FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- odmazda
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sretna nova godina bordo nacijo!
Hajmo pojacanja, jos 13 dana do okupljanja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
amypitar je napisao/la:Hajmo pojacanja, jos 13 dana do okupljanja.
Mislim da ce do 10 januara biti mnogo toga jasnije po pitanju pojacanja. Barem jedan ce potpisati do tog datuma.
- trunks1946
- Kontakt:
Ajmo mahalska, imal sta novoo
evo Gerrard napusta Liverpool, taman bi nam doso 

orde del male
Rekao je da će doći, ako dođe i Misimović. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
farukzidane je napisao/la:ako mislis da sam procitao,,,ubrzo ces saznati,,,a da li znam i to ces brzo vidjeti,,ovo cimirot i Lil,,,nema veze sa vezom,,po tom ces vidjeti dali znam ili ne,,,CIMI,,,i Lil,,,nistaaaaa,,ja necitam portale,,,nase,,skoro nikako,,,,pozzjoker90 je napisao/la:Ovo danas procitao za Cimirota na portalima pa sad fol insajder.Ako si tako siguran da ce se to ostvariti napisi da vidimo, a ne ovako suplju bacat..

Nesto se vise ne prica o Cimijevom odlasku. Pa ni mahalskih nema vise....kako god , ja bih volio da ostane do juna. Jedino ako je sada neka ponuda koja se ne moze odbiti , onda neka ide.
-
- Kontakt:
Sad je farukzidane sa jednom tajnovitom gdje će ti djelimično otkriti stanje sa Cimirotom. 

SiouxLukavac je napisao/la:Sad je farukzidane sa jednom tajnovitom gdje će ti djelimično otkriti stanje sa Cimirotom.
Nema potrebe...vidjecemo ubrzo sve u vezi i pojacanja i u vezi odlazaka. Sve je nagadjanje tj suplja sa nase strane. Ali ta suplja nas drzi da dodjemo na ovaj pdf..u suprotnom , vlasnici ss bi ga vec danas mogli zakljucati ....barem dok prvenstvo ne pocne
Valjda smo postali ozbiljan klub da više ne živimo od mahalskih. Ni ja nisam baš navikao na ovu mirnoću bez turbulencija, ali mi je drago što je tako.HordeBL je napisao/la:Nesto se vise ne prica o Cimijevom odlasku. Pa ni mahalskih nema vise....kako god , ja bih volio da ostane do juna. Jedino ako je sada neka ponuda koja se ne moze odbiti , onda neka ide.
Što se tiče Cimirota, moje mišljenje je da je bolje da ode u januaru, jer na ljeto možemo uzeti samo manje pošto mu je ugovor kraći. A nikad se ne zna šta se još može desiti. Za nas bi najbolje bilo, po meni, da Samir potpiše novi govor i da sa Hrustemovićem čine taj bedem sredine terena, a Gojko je zrio za transfera u jaču ligu.
Naša su razmišljanja jedno, a u klubu imaju ljudi koji znaju šta rade.
poenta je u tome sto ce i gojko i samir produziti ugovore 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Takav razvoj situacije bi bio najbolji... 

hilmo je napisao/la:Takav razvoj situacije bi bio najbolji...
slazem se sa time

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nesto kontam,Valdes jos nema kluba a nama treba golman.trunks1946 je napisao/la:Ajmo mahalska, imal sta novooevo Gerrard napusta Liverpool, taman bi nam doso

Sarajevo ljubavi moja.
Ne može me niko ubjediti da je za Samira bolje da ide sad, pisao sam i ranije, ali njega neko treba dobro nasavjetovati da je za njega najbolje da potpiše novi ugovor, a nek vide da prodajna klauzula ne bude neka astronomska cifra jer to potencijalne interesante za njega može otjerati.
Sa Gojkom je druga stvar, on je već izgrađen igrač samo mu treba malo više jakih utakmica (Atromitos, Borussia) da bude još bolji. Tako da bi ja njega sad pustio, još ako je tačna ta cifra od milion, dati i njemu jedno 20 hiljda modernih neka mu se nađe za puta.
Što se tiče pojačanja, ma samo čekamo da počnu dolaziti. Uprava je svjesna gdje škripi i vjerujem da će naći najbolje što sebi možemo priuštiti.
Sa Gojkom je druga stvar, on je već izgrađen igrač samo mu treba malo više jakih utakmica (Atromitos, Borussia) da bude još bolji. Tako da bi ja njega sad pustio, još ako je tačna ta cifra od milion, dati i njemu jedno 20 hiljda modernih neka mu se nađe za puta.

Što se tiče pojačanja, ma samo čekamo da počnu dolaziti. Uprava je svjesna gdje škripi i vjerujem da će naći najbolje što sebi možemo priuštiti.
Rule_hz je napisao/la:poenta je u tome sto ce i gojko i samir produziti ugovore
Ne budi siguran za Samira...ima tu i previse problema...pogotovo sa managerom. Mislim da ako ne bude produzenja ugovora...ide na zapad , sekcija VIP
Nisam iz Sarajeva,nisam vas gledao nikada ALI kako mi je drago posjetit vas forum procitat neke novine unapredjenja u klubu,poslusat vaseg direktora i mogu samo zamislit kako je tek vama divan osjecaj kad vam klub ovako fino napreduje
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- BoskoAntic
- Kontakt:
KEC je napisao/la:Nisam iz Sarajeva,nisam vas gledao nikada ALI kako mi je drago posjetit vas forum procitat neke novine unapredjenja u klubu,poslusat vaseg direktora i mogu samo zamislit kako je tek vama divan osjecaj kad vam klub ovako fino napreduje

U INAT SVIMA 1946
ma vjeruj mi druze moj , nece se menager pitati nista samo on nek sam sa sobom neke stvari racisti da ne bude ko mnogi koji su poletili za supljom od menađera ima ih puno takvih, pog slucaj mladje selekcije FKS-A i ode i propadne u 20 tako da sumnjam da ce samke otic i na zapad mozda nasi naprave takav ug ako dodje dobra ponuda koja ce njega i klub zadovoljit a i tu se Visent Tan pita tako da ne zavisimo vise ood 20 30 milja maraka tako da mislim ako zeli postAt dobar fudbaler da ce odstat minimum 2 sezone tu a sto se gojke tice,momak ima jos prostora za napedak tako da se za njega ne sekiram momak je sportista cvrsto na zemlji i nije pod nicijim uticajem..
ocekuje nas ugodan januar u ovim zimskim minusima tako da ce ova tema oziviti:)))

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Najgori moguci scenario je taj da u slucaju ne potpisivanja ugovora da Radovca saljemo na tribine.Vazda mi se gadio Amaw, radi te metode ucjene,jer to je cisto po meni reketiranje.Mislim da tom metodom nasa uprava se nece sluziti.Ja se nadam da ce preovladati zajednicki interes,i da ce Radovac produziti saradanju,u suprotnom ga prodati.
Po meni on je prioritet,pa onda stoper i golman.
Po meni on je prioritet,pa onda stoper i golman.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bordo10, MaroonBjelave, mosarajvosa83, ristagrad, Vanja8 i 63 gosta.