Ma daj? Ozbiljno? Pa jesu li im makar ovo dobrovoljno PIO placali?klasik je napisao/la:400 kmklma1 je napisao/la:Zna li ko koliko su para imali Prses i Salihovic?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
& $ ?
-
- Kontakt:
Ne bombaj...Pršeš je imao 1000 KM,a za Saleta ne znam, mislim da je i on tu negdje bio s primanjimaklma1 je napisao/la:Ma daj? Ozbiljno? Pa jesu li im makar ovo dobrovoljno PIO placali?klasik je napisao/la:400 kmklma1 je napisao/la:Zna li ko koliko su para imali Prses i Salihovic?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Nekoliko prijedloga prije pocetka drugog dijela sezone:
-Da se mecevi na domacem terenu odigraju u vecernjem terminu, dva u regularnom dijelu prvenstva i pet u nadam se u LzP. U prvom dijelu smo odigrali sve meceve u dnevnom terminu pa zaposleni nisu mogli doci da podrze nase momke. Ima dovoljno vremena da se opet provjere instalacije i sijalice na reflektorima i sve pripremi na vrijeme prije prve domace utakmicr. Bice vise naroda na tribinama, garant.
- Da se ociste tribine i napokon otvore renovirani toaleti ispod sjeverne tribine.
-Da organizuju akciju za istocnu tribunu, 500km stolica za pet sezona ili ako je puno 300km za tri sezone. Vjerujem da bi se neki bivsi igraci Slobode odazvali na ovu akciju poput Sabitovica, brace Milosevic, dosta raje sto rade u inostranstvu a sto nebi i poneki reprezentativac sa ovih krajeva.
- Da se svi klade u wwinu
-Da se mecevi na domacem terenu odigraju u vecernjem terminu, dva u regularnom dijelu prvenstva i pet u nadam se u LzP. U prvom dijelu smo odigrali sve meceve u dnevnom terminu pa zaposleni nisu mogli doci da podrze nase momke. Ima dovoljno vremena da se opet provjere instalacije i sijalice na reflektorima i sve pripremi na vrijeme prije prve domace utakmicr. Bice vise naroda na tribinama, garant.
- Da se ociste tribine i napokon otvore renovirani toaleti ispod sjeverne tribine.
-Da organizuju akciju za istocnu tribunu, 500km stolica za pet sezona ili ako je puno 300km za tri sezone. Vjerujem da bi se neki bivsi igraci Slobode odazvali na ovu akciju poput Sabitovica, brace Milosevic, dosta raje sto rade u inostranstvu a sto nebi i poneki reprezentativac sa ovih krajeva.

Brate dobar ti je prijedlog..svaka cast.Biban25 je napisao/la:Nekoliko prijedloga prije pocetka drugog dijela sezone:
Jedino,ako dozvolis,posto nama ne treba trenutno istocna tribina,hajmo organizovati akciju da se zavrsi sjeverna tribina da ne propada,ili akciju za renoviranje barem wc na zapadu i stvaranje nekih uvjeta...
Sve u svemu odlicna ideja,ali bez istoka...hajmo srediti postojece tribine...mozemo akciju napraviti da se ofarbaju i srede reflektori,nesto sitno,da tako kazem...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Treba napraviti akciju da se skupe pare za farbanje reflektora,nesto se o tome vec pricalo.
Koliko bi trebalo novca d se skine ona hrdja i prefarbahondas je napisao/la:Treba napraviti akciju da se skupe pare za farbanje reflektora,nesto se o tome vec pricalo.
Kad je okupljanje?
Pozdeav mojim slobodasima
Pozdeav mojim slobodasima

Hajmo pitati predSjednika da obezbijedi radnu snagu mi cemo novac za materijal.
ako je materijal 15 k obezbjediti ce on i materijal, ko nama za 18000 al u kesu.solinas je napisao/la:Hajmo pitati predSjednika da obezbijedi radnu snagu mi cemo novac za materijal.
& $ ?
Ekro moj dobri, kojim dobrom :kafa:
Chinaglia je napisao/la:Ekro moj dobri, kojim dobrom
Dobrim dobrom kralju!
DRŽAVA TUZLA!!
evo sada sam vidio na portalu, macak ponovo dijeli samare :kafa:NjonjoVam je napisao/la:Dobrim dobrom kralju!Chinaglia je napisao/la:Ekro moj dobri, kojim dobrom :kafa:
Amer Ordagic :salut:
Bit ce jos dobroga moj Chini.....laganica samo..Chinaglia je napisao/la:evo sada sam vidio na portalu, macak ponovo dijeli samareNjonjoVam je napisao/la:Dobrim dobrom kralju!Chinaglia je napisao/la:Ekro moj dobri, kojim dobrom![]()
Amer Ordagic
DRŽAVA TUZLA!!
Ekro znam ja to, kazi to ovima sto ne vole naseg dragog precjednika, gospodina Senada Mujkanovica :kafa:
njega niko plaho ne voli al ako bude dobro radio imat ce podrsku svih!Dok je Bonii u UO ne sekiram se ni sekundeChinaglia je napisao/la:Ekro znam ja to, kazi to ovima sto ne vole naseg dragog precjednika, gospodina Senada Mujkanovica
DRŽAVA TUZLA!!
Bony i Mensur Alic, ocekujemo jos ljudi u UO kako je i rekao precjednik :opaopa:NjonjoVam je napisao/la:njega niko plaho ne voli al ako bude dobro radio imat ce podrsku svih!Dok je Bonii u UO ne sekiram se ni sekundeChinaglia je napisao/la:Ekro znam ja to, kazi to ovima sto ne vole naseg dragog precjednika, gospodina Senada Mujkanovica :kafa:
samo neka pare donesu :salut:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad ste se dotakli predsjednika... Prica mi jaran danas da im je u diverzantima nakav moralista bio...To je ubleha da to nisu istine... Ahahahaha..Al nije za forumaNjonjoVam je napisao/la:njega niko plaho ne voli al ako bude dobro radio imat ce podrsku svih!Dok je Bonii u UO ne sekiram se ni sekundeChinaglia je napisao/la:Ekro znam ja to, kazi to ovima sto ne vole naseg dragog precjednika, gospodina Senada Mujkanovica
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Moj stari mu bio komandir u diverzantima.staragarda je napisao/la:Kad ste se dotakli predsjednika... Prica mi jaran danas da im je u diverzantima nakav moralista bio...To je ubleha da to nisu istine... Ahahahaha..Al nije za forumaNjonjoVam je napisao/la:njega niko plaho ne voli al ako bude dobro radio imat ce podrsku svih!Dok je Bonii u UO ne sekiram se ni sekundeChinaglia je napisao/la:Ekro znam ja to, kazi to ovima sto ne vole naseg dragog precjednika, gospodina Senada Mujkanovica
Ali nije to za ove teme.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 30 dec 2016, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
nego Ordagic produzio...Pored te vijesti ti ovo komentarises stvarno si neuomoran.staragarda je napisao/la: Kad ste se dotakli predsjednika... Prica mi jaran danas da im je u diverzantima nakav moralista bio...To je ubleha da to nisu istine... Ahahahaha..Al nije za foruma
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.