Asteriks je napisao/la:Klikni na taj kernel power od 10:51, uslikaj i postavi ovdje (znaci moras otvorit da vidim o cemu se radi), takodjer taj App error i Distributed com.PostPostao/la Donnie Darko » 22 sep 2016, 17:56

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ev ti rjesenje za taj treci error.Postao/la arelinho » 22 sep 2016, 18:02
Ovako, prvi korak, ides u device manager (desni klik my computer, manage) i trazis display adapter, pa onda ides na uninstal. Ponovo skines drivere grafe sa stranice proizvodjaca. Kad ga skines, desni klik na taj driver, properties, ides compatibility tab, run this program... i odaberes sistem koji ti je instaliran.PostPostao/la Donnie Darko » 22 sep 2016, 18:03
Onda neću ništa dirati. Samo nakon korištenja onog programa poremetio mi se browser. Vjerovatno je zbog programa. Kada hoću da otvorim neku stranicu ne očita mi je odmah kako treba. I to ne baš stalno, ali se desi. Očita mi je da imam tekst na lijevoj strani, ali mi je bijela podloga. Onda uradim refresh i očita mi je kako treba. I to baš nakon korištenja ovog programa. Isto je neko imao ovaj problem pa je pitao na ovoj temi i ti si mu pomogao. Kako ću ovo popraviti?Asteriks je napisao/la:Framework ti je sustav za programere (nadogradjuje OS) ali neki programi i igre traze da ga imas instaliranog.
Ak te zeza, probaj ga repair, a msm da imas ovdje http://wiki-errors.com/dealing-with-a-n ... ork-error/ il drugu kompatibilnu verziju, ali u sustini ga ne bi trebao dirati ak ti ne izbacuje na desktop il u toku rada striktno error vezan za ovaj NET Fram...
Da da. Svaki put ih deinstaliram kako si rekao. Hajde vidjet ću kad mi se ovo pojavi na browseru da ti slikam problem pa da onda ako bude trebalo ga brišem skroz i ponovo instaliram.Asteriks je napisao/la:Koji browser koristis ?
Kao prvo, skini iobit uninstaler i detaljno izbrisi pomenuti browser i onda indes na powerful scan il tako nekako i sve stavke vezane za browser ides na delete.
Onda ponovo ga skines preko internet explorera, instal i ne bi trebalo biti problema.
I sve ove programe - windows repair all in one, glary itd., obavezno deinstaliraj nakon upotrebe.
Evo druže ovaj problem. Slikao sam na forumu. Yt snimak na temi chat. Ne pokazuje kako treba. http://prntscr.com/cl44o2Asteriks je napisao/la:
Brises cijelu historiju, il preko Ccleanera.arelinho je napisao/la:Evo druže ovaj problem. Slikao sam na forumu. Yt snimak na temi chat. Ne pokazuje kako treba. http://prntscr.com/cl44o2Asteriks je napisao/la:
browser je chrome
Asteriks je napisao/la:Brises cijelu historiju, il preko Ccleanera.arelinho je napisao/la:Evo druže ovaj problem. Slikao sam na forumu. Yt snimak na temi chat. Ne pokazuje kako treba. http://prntscr.com/cl44o2Asteriks je napisao/la:
browser je chrome
Vidi da li ti je Adobe Flash Player updejtovan, jednostavno ides na njihovu stranicu i skini zadnju verziju.
Ides na chrome, gore u desnom uglu klik na one tacke, trazi settings, dole pod advances settings, i pri kraju odcekiraj use hardwer acceleration when available.
Veliki update je u pitanje , dosta novih stvari ima.Kawhi je napisao/la:Kakav je ovo update za 10ku izasao? Pola sata radi tek na 32%. Instalaciju sistema za 15 zavrsio.
Evo konačno je završilo. Da vidimo šta je novo.LaVecchiaSignora je napisao/la:Veliki update je u pitanje , dosta novih stvari ima.Kawhi je napisao/la:Kakav je ovo update za 10ku izasao? Pola sata radi tek na 32%. Instalaciju sistema za 15 zavrsio.
Imas li dovoljno prostora na sistemskoj particiji ?High je napisao/la:Stalno mi pokazuje da ažuriranje nije uspjelo. Ponovo sam pokretao laptop, bar pet-šest puta, ali opet isto.
Slobodno: 174 GB.LaVecchiaSignora je napisao/la:Imas li dovoljno prostora na sistemskoj particiji ?High je napisao/la:Stalno mi pokazuje da ažuriranje nije uspjelo. Ponovo sam pokretao laptop, bar pet-šest puta, ali opet isto.
Mislio sam da se to može ažurirati preko tzv. internog updatea, ali sam instalirao ovaj Assistant i, evo, sve je super.LaVecchiaSignora je napisao/la:Ima li neki error code , nesta ?
Trenutno korisnika/ca: Invincibles14 i 12 gostiju.