RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
stvarno kakvi su ono pozz bili ne knotam????
Ono će valjda biti svaku utakmicu sad. Ma neki broj ima, pošalješ nešto u stilu pozdrav, želja ovo,ono i čita spiker na odmoru između poluvremena. 

Who dares, wins !
- kupus army
- Kontakt:
Vidim RA se vratio radujer me to,nadam se da cete uspjeti odraditi sve tekme do kraja prvenstva,sto vam od srca zelim.Ono u prosloj sezoni nije dolikovalo vasem renomeu.Puno srece jos jednom.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Hvala i ja se sam nadam da cemo nastavit sa ovom brojkom jer sada nema izvlacenja na upravu sada sve ide ko podmazanokupus army je napisao/la:Vidim RA se vratio radujer me to,nadam se da cete uspjeti odraditi sve tekme do kraja prvenstva,sto vam od srca zelim.Ono u prosloj sezoni nije dolikovalo vasem renomeu.Puno srece jos jednom.

Samo jedan klub Velež Mostar
Zna li ko, šta je s Merzićem, jesu li sređeni papiri, i da li će igrati protiv Slavije u subotu? 

Ja sam čuo da bi trebao igrati, nadajmo se.AlemC85 je napisao/la:Zna li ko, šta je s Merzićem, jesu li sređeni papiri, i da li će igrati protiv Slavije u subotu?
" onclick="window.open(this.href);return false; RAja pravo smo ovo odradili 

-
- Kontakt:
kralju sredjenu su papiri : Merziću i stokicu dobit ce sansu sad protiv slavijeAlemC85 je napisao/la:Zna li ko, šta je s Merzićem, jesu li sređeni papiri, i da li će igrati protiv Slavije u subotu?

Bajro Spahic ale ale ale !! 

hvala braca, znači bit ćemo još jači abd...brato brato je napisao/la:kralju sredjenu su papiri : Merziću i stokicu dobit ce sansu sad protiv slavijeAlemC85 je napisao/la:Zna li ko, šta je s Merzićem, jesu li sređeni papiri, i da li će igrati protiv Slavije u subotu?
Gledam ovaj go Spahica i ostajem imponiran. Imam neki lud osjecaj da je Spahic najopasniji igrac 16 metara trenutno u PL BH. Onakav refleks na pas, primanje lopte u trku i sut ne moze biti nikako slucajno.
Prvo kolo super sto smo se mucili. Daleko je ono bilo od najbolje postave igre koju mozemo izvesti.
Merzic in, Stokic in , Ceric in ,Durakovic in , Spahic in od pocetka i pripeti ga u 16 metara
.
Posjeta super ,atmosfera super .RED AMY sramota !
Prvo kolo super sto smo se mucili. Daleko je ono bilo od najbolje postave igre koju mozemo izvesti.
Merzic in, Stokic in , Ceric in ,Durakovic in , Spahic in od pocetka i pripeti ga u 16 metara

Posjeta super ,atmosfera super .RED AMY sramota !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
evo postave koju ja smatram najboljom trenutno, pa me ispravite:
Oštraković, Stokić, Ivetić, Kazazić, Merzić, Kodro, Rovčanin, Demić, Spahić, Okić i Velagić.
ovo sam postavio po brojevima od 1 do 11, mada nisam pisao brojeve...
Klupa: Šuta, Kajtaz, Hasanović, Jazvin, Duraković (treba u prvih 11, mada ga nisam stavio), Cerić, Škaljić i Zolj ( i on je za prvih 11)...
PS: Kajtaz se udebljao kao niko, ne treba više biti u prvih 11 hvala za sve, ali neka mlađi igraju, nije zgoreg..
Oštraković, Stokić, Ivetić, Kazazić, Merzić, Kodro, Rovčanin, Demić, Spahić, Okić i Velagić.
Klupa: Šuta, Kajtaz, Hasanović, Jazvin, Duraković (treba u prvih 11, mada ga nisam stavio), Cerić, Škaljić i Zolj ( i on je za prvih 11)...
PS: Kajtaz se udebljao kao niko, ne treba više biti u prvih 11 hvala za sve, ali neka mlađi igraju, nije zgoreg..
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 08 avg 2011, 18:52, ukupno mijenjano 2 puta.
nezz sto se ovi bune... bio sam na utakmici,bilo je 5 min. nadoknade i gol je pao u 93 ili 94, a bilo je toliko nadoknade zato sto su se igraci celika valjali po terenu i simulirali, pokusavajuci sacuvati bod. Mi smo stalno napadali i trebali smo i prije gol dati....
-
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:evo postave koju ja smatram najboljom trenutno, pa me ispravite:
Kajtaz se udebljao???? Da ga nisi slucajno zamjenio s nekim?
Bola nema u covjeku 5 kila s tenama.

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
moguće je, valjda one slike znaju prevariti...MostaracVelezovac je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:evo postave koju ja smatram najboljom trenutno, pa me ispravite:
ma hoce covijek da ti pokaze sliku kako je kajtaz mrsav ko kostur

i tito je volio velež :D
a sto se tice ove formacije ovo je ne moguce igrati imamo onda 4 napadaca :/ .... samo velagic out, hasanovic in, hocu da vjerujem da je u subotu imao samo los dan, ii rovcanin out durakovic inMostaracVelezovac je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:evo postave koju ja smatram najboljom trenutno, pa me ispravite:

i tito je volio velež :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.