kako igra Kardashian na poluvremenu svi na spavanje, jedino da udje i pogodi 2 trice al ja mislim da nece nikako ni uci tako to nista od Mirze veceras 

igra karda solidno..skoci u napadu uze onom loptu...jbg mirza nije da nisi imao sansu da se pokazes ovo vracanje humpa je bilo izvjesno ranije
dziza_23 je napisao/la:Moze se lagano na spavanje na poluvremenu, nema njemu igre veceras.
nazalost potpis

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- storm_raider
- Kontakt:
Nisam kliknuo, treba li da ti uslikam i obojim?DzenoMjesecar je napisao/la:zato sto si klikno na njegstorm_raider je napisao/la:http://www.nba.com/games/20130323/BKNLA ... 0021201038]
Zasto je "Teletovic" plave boje?![]()

Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 24 mar 2013, 04:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma nema Mirzi minuta veceras cim je on Humpa ubacio to je ocigledno...Jedino na neku drugu poziciju ali taj film necemo gledati poznavajuci ovog majmuna na klupi....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ovo je takticki od MIrze, sigurno rekao PJ-u, ne ubacuj me dzaba, ne prate oni veceras...
Eh et..do poluvremena i laku noc...
Eh et..do poluvremena i laku noc...
Kindže, kindže...
- GunnerEmir
- Kontakt:
na koga si najviše puta kliknuo u toku sezone od svih igrača ti je plave boje...to su novo uveli...meni su reciimo na tabeli plavi Miami i Brooklyn...ja mislim da je to u pitanju
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
- DzenoMjesecar
- Kontakt:
sto je najgore od svega playboy igra odlicno
ma Kardashian bi svakako bio vraćen u rotaciju, to je jednostavno želja i zamisao PJ-a .. a Mirza je igrao jer je to menadžment tražio .. svakako da je Mirza morao bolje, te da i ja smatram da je bolje igrao dok nije bio u rotaciji, barem ofanzivno
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Eto izaso je sa dva brza faulaDzenoMjesecar je napisao/la:sto je najgore od svega playboy igra odlicno

Idem i ja,ko ostaje sretno 

Barcem ce ove sledece utakmice igrati normalno, kad udje u 3.cetvrtini trudice se da se dokaze, sutace, pogadjati trice i gledacemo Mirzu kakvog i zelimo a ne da igra 20 minuta i uzme 2 suta
2 faulica,promasen sut,ali i skok u napadu,i bananko banana..ako se odvoji klipersi na 10+ mogao bi uc pocetkom 4/4
Mrzim pesimizam al realno je da ce sad dobijat garbage time !
- storm_raider
- Kontakt:
E to je vec drugo, znam da prije to nije bilo. Nista veceras... ali opet cu gledati do kraja sve dok ga i na klupi vidim.GunnerEmir je napisao/la:na koga si najviše puta kliknuo u toku sezone od svih igrača ti je plave boje...to su novo uveli...meni su reciimo na tabeli plavi Miami i Brooklyn...ja mislim da je to u pitanju
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nista ljudovi prijatno spavanje
Valjda ce uci bar u 4/4 i ubaciti sta

Valjda ce uci bar u 4/4 i ubaciti sta

E j****a, ovaj Kardashian ponovo vraćen, sad i on ima nekog motiva (ako mu ona ogromna plata nije dovoljan motiv na prvom mjestu). Nema veze, bitno je da Mirza sad počne uzimati šuteve, postane sebičan. J***š razigravanje ekipe ako ekipa ne razigrava tebe. Joj, samo da mi je da jednom vidim onaj njegov ulazak pod koš okrenut leđima...
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- el-fighter
- Kontakt:
Netsi se odlicno drze protiv Clippersa i bit ce ovo zanimljivo do kraja. Bilo je za ocekivati da ce PJ vratiti Humpa u igru, ali ne na ovakav nacin. Niste valjda ocekivali da ce igrac od 12 miliona sjediti na klupi do kraja sezone? Svi znamo da Mirza nije briljirao dok je imao priliku.
Hump napravio 2 brza faula, promasio 1 sut, ukrao loptu i zalijepio jednom tako da nije lose, ali nije nista bolje od onoga sto bi Mirza mogao uraditi.
Cuj ovih odmah na spavanje, joj sto bi volio da Mirza udje u 4/4 i zabije 10-ak komada, a vi na spavanju
Hump napravio 2 brza faula, promasio 1 sut, ukrao loptu i zalijepio jednom tako da nije lose, ali nije nista bolje od onoga sto bi Mirza mogao uraditi.
Cuj ovih odmah na spavanje, joj sto bi volio da Mirza udje u 4/4 i zabije 10-ak komada, a vi na spavanju

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
uci ce mirza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.