od samostalnosti BiH nije

Nanje mogu skupiti max 25-30 k navijača i to sa navlačenjima i BEZ TV PRIJENOSA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
lako je pricat kad nema neko da ti odgovori...zato sam svratio....da ne zivite u zabludi.....ako je bilo 40.000,nikad_izvini je napisao/la:@Tihi
od samostalnosti BiH nijeOficijelno, Koševo je bilo par puta rasprodano, Francuska, Danska, Njukastl, Srbija, Grčka itd. S tim da sam bio na svim utakmicama, odgovorno tvrdim da bukvalno šibica više nije mogla stati kad je Željo igrao sa Njukastlom i da je to najveća posjeta nakon rata
![]()
momak je iz Donjeg Vakufa, necemo mu zamjeritifanatique 1899 je napisao/la:Valjda bori se Željo borivajza_fcbm je napisao/la:s juga se pjesma ori volim te zeljo volim
Jest, jest. Vas trojica pitara bila na tekmi pa vas je odmah bilo 20 kPIRKE33 je napisao/la:lako je pricat kad nema neko da ti odgovori...zato sam svratio....da ne zivite u zabludi.....ako je bilo 40.000,nikad_izvini je napisao/la:@Tihi
od samostalnosti BiH nijeOficijelno, Koševo je bilo par puta rasprodano, Francuska, Danska, Njukastl, Srbija, Grčka itd. S tim da sam bio na svim utakmicama, odgovorno tvrdim da bukvalno šibica više nije mogla stati kad je Željo igrao sa Njukastlom i da je to najveća posjeta nakon rata
![]()
onda je bar 15.000 bilo pitara ili nekih neopredjeljenih, dosli sa svojom rajom Zeljovcima.......i dosli su vidjet klub koji je NewCastle, a ne zbog Zelje.....usput i ja sam bio sa jos dvojicom Pitara, a vi sto ste iskomplexirani pa nikad ne biste dosli na tekmu Sarajeva....ne znam sta bi o tome rekao
Ma ja dosli p***ri da vide manijake na dijelu..PIRKE33 je napisao/la:lako je pricat kad nema neko da ti odgovori...zato sam svratio....da ne zivite u zabludi.....ako je bilo 40.000,nikad_izvini je napisao/la:@Tihi
![]()
onda je bar 15.000 bilo pitara ili nekih neopredjeljenih, dosli sa svojom rajom Zeljovcima.......i dosli su vidjet klub koji je NewCastle, a ne zbog Zelje.....usput i ja sam bio sa jos dvojicom Pitara, a vi sto ste iskomplexirani pa nikad ne biste dosli na tekmu Sarajeva....ne znam sta bi o tome rekao
tax je napisao/la:ima li sta od nedima halilovica onog bivseg reprezentativca a ad igra u danskoj
poveziva li su nas sa njim pred kraj sezone ali nezz je li ove ili prosle
tax je napisao/la:ima li sta od nedima halilovica onog bivseg reprezentativca a ad igra u danskoj
poveziva li su nas sa njim pred kraj sezone ali nezz je li ove ili prosle
nece mujic ni u Zelju ni u sarajevo, pusti se novinarskih natpisa i ovih izjava iz kluba nema potpisa ni jednog igraca dok se brko ne vratiTheManiacs je napisao/la:Sad je na zelji da ponudi vise para mujicu nego sarajevo ...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 35 gostiju.