odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Ima li kod nas nešto slično ovom?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Ima li kod nas ovakvih jakni??

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dobro je vise, za ta licna prepucavanja imate PM, pa se prepucajite do mile volje. Sveti i ti si ovaj pdf zamijenio za FB izgleda, i zaboravio da ovdje nema curica 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izbrisao sam sve sto se odnosilo na njegovu sliku koju je postavio zajedno sa tom slikom, nastavite da komentarisete i opet cu sve komentare izbrisat.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
al moj komentar se nije odnosio uopste na njega niti sam njega komentarisao! isto sad da neko pocne pricati o patikama a ja prije toga slikao svoje patike i niko ne smije pisati o patikama jer se odma na mene odnosi :S ja sam pisao generalno kako bi musko trebalo izgledati sto se tice obrva,a ti ako imas takav kriterij onda 90% stvari sa ove teme trebalo bi obrisati.pozzrio_Ferdy88 je napisao/la:Izbrisao sam sve sto se odnosilo na njegovu sliku koju je postavio zajedno sa tom slikom, nastavite da komentarisete i opet cu sve komentare izbrisat.
FORZA MILAN
- ultrassa1921
- Kontakt:
ma hajde pustite to,nego ima li gdje ova jakna sto je altanamera postavio kupiti u Sa i koja bi cijena bila,meni se bas svidjela 

Manijaci Zeljini
http://9gag.tv/p/aKW8dN/badass-ways-to- ... e?ref=fbl9" onclick="window.open(this.href);return false;

FORZA MARŠAL !!!
Nisam ja ništa zaboravio, par puta smo ovde diskutovali o bradi i ja sam samo postavio sliku da pokažem raji da sam se obrijao, iz zajebanciye, to što su ljudi ovde zaostali i neiživljeni to je njihov problem, a ti bi to kao iskusan forumaš trebao da razumiješ. No ajde, boli me qrac.rio_Ferdy88 je napisao/la:Dobro je vise, za ta licna prepucavanja imate PM, pa se prepucajite do mile volje. Sveti i ti si ovaj pdf zamijenio za FB izgleda, i zaboravio da ovdje nema curica
naprijed rejal
Nema je ovdje uzeti, Lyle&Scott robe ovdje nema (kao ni većine casual marki)... Ja imam sličnu jaknu (parka) i uzeo sam je u Springfieldu, možda još ima takvih jakni tamo... Inače, koliko para je ova jakna vani (čisto informativno)?ultrassa1921 je napisao/la:ma hajde pustite to,nego ima li gdje ova jakna sto je altanamera postavio kupiti u Sa i koja bi cijena bila,meni se bas svidjela
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
gdje ima jos ovih parka jakni osim u springfieldu, zenica?
-
- Kontakt:
gdje *_*
- anonymousHD
- Kontakt:
Koliko Konvertibilnih maraka?
-
- Kontakt:
Jel iznad 100KM? 

110 kermi, samo mojne sad svi da kupujete, da ne bude pola Sarajeva u jednoj jakni.
A inace jos mi je jedna zapala za oko, za vecernjih izlazaka, izgleda elegantno 90 kermi

A inace jos mi je jedna zapala za oko, za vecernjih izlazaka, izgleda elegantno 90 kermi
1946
Au dobra tebra. Tražim nešto slično, šminka jeHead je napisao/la:110 kermi, samo mojne sad svi da kupujete, da ne bude pola Sarajeva u jednoj jakni.![]()

Allegri je gospodin!
- JackTheStripper
- Kontakt:
Sta obuci za novu godinu? 

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.