Buducnost nije naivna koliko me sjecanje sluzi u evropi su odlicno parirali Hajduku i Zvezdi il Partizanu ne sjecam se
Sa Hajdukom su igrali 2007, 1:1 u Podgorici, 1:0 za Hajduk u Splitu, a sa Partizanom 2017, 2:0 u Beogradu, 0:0 u Podgorici u revanšu, sa pola snage ih Partizan izbacio.
Prošle sezone, izbacili su ubjedljivo Trans Narvu iz Estonije, a onda ih je Zorya iz Ukrajine lagano izbacila u drugom pretkolu EL, sa dvije pobjede , 3:1 u Podgorici i 1:0 u Lugansku.
Nikad nisu neki značajniji rezultat u Evropi napravili, Zeta, Mladost i Sutjeska su pravili bolje rezultate.
Da me neko pitao ja bi glavu dao da su hajduk i budućnost igrali prije par godina a ne prije 13. Grob te ebo kako vrijeme leti.... da nisu sa kakvim drugim crnogorcima igrali u skorije vrijeme
Kad se sjetim prosle godine, desni bek Sabanovic, a lijevi Hodzic, na zadnjem veznom Krste, desno krilo Hebib, a lijevo Milanovic i opet smo uspijeli parirat Celticu
Kad se sjetim prosle godine, desni bek Sabanovic, a lijevi Hodzic, na zadnjem veznom Krste, desno krilo Hebib, a lijevo Milanovic i opet smo uspijeli parirat Celticu
Bezveze golove primili, pogotovo onaj prvi, samo što smo poveli. Mislim da je Krste tada napravio grešku.
Bezveze golove primili, pogotovo onaj prvi, samo što smo poveli. Mislim da je Krste tada napravio grešku.
Hvala Bogu ove sezone smo troduplo bolji, po svemu, mislim je da je tekma protiv Celtica bila odmah na pocetku nove sezone
Ja sam gledao titograd protiv astane ekipa im je ko mladost iz dobija i kaknja. Imaju onog grka kurcu igrac nevalja nesto ko suarez puhnes u njeg odma padne. Sudija daje faule itd.
Sto se mene tice ja nepocjenjujem titograd al vec razmisljam o slobodi pa o celtiku..
Kad izbacimo crnogorce mislim da bi ss trebao odvest ekipu na vlasic ili jahorinu oduzet mobitele internet i sve, zena moze doc na seks samo jednom u tih 5 dana i to nista duze od sat vremena, treba utuc im ugoavu da vrijede i mogu izbacit celtic i ubacit vojnu disciplinu i fokus 100% na celtic nebitno sta ce bit u pl bh tih 10 tak dana hocel se derbi micat nece nebitno ako hoce dobro ijest ako nece akademce uvest mogu i oni uzet bod.
Samo sto unas igraci imaju srce ko mravi umjesto da jaja pokazu ko volovi koridasi..
Sad se treba izfokusurat na SDPEOVCE posto ce nam ta utakmica bit utakmica sezone..
Po ko zna koji put, nemojte se blamirati sa tim porukama ko kakva djeca.
Prvo, vi pisete srbijanskoj Areni, a oni uopste ne organizuju kada ce biti prenos i koga ce prenositi. To radi ova nasa bosanska Arena a na celu je , rece, Vilić Mirza.
Ako nije problem da neko jos jedan puta objasni ono nove takmicenje koje krece od naredne sezone. Sta je potrebno da bi se nasli u grupama?
Zove se uefa conference league. Sto se tice nase lige prvak ce standardno u 1.kolo lige prvaka, dok ce 2., 3. i pobjednik kupa u 1.kolo ovog novog takmicenja. Posto mi ganjamo titulu objasnjavam ti sa tog mjesta. Ako ispadnemo u 1.kolu lige prvaka, selimo se u 2.kolo ovog novom takmicenja. U slucaju kao ove godine da ispadnemo u 2.kolu lige prvaka, onda idemo u 3.kolo lige europe. Onda ispadanje u 3.kolu lige europe te salje u plej of novog takmicenja, a ispadanje u plej ofu lige europe te salje u grupe novog takmicenja. Ako sta nije jasno javi se u pp braca. Pozz.
Ljudi, moramo skupiti pare ovim nasim sto odlucuju da li se treba ekipa Celtica(aBd ako prodjemo Buducnost) testirati, da to uradi. Namjestimo im par pozitivnih i da ih izbacimo pošteno
Hvala Bogu ove sezone smo troduplo bolji, po svemu, mislim je da je tekma protiv Celtica bila odmah na pocetku nove sezone
Jest, prva zvanicna utakmica te sezone. Sad bi bili daleko bolje kondiciono spremni
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
Aktuelni bosanskohercegovački prvak i lider premijerligaške karavane FK Sarajevo, u Tuzlu će otputovati oslabljen.
Naime, u autobusu za Tuzlu najvjerovatnije neće biti golmana mlade reprezentacije Vladana Kovačevića koji je propustio i posljednji meč Sarajeva protiv Olimpika.
Kovačević ima problema sa aduktorom kojeg je povrijedio tokom kvalifikacijskog susreta mlade reprezentacije u Moldaviji.
No, dobra stvar je što bi, kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, Kovačević trebao biti spreman za okršaj 3. kola kvalifikacija Evropa lige u kojem će Sarajevo snage odmjeriti sa podgoričkom Budućnosti.