http://www.transfermarkt.de/gbenga-arok ... ler/184932" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Potvrdu imaš na pp.Pitar6785 je napisao/la:Ja Sam na prvu povjerovo a mozda je Neki uljez sa one strane miljacke...treba ovo da se podtvrdi na nasoj zvanicnoj stranici da nas neko ovde neizlevati...
hilmo je napisao/la:Potvrdu imaš na pp.Pitar6785 je napisao/la:Ja Sam na prvu povjerovo a mozda je Neki uljez sa one strane miljacke...treba ovo da se podtvrdi na nasoj zvanicnoj stranici da nas neko ovde neizlevati...
Fino od strane ljudi iz kluba što su i na ovaj način odlučili da komuniciraju sa navijačima. Nije ovo jedini način naravno, uvijak na mailove odgovaraju, na poruke na fb....
Ispočetka mi nije bilo jasno zašto, ali mi je sada jasnije,cilj u 2015. godini se zna a to je 10 000 članova. Preambiciozno ali zašto ne pokušati. Znači za očekivati je nove LBC partnere i nove pogodnosti za članove.
bosnas_ je napisao/la:Borjan juce bio u Sarajevu,kaze da je slobodan igrac..
Ibrakovic: male su sanse da potpise za Sarajevo,iako su sjeli za stol...
MikaHakinen je napisao/la:Nemojte me nista vise pitati vezano za ovo u ovom trenutku![]()
E **** znao sam.Head je napisao/la:Traze puno love.
Ma i mi smo imali vise srece,nego ...,ali eto posrecilo se.Sarajevo22 je napisao/la:Vazda su od nasih prepisivali, kladim se da ce i statut prepisati.
Ja bih prije dovodio ove talentirane mlađe igrace, tipa Cimirot nego se razbacivao novcem na neke "provjerene" igrace. Pitanje je koliko bi se davao evo recimo Miske da je dosao, kada zaigra na ovim nasim oranicama. Ovi mlađi igraci su ipak zeljni dokazivanja... Naravno treba tu i 2-3 iskusnija, kvalitetna igraca, u svakoj liniji po jedan. Mada mislim da to to i jeste recept po kojim radimo. Imamo manje vise dobru ekipu, jos dovesti golmana, stopera i mozda jednog iskusnijeg centralnog veznog i to je to. Po prioritetima, golman pa stoper. Sredinu mogu iznijeti Cimi i Radovac bez po beda. A vidjet cemo i kakav je ovaj novi.amypitar je napisao/la:E **** znao sam.Head je napisao/la:Traze puno love.
Za dobrog igraca se uvjek trazilo puno/više para.Nije mi jasno prvi put smo se snjim dogovorili,i sad na jednom digao cifru.Tesko je dici kapitalca,a da nije skup.Jedino ako ga vracas u formu,ili je povrijeđen,posudba ovo-ono.Moramo poceti malo vise riskirati,poceti kupovati igrace, koji nesto vrijede(kao Benko).Jedino tako i mozemo kasnije uzeti, neku vecu lovu.
http://www1.skysports.com/football/news ... in-rio-ave" onclick="window.open(this.href);return false;iskratel je napisao/la:Etien Velikonja na izlaznim vratima Cardiffa. Mozda bi ga sada mogli dovesti dzabe.
a furaass hahaamypitar je napisao/la:MikaHakinen je napisao/la:Nemojte me nista vise pitati vezano za ovo u ovom trenutku![]()
TheHornet je napisao/la:Imaš gore link za Velikonju, bio je na posudbi u Rio Ave do kraja sezone kao igrač Cardiffa.