Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Civa
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Civa » 15 nov 2016, 16:42

Willy je napisao/la:Šta mislite za ovu dvojicu: Osman (9,5) više i Kuzmić (9,5) više?
Za Kuzmića sam ti već ranije pisao i sve stoji. I dalje je jedini centar nema zamjene konkretne. Po meni večeras će BB- CZV bit najbolja timska utakmica jer obje ekipe igraju timski. Bamberg puno vremena igra sa niskom peticom u vidu Melija i u tim situacijama Kuzmić bi trebao da izdominira ga, još ako uzmemo da je trenutno najprecizniji igrač u EL for two points trebao bi i večeras da ide na 10+.

A po meni iz Efesa je sigurniji Dunston, svima je vidljivo da Unicks je tanak pod košem, a ovaj to fino koristi. Ove sezone takođe bilježi fine brojke u zadnje dvije utakmice 12 i 17 poena ubacio i općenito je na prosjeku od 10,2 ppg. A što se tiče mlađahnog Osmana, on će dobiti svoje minute i ići ne Kaimakoglua, Banića i svakako da su ovi visoki igrača Efesa u plusu u odnosu na Unicks. Brži su, skočniji, dok su ovi skoro svi teškaši. Tako da su i mnogi krilni centri profitirali sa tih pozicija protiv Unicksa: Doelman 20-tak, Simonović, L.Mitrović po 9, Datome 12, D.Miller 15. Eh sad Efesu je jedino luksuz što na toj poziciji imaju 3 kvalitetna igrača koji su skoreri u vidu D.Browna, DS.Thomasa i C.Osmana dok i Honeycutt nije za odbaciti. Tako da ono ja njih nekako izbjegavam, ali pošto će se ovi niski igrači Heurtel, Cotton, Granger umoriti sa Langfordom i stalnom odbranom pika Colom-Parahuski mogli bi baš oni profitirati u napadu. Osman je strašan atleta, skočan, dobro i kontru povuče i mislim da bi on najprije večeras mogao pokazati koliko vrijedi. Po meni još dva dobra pika za večeras uz Kuzmića i Dunstona su Larkin i Dixon. Prvi je baš ubica prošlu tekmu sa Fenerom došao do 13 jer nije bilo potrebe više da se igra i više je razigravao kad je bio u igri, a pošto se večeras očekuje utakmica na veliki broj poena u Milanu ovi skoreri tricaši, trkači bi trebali da se pokažu. S druge strane prošle sedmice spomenuo sam da Maccabi loše brani ove plejeve i večeras Dixon ne smije da podbaci. U prošlom kolu komplet je ekipa podbacile ali je on opet ubacio 8 poena, doduše i mašio je par otvorenih trica, ali večeras nadam se da to neće biti tako. U prvenstvu su lako dobili Galatu i večeras se nadam da će biti u elementu, jer i večeras je Fener sa 7 i ako Pero nastupi 8 igrača u rosteru. Na ovim niskim rotiraju se on i Sloukas, uvijek je jedan u igri i tu su još Nunali i onaj Turčin mladi ali on slabo dobije prilike. :thumbup:
Tako blizu, a tako daleko.

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Evolution87 » 15 nov 2016, 16:42

NebeskaSila96 je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Idemo gaele dovrsi ovo u trecem

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Dobija Galo u TB
Kakav debil 3 duple pravi u ovom zadnjem gemu mater ****

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 nov 2016, 16:43

bvb je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:DAN 9 LISTIC PAO NA JEDNOM 14 ...pa kad nece onda nece :lol: treba bacit opkladu do kraja mejseca na jednom pao 25.5 hahah

slika
Ako si igrao 30+ listica za tih 9 dana onda je manje-vise normalno.
A ako si igrao znatno manje onda znaci da si pogodio dosta veliki broj parova i ako si pritom u minusu (ili cak bez ijednog dobitnog) znaci da treba da igras drugacije.

Otprilike tako nekako :D
Ma jok ja ti ovo iz hobija dvije marke dnevno u vrh glave tri XD hahahah nego mi bezveze sto padam na jednom
=\_1921_/=

NebeskaSila96
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la NebeskaSila96 » 15 nov 2016, 16:44

Evolution87 je napisao/la:
NebeskaSila96 je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Idemo gaele dovrsi ovo u trecem

Dobija Galo u TB
Kakav debil 3 duple pravi u ovom zadnjem gemu mater ****

Vidio sam,kakav debil :facepalm:

Struya
Kontakt:

Post Postao/la Struya » 15 nov 2016, 16:50

pa jebg ja moze li ovaj tunis dati gola danas ? cuj igra portiv mauritanije neke sta je to jel to drzava neka ??? omg

Struya
Kontakt:

Post Postao/la Struya » 15 nov 2016, 17:01

jel ima gdje sastavi repki veceras za ove prijateljske ?

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 15 nov 2016, 17:10

Civa je napisao/la:
Willy je napisao/la:Šta mislite za ovu dvojicu: Osman (9,5) više i Kuzmić (9,5) više?
Za Kuzmića sam ti već ranije pisao i sve stoji. I dalje je jedini centar nema zamjene konkretne. Po meni večeras će BB- CZV bit najbolja timska utakmica jer obje ekipe igraju timski. Bamberg puno vremena igra sa niskom peticom u vidu Melija i u tim situacijama Kuzmić bi trebao da izdominira ga, još ako uzmemo da je trenutno najprecizniji igrač u EL for two points trebao bi i večeras da ide na 10+.

A po meni iz Efesa je sigurniji Dunston, svima je vidljivo da Unicks je tanak pod košem, a ovaj to fino koristi. Ove sezone takođe bilježi fine brojke u zadnje dvije utakmice 12 i 17 poena ubacio i općenito je na prosjeku od 10,2 ppg. A što se tiče mlađahnog Osmana, on će dobiti svoje minute i ići ne Kaimakoglua, Banića i svakako da su ovi visoki igrača Efesa u plusu u odnosu na Unicks. Brži su, skočniji, dok su ovi skoro svi teškaši. Tako da su i mnogi krilni centri profitirali sa tih pozicija protiv Unicksa: Doelman 20-tak, Simonović, L.Mitrović po 9, Datome 12, D.Miller 15. Eh sad Efesu je jedino luksuz što na toj poziciji imaju 3 kvalitetna igrača koji su skoreri u vidu D.Browna, DS.Thomasa i C.Osmana dok i Honeycutt nije za odbaciti. Tako da ono ja njih nekako izbjegavam, ali pošto će se ovi niski igrači Heurtel, Cotton, Granger umoriti sa Langfordom i stalnom odbranom pika Colom-Parahuski mogli bi baš oni profitirati u napadu. Osman je strašan atleta, skočan, dobro i kontru povuče i mislim da bi on najprije večeras mogao pokazati koliko vrijedi. Po meni još dva dobra pika za večeras uz Kuzmića i Dunstona su Larkin i Dixon. Prvi je baš ubica prošlu tekmu sa Fenerom došao do 13 jer nije bilo potrebe više da se igra i više je razigravao kad je bio u igri, a pošto se večeras očekuje utakmica na veliki broj poena u Milanu ovi skoreri tricaši, trkači bi trebali da se pokažu. S druge strane prošle sedmice spomenuo sam da Maccabi loše brani ove plejeve i večeras Dixon ne smije da podbaci. U prošlom kolu komplet je ekipa podbacile ali je on opet ubacio 8 poena, doduše i mašio je par otvorenih trica, ali večeras nadam se da to neće biti tako. U prvenstvu su lako dobili Galatu i večeras se nadam da će biti u elementu, jer i večeras je Fener sa 7 i ako Pero nastupi 8 igrača u rosteru. Na ovim niskim rotiraju se on i Sloukas, uvijek je jedan u igri i tu su još Nunali i onaj Turčin mladi ali on slabo dobije prilike. :thumbup:
Civa, hvala na odličnoj elaboraciji. :thumbup:

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 15 nov 2016, 17:23

Willy je napisao/la: Civa, hvala na odličnoj elaboraciji. :thumbup:
Nema na čemu prijatelju. Nadam se da ćeš odabrati one prave dobitne parove. Ja sam u pauzi do daljnjeg za sada pišem parove i pratim učinak. Sinoć sam jedan NBA tiket prošao, a prije tog' ono u subotu kad je bilo također 5/5.

Za večeras ja bi probao kombinacijom Kuzmić, C.Osman i B.Dunston na 2-3 marke.
Dok bi na drugom tiketu ove strikere u vidu K.Langford, Dixon, S.Larkin, D.Miller, S. Weems na marku eventualno 2. Naravno svi u overu.
I jedan onako čisto mix po meni: Melli više, S.Jović manje, M.Zirbes manje, Z.Dragić manje, E.Udoh manje, Parahouski(al' uvijek me kontrira) manje, Raduljica(Isto ko i Parahouski) više, Bargani više.

Aura55
Kontakt:

Post Postao/la Aura55 » 15 nov 2016, 17:54

danas takva ponuda da je najbolje hokej 5+ odigrat
pa da probamo

ViennCap-HC Innsbruck
Fehervar -Olimpija
KomBrno-HC Pardubice
Augsburg-Wolfsburg GA
StPeterb-Barys Astana
Medvescak-DiMinsk

rusi vec prosli sjajno :opaopa:
Zadnja izmjena: Aura55, dana/u 15 nov 2016, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 nov 2016, 17:54

Raja, MOLIM VAS za odgovor!!! Kako se vrsi uplata na Wwin putem "prepaid bona"? Gdje mogu uzeti taj bon?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

boss991
Kontakt:

Post Postao/la boss991 » 15 nov 2016, 17:56

Sabinho je napisao/la:Raja, MOLIM VAS za odgovor!!! Kako se vrsi uplata na Wwin putem "prepaid bona"? Gdje mogu uzeti taj bon?
U kladionici..minimum 10km
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Jablanica, riznica sportskih talenata

Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 nov 2016, 17:58

boss991 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Raja, MOLIM VAS za odgovor!!! Kako se vrsi uplata na Wwin putem "prepaid bona"? Gdje mogu uzeti taj bon?
U kladionici..minimum 10km
A u pm. Hvala brt u svakom slucaju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 15 nov 2016, 18:11

Langford već na 5p
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 15 nov 2016, 18:14

Bravo Čedi Osmanee!!!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 15 nov 2016, 18:16

Osman prebacio za 8 minuta. :D

camparinho
Kontakt:

Post Postao/la camparinho » 15 nov 2016, 18:16

molim banica da ne pređe granicu hvalaaaa
Clutch city be safe rage hard!

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 15 nov 2016, 18:17

8p nakon 1/4, nije loše
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 nov 2016, 18:17

slika

slika

Malo sa livea. :mrgreen:

Ajmo Langforde. :opaopa:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 nov 2016, 18:17

Brown na 4, nije lose

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 15 nov 2016, 18:24

bravo civa za Cedi Osmana odlicno analiza :thumbup:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.