KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Večeras u 18:00 protiv Proma u Donjem Vakufu. Prilika da Gutić, Manojlović i ekipa dobiju više minuta.
Ako pobjedimo, onda zadnja utakmica za F4 protiv Slobode 01.02, 48 sati nakon gostovanja Vienni i pred gostovanje Cedeviti u Zagrebu
Ako pobjedimo, onda zadnja utakmica za F4 protiv Slobode 01.02, 48 sati nakon gostovanja Vienni i pred gostovanje Cedeviti u Zagrebu
ZELJEZNICAR 1921!
Gdje se igra protiv Slobode?
Rekao bih danas bujrum u moj rodni grad ali snijeg
Promo je u uzasnoj formi napustli su ih trener i najbolji igrac,. imaju 4 poraza za redom nakon fantasticnog starta sezone.Trebala bi ovo Bosna prelako rijesiti
Promo je u uzasnoj formi napustli su ih trener i najbolji igrac,. imaju 4 poraza za redom nakon fantasticnog starta sezone.Trebala bi ovo Bosna prelako rijesiti
Ima li prenosa danas?
- JohnCleese
- Kontakt:
Muha i trenutni igracki kadar pravi rezultate iznad realnih mogucnosti.
Prirodno je ocekivati pad u igri kakav se vec nagovijestio u mecu protiv Zadra, odsustvo srece, zamor materijala i eventualne povrede te par poraza koji ce Bosnu vrlo vjerovatno kostati cetvrtog mjesta u Aba ligi.
Prolaz grupe u fibinom takmicenju trebao bi da je izgledan.
Gledajuci ekipu u kojoj je Atic prva violina, West prvi play, Joesar prvo krilo i stalno roviti Halilovic prva opcija na petici ( a vise je cetvorka) zakljucujemo da je to ekipa za opstanak.
Postoje tu par igraca koji kada bljesnu daju dodatnu dimenziju i nadu za nesto vise ( kao sto su Plummer i Young).
Ali ostatak ekipe cine Lopez ( ok backup opcija),
Delalic, Gutic, Zubac, Kovacevic, Salic, Manojlovic ( igraci koji tesko da mogu biti backup opcije u posljednoplasiranim abaligaskim ekipa, ali kod Muhe isporucuju).
Jos jednom svaka cast svima njima za dosadasnje rezultate.
Eventualni prolaz u oba takmicenja znacio bi vanserijski rezultat koju bi trebalo ispratiti podrskom kao u zadnjem susretu.
Prirodno je ocekivati pad u igri kakav se vec nagovijestio u mecu protiv Zadra, odsustvo srece, zamor materijala i eventualne povrede te par poraza koji ce Bosnu vrlo vjerovatno kostati cetvrtog mjesta u Aba ligi.
Gledajuci ekipu u kojoj je Atic prva violina, West prvi play, Joesar prvo krilo i stalno roviti Halilovic prva opcija na petici ( a vise je cetvorka) zakljucujemo da je to ekipa za opstanak.
Postoje tu par igraca koji kada bljesnu daju dodatnu dimenziju i nadu za nesto vise ( kao sto su Plummer i Young).
Delalic, Gutic, Zubac, Kovacevic, Salic, Manojlovic ( igraci koji tesko da mogu biti backup opcije u posljednoplasiranim abaligaskim ekipa, ali kod Muhe isporucuju).
Eventualni prolaz u oba takmicenja znacio bi vanserijski rezultat koju bi trebalo ispratiti podrskom kao u zadnjem susretu.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pretjera ga i ti majstore i to dobor.Imas Plummera Atica i Younga koji su EC/BCL igraci znaci iznad levela Bosne.Cak je i West solidno igrao u nekoliko meceva i donio pobjede svojim sutevima.Delalic Kovacevic Salic pa i Zubac su pokazali da mogu biti rotacioni igraci 8. 9. 10. igrac u rsoteru.JohnCleese je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:48Muha i trenutni igracki kadar pravi rezultate iznad realnih mogucnosti.
Bosnin roster je daleko jaci od neke borbe za opsatanak
- JohnCleese
- Kontakt:
Stavrno bih volio vidjeti koje bi to ekipe usrecilo i unaprijedilo dovodjenje ove cetvorice nabrojanih igraca.MElloo je napisao/la: ↑07 jan 2026, 12:01Pretjera ga i ti majstore i to dobor.Imas Plummera Atica i Younga koji su EC/BCL igraci znaci iznad levela Bosne.Cak je i West solidno igrao u nekoliko meceva i donio pobjede svojim sutevima.Delalic Kovacevic Salic pa i Zubac su pokazali da mogu biti rotacioni igraci 8. 9. 10. igrac u rsoteru.JohnCleese je napisao/la: ↑07 jan 2026, 11:48Muha i trenutni igracki kadar pravi rezultate iznad realnih mogucnosti.
Bosnin roster je daleko jaci od neke borbe za opsatanak
Mozda bi ekipe poput Krke, Beca i dvabaligasa.
Ili ko bi to jos da im je West prvi play.
Recimo za mene jedan Sc derby ili Mega imaju bolje back up playeve od Westa.
Samo u ovakvoj Bosni svi igraci pokazuju najbolje od sebe jer ih je struka tako dobro ukomponovala.
Atic i Young sa svojim mentalnim sklopom i redovnim oscilacijama ne mogu biti stabilni EC igraci, a realno limiti su im i veci od toga.
Pokusavam biti realan bazirajuci se da na osnovu igrackog kadra odredim uspjeh ekipe a ne na osnovu budzeta.
Pogresno sam se izrazio kad sam rekao da je Bosna ekipa za opstanak. Pri tome sam smatrao ekipa za siguran opstanak, nesto kao stabilan abaligaski ucesnik u smislu od 10 do 13 mjesta na konacnom poretku.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ima li gdje prenos veceras?
Kakve rezultate očekujete na kraju ove sezone i da li bi mogla dupla kruna u Sarajevo da dođe?
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Od iduce sezone ponovno stari format ABA lige
-
kraljlavova
- Kontakt:
Ima li gdje rezultat
+18 na kraju 1/4
Evo objavili članske, red je da svojim članstvom podržimo klub
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Joj Plummera manijaka, 22 poena za 14 minuta 
Silovat ce brat igokeu vjeruj mi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne vjerujem da ce on brzo otici, zagotivio je grad i raju.. a opet kad se sherpad casey ukaze abd bit ce to strašno
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Gdje ima box score?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.