FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

_BooS_
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la _BooS_ » 15 maj 2010, 21:12

Daj ne bacaj bombe.
Travnik kad ne prodaje utakmicu, sa ovim našim sudijama ni Chelsea ga ne bi dobio na Piroti. Također i Leotar.
Zato i sam znaš da je to sve lagano i hladno prodano ;)
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 15 maj 2010, 21:18

_BooS_ je napisao/la:Daj ne bacaj bombe.
Travnik kad ne prodaje utakmicu, sa ovim našim sudijama ni Chelsea ga ne bi dobio na Piroti. Također i Leotar.
toliko je taj travnik jak domacin da im dodje prosle polusezone Zeljo u goste i kad smo bili za 50 % manje uigrani i slabije fizicki spremni uzmemo bod, da smo im gostovali u drugom dijelu prvenstva to bi bila 3 boda, a tom Travniku dodju jedni Laktasi pa im uzmu bod, dodje taj isti Leotar pa im uzme bod pa dodje i Siroki i uzme 3 boda i onda je prodano jer pa fakat 3. ekipa je dobila 12. to mroa da je prodana tekma!! a i Zrinjski im je takodjer uzeo bod na Piroti...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 maj 2010, 21:19

Ne znam sta se vi imate javljati kad je i vas pobjedila ekipa sa 13. mjesta koja se bori za opstanak. Ta treca i cetvrta ekipa nije pobjedila nikoga ne strani ne pamtim, pobjedjuju samo kad im zatreba, kao sto glasaaju protiv propisa kad im zatreba. Vi se zato u tom ambijentu najbolje snalazite

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 15 maj 2010, 21:20

Pa vidiš da prodaju kad god mogu.
Kod nas ti je u ligi sve na principu " Ja tebi bod ti meni bod. " :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 15 maj 2010, 21:21

Hoćete se žalit´ :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 15 maj 2010, 21:23

Joj da nam hoće UEFA kakve suspenzije lige uvest, recimo zabrana izlaska u Evropu za sve timove..
Koja bi to parodija bila za ove Manijake...
Nakon 12 stoljeća izbore izlaz u PRETKOLO LP i onda ih pojebe Sarajevo svojom žalbom ... :D :D :D

alibi

Post Postao/la alibi » 15 maj 2010, 21:24

_BooS_ je napisao/la:Daj ne bacaj bombe.
Heheheh,UEFA zna za travniik,ali bosnje toboze ne znaju.A za tekmu u trebinju se znalo kad su igraci zrinjskog ulazili u autobus na putu za trebinje hehehe.Budimo "stenapo"

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 maj 2010, 21:25

Frutek je napisao/la:Hoćete se žalit´ :lol: :lol:
Nemas fajde zaliti se lopovima. Fairplay u ovoj ligi pod pokroviteljstvom lopova iz saveza je -0,000000000000001! Znate vi to jako dobro

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 15 maj 2010, 21:28

UPS je napisao/la:
Nemas fajde zaliti se lopovima. Fairplay u ovoj ligi pod pokroviteljstvom lopova iz saveza je -0,000000000000001! Znate vi to jako dobro
Nas su nedavno pokusali zahebat iz Sarajeva u kopordukciji sa Olimpikom al eto nije uspjelo :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 15 maj 2010, 21:29

Pa logicki je da hocemo :mrgreen: Realno bilo je i vrijeme da Sarajevo pauzira nakon toliko godina od Europe...osvjetlali smo obraz naseg fudbala i svaki put pokazali kvalitet...ali svaki put!!!
Samo jedva cekam da vidim sta ce uraditi "velikani" naseg fudbala Siroki,Zrinjski i Borac u Europi! Tada ce do izrazaja doci njihov "kvalitet"... Zeljeznicar je ipak institucija za sve navedene ekipe i nece se nikada obrukati...
Ove ostale ekipe tipa Travnik,Sloboda,Celik,Velez itd. i onako sluze samo da postoji takmicenje tj da imamo dovoljan broj kola ... :mrgreen:

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 15 maj 2010, 21:29

Hahahaha, ej pitari najjaci ste najjaci, ali necete u Evropu :D :D :D Hahahahaha :D Zao mi vas je . . . Stalno ste govorili da ste najjaci a Evrope necete vidjeti, pa dobro ako ste najjaci, trebali ste uzeti bar to trece - cetvrto mjesto i plus ispali iz Kupa, ma daj prestanite se provaljivati !

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 15 maj 2010, 21:32

juveboy je napisao/la:Hahahaha, ej pitari najjaci ste najjaci, ali necete u Evropu :D :D :D Hahahahaha :D Zao mi vas je . . . Stalno ste govorili da ste najjaci a Evrope necete vidjeti, pa dobro ako ste najjaci, trebali ste uzeti bar to trece - cetvrto mjesto i plus ispali iz Kupa, ma daj prestanite se provaljivati !
hahah jbte voli bi vi nas pobjeiti al nemoze jarane haha nego 2-1 na Grbavici :D

Ma hajd sta fali da i mi jednu godinu pauziramo u Evropi samo da ne bude 5-6 godina kao nase komsije hehe nakon toliko vremena ne borite se za opstanak i nemoze se s vama pricati .... ccc jeste jadni...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 15 maj 2010, 21:33

juveboy je napisao/la:Hahahaha, ej pitari najjaci ste najjaci, ali necete u Evropu :D :D :D Hahahahaha :D Zao mi vas je . . . Stalno ste govorili da ste najjaci a Evrope necete vidjeti, pa dobro ako ste najjaci, trebali ste uzeti bar to trece - cetvrto mjesto i plus ispali iz Kupa, ma daj prestanite se provaljivati !
to je isto ono da smo mi furali pricu 5 godina da smo ubjedljivo najjaca ekipa u ligi i sve a da je ova liga lopovska i da zato ne mozemo u Evropu...
odani! THE MANIACS 1987

zemahz
Kontakt:

Post Postao/la zemahz » 15 maj 2010, 21:37

jos nismo ispali iz trke za evropu a ovi manijaci nek slave titulu , al neznam koji **** im je drag samo bod sa derbija , derbi je derbi i nemogu da vjerujem da fol nesto podjebaju kad su uzeli bod iz dvije utakmice protiv nas

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 15 maj 2010, 21:38

nedaTM87 je napisao/la:
to je isto ono da smo mi furali pricu 5 godina da smo ubjedljivo najjaca ekipa u ligi i sve a da je ova liga lopovska i da zato ne mozemo u Evropu...
al vas leotar nacuturi kvalitetno pozz iz zenice :P

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 15 maj 2010, 21:43

boze dragi koji kompleksasi ovi sa sugavice.....Mi smo bolan za vas institucija u svakom pogledu....da je liga kako treba vi bi letitili iz nje zbog kupovanja i namjestanja utakmica al hajd kad se moze kod nas sve onda ste najbolji u tome, jbg kad nasi levati hoce posteno pa ih zahebu

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 maj 2010, 21:45

Frutek je napisao/la: Nas su nedavno pokusali zahebat iz Sarajeva u kopordukciji sa Olimpikom al eto nije uspjelo :lol: :lol:
Pa vi ste svakako planetarni primjer fairplay-a, pogotovo vas trener i pomenuti igrac. Ali, razumijem vas, moze vam se, prolazi vam sve

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 15 maj 2010, 21:45

zemahz je napisao/la:jos nismo ispali iz trke za evropu a ovi manijaci nek slave titulu , al neznam koji **** im je drag samo bod sa derbija , derbi je derbi i nemogu da vjerujem da fol nesto podjebaju kad su uzeli bod iz dvije utakmice protiv nas
ako pogledas da je fakticki nama ovaj bod bio bitniji nego vasa 3 sa Grbavice i da je ovaj bod dosao u nevjerovatno bitnom trenutku pred sami kraj s kojim smo skoro pa 100% osvojili titulu onda ti moze biti jasno zasto je svima nama ovaj bod ravan 3 boda... meni je licno drazi ovaj bod nego tri boda prosle godine na Grbavici kad je bilo 2:0, jer dobro kaze OSIM derbi je bitan, ali je titula bitnija! i vjeruj da bi ja licno, a vjerujem i mnogi drugi, prihvatio ponudu kad bi svake sezone bili prvaci a svaku tekmu gubili od vas, jer nisu ipak svi samo derbi navijaci ;) . Dobio si odg. na pitanje
odani! THE MANIACS 1987

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 maj 2010, 21:47

nedaTM87 je napisao/la:
Ne moze biti isto kad ste se borili za opstanak a mi se borili za evropu. Da je liga postena nit bi vi bili prvaci, niti bi listica i svinjski vidjeli evrope ocima. Ali, tako je to na divljem zapadu

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 15 maj 2010, 21:50

Ali sada je prošlo sve nema titule nema europe !

Uprava Ćao !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], johntravolta123, misstianopenaldo i 56 gostiju.