FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nikad_izvini » 12 jan 2010, 18:34

@Tihi

od samostalnosti BiH nije ;) Oficijelno, Koševo je bilo par puta rasprodano, Francuska, Danska, Njukastl, Srbija, Grčka itd. S tim da sam bio na svim utakmicama, odgovorno tvrdim da bukvalno šibica više nije mogla stati kad je Željo igrao sa Njukastlom i da je to najveća posjeta nakon rata :mrgreen:

Nanje mogu skupiti max 25-30 k navijača i to sa navlačenjima i BEZ TV PRIJENOSA ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 jan 2010, 18:42

nikad_izvini je napisao/la:@Tihi

od samostalnosti BiH nije ;) Oficijelno, Koševo je bilo par puta rasprodano, Francuska, Danska, Njukastl, Srbija, Grčka itd. S tim da sam bio na svim utakmicama, odgovorno tvrdim da bukvalno šibica više nije mogla stati kad je Željo igrao sa Njukastlom i da je to najveća posjeta nakon rata :mrgreen:

Nanje mogu skupiti max 25-30 k navijača i to sa navlačenjima i BEZ TV PRIJENOSA ;)
lako je pricat kad nema neko da ti odgovori...zato sam svratio....da ne zivite u zabludi.....ako je bilo 40.000,
onda je bar 15.000 bilo pitara ili nekih neopredjeljenih, dosli sa svojom rajom Zeljovcima.......i dosli su vidjet klub koji je NewCastle, a ne zbog Zelje.....usput i ja sam bio sa jos dvojicom Pitara, a vi sto ste iskomplexirani pa nikad ne biste dosli na tekmu Sarajeva....ne znam sta bi o tome rekao

vajza_fcbm
Kontakt:

Post Postao/la vajza_fcbm » 12 jan 2010, 18:42

s juga se pjesma ori volim te zeljo volim ;)
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 jan 2010, 18:56

fanatique 1899 je napisao/la:
vajza_fcbm je napisao/la:s juga se pjesma ori volim te zeljo volim ;)
Valjda bori se Željo bori :?
momak je iz Donjeg Vakufa, necemo mu zamjeriti :lol:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 12 jan 2010, 19:04

PIRKE33 je napisao/la:

lako je pricat kad nema neko da ti odgovori...zato sam svratio....da ne zivite u zabludi.....ako je bilo 40.000,
onda je bar 15.000 bilo pitara ili nekih neopredjeljenih, dosli sa svojom rajom Zeljovcima.......i dosli su vidjet klub koji je NewCastle, a ne zbog Zelje.....usput i ja sam bio sa jos dvojicom Pitara, a vi sto ste iskomplexirani pa nikad ne biste dosli na tekmu Sarajeva....ne znam sta bi o tome rekao
Jest, jest. Vas trojica pitara bila na tekmi pa vas je odmah bilo 20 k :lol: Od mojih havera, mrtvih pitara NIJEDAN nije otišao na tu tekmu što naravno poštujem ;)
Dalje, ti navijaš za Želju ? Željin topic ti je najaktivniji pa tako zaključujem :roll:

PS došlo vas 15 k na tekmu sa Njukastlom gdje je bilo prijenosa a bilo vas 25 k na tekmi protiv Cluja bez prijenosa. Hm, znači, više od pola pitara gleda Želju :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 12 jan 2010, 19:06

PIRKE33 je napisao/la:

Ma ja dosli p***ri da vide manijake na dijelu.. :D Pa daj ako ce mo odbijati po tih 15.000 onda bi vi bili...
Bio sam na svim ovim gore nabrojanim utakmicama i misli da su samo Danska i Srbija imale pribliznu cifru, cirka 38.000 :D
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 12 jan 2010, 19:08

Vratite se temi FK Željezničar!
Rođeni brato

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 12 jan 2010, 19:28

Najposjecenije Koševo bilo je kad Sarajevo nije igralo tj. kad je Željeznicar igrao sa Newcastl'om , a kako ja znam najvise navijaca je bilo na derbiju 85 ili 86 kad je po nekim novinama bilo i 60.000
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 jan 2010, 19:36

Molim moderatore, ukoliko je moguce da obrisu sve moje postove napisane na temi FK Zeljeznicar, kao i citirane od strane drugih korisnika.
Mislim da nije u redu da mi se brisu postovi koji nemaju veze sa spammanjem, a neki da se ostave da bi vi imali sta komentarisat, u odsustvu zubandana

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 12 jan 2010, 19:40

ima li sta od nedima halilovica onog bivseg reprezentativca a ad igra u danskoj
poveziva li su nas sa njim pred kraj sezone ali nezz je li ove ili prosle
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 jan 2010, 20:12

tax je napisao/la:ima li sta od nedima halilovica onog bivseg reprezentativca a ad igra u danskoj
:shock: Prvi put cujem za njega :?

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 12 jan 2010, 20:16

tax je napisao/la:ima li sta od nedima halilovica onog bivseg reprezentativca a ad igra u danskoj

nevjerujem da ce biti ista od njega....bio je u kombinacijama prosle sezone, dobro se sjecam a i te je sezone upravo igrao za preku...:D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jan 2010, 22:41

TheManiacs je napisao/la:Sad je na zelji da ponudi vise para mujicu nego sarajevo ... :mrgreen:
nece mujic ni u Zelju ni u sarajevo, pusti se novinarskih natpisa i ovih izjava iz kluba nema potpisa ni jednog igraca dok se brko ne vrati
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 12 jan 2010, 22:48

Irhan Smajić i Muhamed Mujić, uuu ako oni dođu kakav dobar potez uprave će to biti, iako su najavili 2-3 afirmirana zvučna pojačanja, ja ću biti zadovoljan i sa ovom dvojicom i još eventualno jednim pojačanjem. Mogu reći da je naša uprava konačno počela pametno trgovati i voditi klub, ono što je sigurno da ćemo akb imati velike talente za koje ćemo kasnije uzeti veliku lovu Čolić, Višća, Mujić, Smajić pa i Rovčanin i Mehić i onda će najvjerovatnije priključiti prvom timu Đipa, a imamo još nekoliko dobrih juniora kao Aščerić, Kalkan i dr. Sve u svemu mislim da je uprava uvidjela da imamo velikih talenata i žele novog Džeku koji će ovaj put akb u Bl ili neku drugu ligu petice otići direktno iz Želje za velike pare. ;)

Evo u današnjem sportu Hasanović kaže da ode u Češku u Plzen, i kako on kaže niko ga nije kontaktirao iz Želje iako je on imao želju za povratkom.
Strauss Junior

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jan 2010, 23:04

slika
Predobro :D ljubav je samo jedna
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 12 jan 2010, 23:12

e jaaadi moji :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 12 jan 2010, 23:14

Kad vidim ovu sliku ponosan sam da sam navijac gradskog kluba :D
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Urban

Post Postao/la Urban » 12 jan 2010, 23:15

kod komsija pravo veselo hehehahahahah buuuuuuhahaha
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 12 jan 2010, 23:18

pile87 je napisao/la:slika
Predobro :D ljubav je samo jedna
tek sad kontam sto sa fesovima idu na tekme :lol:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 jan 2010, 23:39

jeli to ta fina gradska raja :lol: :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 35 gostiju.