Travnik kad ne prodaje utakmicu, sa ovim našim sudijama ni Chelsea ga ne bi dobio na Piroti. Također i Leotar.
Zato i sam znaš da je to sve lagano i hladno prodano

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
toliko je taj travnik jak domacin da im dodje prosle polusezone Zeljo u goste i kad smo bili za 50 % manje uigrani i slabije fizicki spremni uzmemo bod, da smo im gostovali u drugom dijelu prvenstva to bi bila 3 boda, a tom Travniku dodju jedni Laktasi pa im uzmu bod, dodje taj isti Leotar pa im uzme bod pa dodje i Siroki i uzme 3 boda i onda je prodano jer pa fakat 3. ekipa je dobila 12. to mroa da je prodana tekma!! a i Zrinjski im je takodjer uzeo bod na Piroti..._BooS_ je napisao/la:Daj ne bacaj bombe.
Travnik kad ne prodaje utakmicu, sa ovim našim sudijama ni Chelsea ga ne bi dobio na Piroti. Također i Leotar.
Heheheh,UEFA zna za travniik,ali bosnje toboze ne znaju.A za tekmu u trebinju se znalo kad su igraci zrinjskog ulazili u autobus na putu za trebinje hehehe.Budimo "stenapo"_BooS_ je napisao/la:Daj ne bacaj bombe.
Nemas fajde zaliti se lopovima. Fairplay u ovoj ligi pod pokroviteljstvom lopova iz saveza je -0,000000000000001! Znate vi to jako dobroFrutek je napisao/la:Hoćete se žalit´![]()
Nas su nedavno pokusali zahebat iz Sarajeva u kopordukciji sa Olimpikom al eto nije uspjeloUPS je napisao/la:Nemas fajde zaliti se lopovima. Fairplay u ovoj ligi pod pokroviteljstvom lopova iz saveza je -0,000000000000001! Znate vi to jako dobroFrutek je napisao/la:Hoćete se žalit´![]()
Pa logicki je da hocemoFrutek je napisao/la:Hoćete se žalit´![]()
hahah jbte voli bi vi nas pobjeiti al nemoze jarane haha nego 2-1 na Grbavicijuveboy je napisao/la:Hahahaha, ej pitari najjaci ste najjaci, ali necete u Evropu![]()
![]()
Hahahahaha
Zao mi vas je . . . Stalno ste govorili da ste najjaci a Evrope necete vidjeti, pa dobro ako ste najjaci, trebali ste uzeti bar to trece - cetvrto mjesto i plus ispali iz Kupa, ma daj prestanite se provaljivati !
to je isto ono da smo mi furali pricu 5 godina da smo ubjedljivo najjaca ekipa u ligi i sve a da je ova liga lopovska i da zato ne mozemo u Evropu...juveboy je napisao/la:Hahahaha, ej pitari najjaci ste najjaci, ali necete u Evropu![]()
![]()
Hahahahaha
Zao mi vas je . . . Stalno ste govorili da ste najjaci a Evrope necete vidjeti, pa dobro ako ste najjaci, trebali ste uzeti bar to trece - cetvrto mjesto i plus ispali iz Kupa, ma daj prestanite se provaljivati !
al vas leotar nacuturi kvalitetno pozz iz zenicenedaTM87 je napisao/la:to je isto ono da smo mi furali pricu 5 godina da smo ubjedljivo najjaca ekipa u ligi i sve a da je ova liga lopovska i da zato ne mozemo u Evropu...juveboy je napisao/la:Hahahaha, ej pitari najjaci ste najjaci, ali necete u Evropu![]()
![]()
Hahahahaha
Pa vi ste svakako planetarni primjer fairplay-a, pogotovo vas trener i pomenuti igrac. Ali, razumijem vas, moze vam se, prolazi vam sveFrutek je napisao/la: Nas su nedavno pokusali zahebat iz Sarajeva u kopordukciji sa Olimpikom al eto nije uspjelo![]()
ako pogledas da je fakticki nama ovaj bod bio bitniji nego vasa 3 sa Grbavice i da je ovaj bod dosao u nevjerovatno bitnom trenutku pred sami kraj s kojim smo skoro pa 100% osvojili titulu onda ti moze biti jasno zasto je svima nama ovaj bod ravan 3 boda... meni je licno drazi ovaj bod nego tri boda prosle godine na Grbavici kad je bilo 2:0, jer dobro kaze OSIM derbi je bitan, ali je titula bitnija! i vjeruj da bi ja licno, a vjerujem i mnogi drugi, prihvatio ponudu kad bi svake sezone bili prvaci a svaku tekmu gubili od vas, jer nisu ipak svi samo derbi navijacizemahz je napisao/la:jos nismo ispali iz trke za evropu a ovi manijaci nek slave titulu , al neznam koji **** im je drag samo bod sa derbija , derbi je derbi i nemogu da vjerujem da fol nesto podjebaju kad su uzeli bod iz dvije utakmice protiv nas
Ne moze biti isto kad ste se borili za opstanak a mi se borili za evropu. Da je liga postena nit bi vi bili prvaci, niti bi listica i svinjski vidjeli evrope ocima. Ali, tako je to na divljem zapadunedaTM87 je napisao/la:to je isto ono da smo mi furali pricu 5 godina da smo ubjedljivo najjaca ekipa u ligi i sve a da je ova liga lopovska i da zato ne mozemo u Evropu...juveboy je napisao/la:Hahahaha, ej pitari najjaci ste najjaci, ali necete u Evropu![]()
![]()
Hahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Dave, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], johntravolta123, misstianopenaldo i 56 gostiju.