SlevinKelevra je napisao/la:Livorno- Carrarese 1
Monaco- CSKA (19) 1
BVB- Sporting (19) 3+
Bridgeport- Albany 5+
Benatky- Frydek 5+
Fenerbahce- Montpellier (ž) 131+
Simon- Bautista 1
Koef.: 35

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
SlevinKelevra je napisao/la:Livorno- Carrarese 1
Monaco- CSKA (19) 1
BVB- Sporting (19) 3+
Bridgeport- Albany 5+
Benatky- Frydek 5+
Fenerbahce- Montpellier (ž) 131+
Simon- Bautista 1
Koef.: 35
Sinoć me zavali Gladbah momački ali navikao sam na padove u zadnje vrijeme na jednom paru.Civa je napisao/la:Za danas
Benfica- Dinamo K. PP 1 1,70.![]()
Gosti u očajnoj formi u zadnjih 5 susreta samo jedna pobjede, a večeras su bez Yarmolenka, Silve, Fedorčuka i Glakija.
Za malo hrabrije može se probat i H1 po kvoti 2,5
M'gladbach- Celtic 1 1,40![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam ovo je prevelika kvota realno po meni. Celtic večeras bez Griftisa, Teirnija, Kolo Tourea, Simounovića pa možda i Bailiya tako da pravih štopera i nema BR na raspologanju. Gladbahu fali važan kotačić Hazard i vidi se u par posljednjih mečeva da malo kaskaju, ali večerašnjom pobjedom bi 100% izborili bar nastavak u Europskoj ligi, jest da Seltik ima bod, ali teško je očekivat da dobije i Barcu i Citi.
Man City- Barca ps1 1,40![]()
U prošloj utakmici Siti se nakon prvog gola pogubio, večeras ako ne daju gol nek se roknu sami. Barca je došla u Englesku sa samo 6 odbrambenih igrača i to 2 su iz omladinskog pogona. Štoperski tandem će biti Umtiti- Mascherano. Na sredini fali Iniesta tako da valjda Siti može do gola. S druge strane večeras nema Brava na golu Citija a i onako im je odbrana klimava pa valjda SMN ne zakaže večeras i ponude nam predstavu sa puno golova.
Bešiktaš Napoli ps1 1,65![]()
Napoli igra napadački svaki meč, dok Bešiktaš čeka svoje prilike na kontrama i to vrlo dobro koriste. Prošli meč je bio 3:2, večeras će biti malo tvrđa utakmica, ali mislim da obje ekipe postižu po bar jedan gol
PSV Bayern pm2 1,77![]()
Bayern konačno u pravom sastavu da se skupi ekipa jest da večeras fali Martinez ali napad i veza su kompletni. Večeras očekujem jedno dva gola Roberta i neko još da doda jedan možda Robben, a nije isključeno da bi i PSV mogao doći do nekog utješnog pogotka.
I još ću dodati Arsenal 2, i Atl. Madrid 1![]()
admir12345 je napisao/la:Bjelorusija-Rumunija 2 3 kv u 17h
Nemam pojma, upitan je zasad. Horford nece igrati, a Bullsi mi svakako izgledaju dobro pa vrijedi probat sto na njih.JohnCasey je napisao/la:@jopaa7 Hoće li igrati Bradley večeras ?
penalWilly je napisao/la:Legija - Real 6+ 3.55 Wwin
adis30 je napisao/la:Longford 21,5 vise Kajmakoglu 7,5 manje D.Smith 11,5 više
Kažu da će Ilyasova imati veliku minutažu večeras, pa ne znam koliko će on uticati na Šarića večeras, iako znam da nema Embiidajopaa7 je napisao/la:Saric 10,5 više @1,85
Je li me stid?!SlevinKelevra je napisao/la:Tottenham- Leverkusen 1
Juventus- Lyon 1
Legia- Real Madrid 2
Dortmund- Sporting odg
Porto- Brugge odg
Sevilla- Dinamo Z 1/3+
FCK dg
CSKA dg
Koef.: 34
admir12345 je napisao/la:admir12345 je napisao/la:Bjelorusija-Rumunija 2 3 kv u 17h
Legia-Real Madrid 5+ 2,5 kv
Makabi-Barselona 2 2,7 kv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.