Jaha i mikica, Hadzic ? Ako cemo se iz svatovca pojacavat za Evropu e je!bes i to druzeChinaglia je napisao/la:salu na stranu sto se tice Jahe, svima je jasno da on godinama nije kalibar za Slobodu, nekada je bio dobar, davao posljednji atom snage na terenu i sve to, al njegov dolazak se moze protumacit samo kao nuzno zlo, tj da bude zakrpa po potrebi, uz to ce vjerujem imat malu platu, neki minimalac
ne znam zasto ste se toliko uzbudili, odmah mislite da ce nam u sadasnjosti i buducnosti svaka prinova biti takva
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
-
- Kontakt:
Možda nije ni produžiostaragarda je napisao/la:Pa zato ga je senco i doveo u Slobodu... Nemoze mu na mjesalici raditi pa da prvo nabije malo snage u Slobodi...Cu, jaha iz svatovca u Slobodu.... Ahahahaha...Stare mi,ne mogu se prestati smijatcadillac je napisao/la:Koja sramota, čuj debelog invalida jahu doveli...taj nije ni za mješalicu u tom catu
Moj Amere,sto ti je trebalo da produzavas ugovor![]()

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Subic je odigro vise utakmica u Evropi prosle godine nego Borogovac u Buducnosti ove, pritom je 5 godina mlađi. Idi budi debil negdje drugo.joksimovic je napisao/la:
P.S IDoktor za Fatica ,Subica,Lazevskog i druge koji nam mjsecno u prosjeku uzmu 9.000 km
Strasno je koliko imate u sebi zla.Bojite li se vi Boga momci,kad ovakve stvari za nekoga izosite,a bez ikakvog argumenta.?
Mene bi bilo strah da sam na vasem mjestu
Ustvari Subic je u karijeri odigro vise Evropskih utakmica nego Borogovac u federalci.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Joksimovic dosao na svoje hahhaa, pa ne moze Jaha biti pojacanje u borbi za evropu, al nikako...Doduse jesu ovi najavili da ce dovesti nasu djecu nazad al nisam znao da i djedovi tu spadaju...Samo ostro Senade lopatom ih hahah
. .ispunjava obećanje da vrati djecu Slobode
. .

Tuzlak04 je napisao/la:. .ispunjava obećanje da vrati djecu Slobode. .
Nije vise ni smijesno sta se radi.majke mi. 
Gle'aj Fazle fajtera na fcb
Nesmije niko nista napisati ubise ljudi

Gle'aj Fazle fajtera na fcb

Nesmije niko nista napisati ubise ljudi

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Cuj Fazle majmuna napada izvrijedja momka sto kritikuje dovodjenje Jahe
Nema prava pisati jer ga momak ne placa a Fazla retard 3 godine pljuje po Husicu reko bi covjek on finansijer kakav smrad

Nema prava pisati jer ga momak ne placa a Fazla retard 3 godine pljuje po Husicu reko bi covjek on finansijer kakav smrad

samo Sloboda
Ma cim vidim njegovu objavu samo iskljucim . Zato se lijepo i osjecam, Eno citam Grado potpiso na 3 godine kao i Kuduz i Sadiković 

Pisi propalo igrace iz svatovca nekog dovodimo 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja vam kazem zamazali nam oci tako sto su kao dogovarali opstanak nekih igraca,.. mi poceli svrsavat i onda nam uvalise sa Jahom ali sto najgore otjerati Rageta i dovesti Mikicu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jahu u tom cat na skelu!!
-
- Kontakt:
Mislim da znam ko nam kreira transfer politiku trenutno a ako se ispostavi tacnim odosmo u ambis bez povratka. Mislim da ce svima biti jasno ako kazem "mladozenja"
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Pocelo je pocelo.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ne smiji se.Probisvjet je napisao/la:Pocelo je pocelo.![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si jedan od onih koji je glasao za Senada i co, javno si se cak pohvalio tim potezom.
Znaci i ti si garantovao da je Senad najbolje rjesenje za predsjednika, i zbog toga trebas ostati dosljedan svojoj odluci a ne sada ovdje glumiti Robin Huda.
Fazla ne dopusta niti jednu jedinu rijec protiv Uprave.
Jos se na kraju momak mora njemu izviniti.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Vlado produzi ugovor, nista, sa igracima se dogovori produzenje ugovora, nista, novi generalni sponzor, nista
dovedemo Jahica, gasimo se :tokralju:
dovedemo Jahica, gasimo se :tokralju:
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma htio sam za onoga drugog kandidata al' se nije pojavio.carapa je napisao/la:Ne smiji se.Probisvjet je napisao/la:Pocelo je pocelo.![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si jedan od onih koji je glasao za Senada i co, javno si se cak pohvalio tim potezom.
Znaci i ti si garantovao da je Senad najbolje rjesenje za predsjednika, i zbog toga trebas ostati dosljedan svojoj odluci a ne sada ovdje glumiti Robin Huda.
Fazla ne dopusta niti jednu jedinu rijec protiv Uprave.
Jos se na kraju momak mora njemu izviniti.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- FrantoBauzek
Ova situacija sa Jahom me podsjeća na kupovanje cipela pred novu školsku godinu. Sretan dok se voziš u kupovinu, a onda roditelji prolete kraj Tuzlanke i odvedu te na Hametovu pijacu. Već vidno razočaran ponadaš se, da ćeš naći nešto dobro a oni te odvedu na štand "Sve po marku"
Da se ne lažemo, gorka je ovo pilula za svakog navijača Slobode. Vidjet ćemo na prozivci, što je posrijedi. Ako se po prvom pojačanju poznaje ostatak godine, ne piše nam se dobro.
PS: Nadam se da bi on mogao da bude dio većeg plana sadašnjeg trenera, jeftina zakrpa i profitabilan igrač, koji će da dobro grije klupu.

Da se ne lažemo, gorka je ovo pilula za svakog navijača Slobode. Vidjet ćemo na prozivci, što je posrijedi. Ako se po prvom pojačanju poznaje ostatak godine, ne piše nam se dobro.
PS: Nadam se da bi on mogao da bude dio većeg plana sadašnjeg trenera, jeftina zakrpa i profitabilan igrač, koji će da dobro grije klupu.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
ma ne vidim ja svrhu dovođenja ovakvog igrača za klupe, to je onda samo za moliti boga da nikad ne dođe nužda takva da on uđe, a to je onda opet bacanje para jer ti takav igrač svakako ne treba..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nadam se da smo mi jedan od ovih klubova sto je u borbi za malog Ibrahimovica, ovakvog kapitalca bi bilo sumanuto propustiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.