Pa i niste. Ti si sam ovce čuvaoBradao1 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 00:24Samo bez vrijedjanja, nismo mi zajedno ovce cuvali da se tako obracas. Ti svakako veze nemas, prosipas ovdje neku patetiku i lazni optimizam, a ne vidim da si puno upucen, pogotovo za investitora. Necu ponavljati u kojem sam kontekstu spominjao tana i ekipu, sve ima ispisano. Ovo je forum i ovdje svako ima pravo na svoje misljenje, cak i ako se vecina ne slaze. Nisu svi navijaci sljepi ili zmireci posmatraju sta se desava, a istina obicno najvise boli.1921boy je napisao/la: ↑18 feb 2022, 20:38Samo ću tri stvari napisati, prvo naš navijač nikada ne bi nazvao pomoć klubu u ovakvim trenutcima sergijom. Druga stvar da ti bi saznati šta je sa Amerikancem al evo ti kurko. I treće kad si ušao na forum odmah si počeo spominjati Tana, Nama, Mirvića i odmah se vidjelo na koju stranu naginješ zato pod cijenu bana nabijem i tebe i ovu trojicu navedenih na khurac, zajedno pod ruku sa Benjom Isovićem na lavor pa tamo raspalite.![]()
Evo banuj me admine, sto iznosim svoje misljenje, a da pritom nikoga ne vrijedjam.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
moSa ljoŽe
Rekoh ti ja da je problem

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 19 feb 2022, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
hoće li se moći završiti resić ? zna li iko detalje šta traže seljoberi ?
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Mislim da će dole neki naš na posudbu.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 11:01hoće li se moći završiti resić ? zna li iko detalje šta traže seljoberi ?
Željezničar za život cijeli!
Nadam se da Resic nece biti kao i Kostic. Bas neozbiljno od nas da uigravamo malog, a onda sedam dana pred utakmicu informacija da nema papire. Znaci vjerovatno ga nema protiv Veleza
Vjerovatno Vištica.SudoHusika je napisao/la: ↑19 feb 2022, 11:02Mislim da će dole neki naš na posudbu.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 11:01hoće li se moći završiti resić ? zna li iko detalje šta traže seljoberi ?
Rodjeni su pitarske picke!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Postoji li mogućnost da Vištica ode za sva vremena ?1921boy je napisao/la: ↑19 feb 2022, 11:05Vjerovatno Vištica.SudoHusika je napisao/la: ↑19 feb 2022, 11:02Mislim da će dole neki naš na posudbu.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 11:01hoće li se moći završiti resić ? zna li iko detalje šta traže seljoberi ?

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
nadam se da će to riješiti do ponedjeljka nije dugo do veleža..SudoHusika je napisao/la: ↑19 feb 2022, 11:02Mislim da će dole neki naš na posudbu.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 11:01hoće li se moći završiti resić ? zna li iko detalje šta traže seljoberi ?
Mi smo Željini, Željo je naš !
Imamo vremena do srijede da ga registrujemomanijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 11:57nadam se da će to riješiti do ponedjeljka nije dugo do veleža..SudoHusika je napisao/la: ↑19 feb 2022, 11:02Mislim da će dole neki naš na posudbu.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 11:01hoće li se moći završiti resić ? zna li iko detalje šta traže seljoberi ?
Fakt.or je jucer, cini mi se, objavio da smo mi do tada registrovali samo Mulalica, Cocalica i Galica. Ostale nove nismo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta nam je sa Fataijem?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Tko koga ovdje laže sada, Mulalic neki dan reče da je Resic već Zeljin igrač, ovi 6 dana prije takmičenja šalju informacije da je idalje njihov igrač...
Stvarno ne razumijem da neko trenira s nama mjesec ipo i onda zadnjih 8 dana prije se rijesava papirologija i slicno, pa svi znamo da se to zna razduziti, nesto fali...ne razumijem zasto je problem to rijesiti na vrijeme?
U normalnom i profesionalnom klubu, kad se dovodi neki igrac, zavrsava se prvo papirologija vezana za tog igraca, sve se prethodno rijesi, pa onda igrac potpise ugovor, pa onda ide fotografisanje i predstavljanje tog igraca, pa se onda igrac prikljucuje ekipi itd.
Kod nas je sve naopako jer smo mrtvi amateri. Dovedes igraca, mali obavi kompletne pripreme sa ekipom i onda se ljudi sjete u neka doba, da bi mu trebali i papire srediti jer bez toga ne moze igrati ligaske utakmice. Mrtvi amaterizam..
Kod nas je sve naopako jer smo mrtvi amateri. Dovedes igraca, mali obavi kompletne pripreme sa ekipom i onda se ljudi sjete u neka doba, da bi mu trebali i papire srediti jer bez toga ne moze igrati ligaske utakmice. Mrtvi amaterizam..
- NerminFatic
- Kontakt:
Stvarno ne kontas da je decko bio na probi i da je to "differentia specifica", ako razumijes to!
Hebo onda tog investitora kojeg mogu odvratiti pisanja likova poput tebe i mene po nekakvom forumu. Glupa argumentacija, ali neka ti bude.1921boy je napisao/la: ↑19 feb 2022, 09:44Ti pišeš da uprava radi za platu? Jesi li realan? Sve i jedna funkcija u Klubu je na dobrovoljnoj ili ti ga volonterskoj bazi i upravni odbor, nadzorni odbor i skupština. Jedino administracija nije. Nema govora, ja sve lažem malo ovdje ovaj narod na forumu obmanjujem da ulijem neki lažni optimizam i da uveličam sebe kako sam dobar insajder. Ja sam pisao ljudima kad bi partner trebao doći i kako se sve odvija (znaju oni koji su) a što se tiče toga što ovdje ima par ljudi što očekuju da će neko doći i vama pisati ovdje na javnom dijelu foruma gdje mogu čitati svi navijači svih klubova ne pada mi napamet da pišem ovdje pogotovo.Bradao1 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 00:24Samo bez vrijedjanja, nismo mi zajedno ovce cuvali da se tako obracas. Ti svakako veze nemas, prosipas ovdje neku patetiku i lazni optimizam, a ne vidim da si puno upucen, pogotovo za investitora. Necu ponavljati u kojem sam kontekstu spominjao tana i ekipu, sve ima ispisano. Ovo je forum i ovdje svako ima pravo na svoje misljenje, cak i ako se vecina ne slaze. Nisu svi navijaci sljepi ili zmireci posmatraju sta se desava, a istina obicno najvise boli.1921boy je napisao/la: ↑18 feb 2022, 20:38Samo ću tri stvari napisati, prvo naš navijač nikada ne bi nazvao pomoć klubu u ovakvim trenutcima sergijom. Druga stvar da ti bi saznati šta je sa Amerikancem al evo ti kurko. I treće kad si ušao na forum odmah si počeo spominjati Tana, Nama, Mirvića i odmah se vidjelo na koju stranu naginješ zato pod cijenu bana nabijem i tebe i ovu trojicu navedenih na khurac, zajedno pod ruku sa Benjom Isovićem na lavor pa tamo raspalite.![]()
Evo banuj me admine, sto iznosim svoje misljenje, a da pritom nikoga ne vrijedjam.
Neće njega odvratiti naše pisanje i pljuvanje jer dobro on zna sa čime se susreće i sa čime će se susretat. A što se tiče pisanja neke stvari nisu za svakoga, pogotovo ovdje gdje našu temu više čitaju navijači drugih klubova nego naši i gdje postoji mogućnost da se svašta izvrće, preokrene, doda i oduzme, promijeni kako njemu paše pa ti zbog toga ne samo tebi već svima neće pisati e tu smo, ostalo je to da se riješi, ozvaničit će se tada i tako dalje.Bradao1 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 13:27Hebo onda tog investitora kojeg mogu odvratiti pisanja likova poput tebe i mene po nekakvom forumu. Glupa argumentacija, ali neka ti bude.1921boy je napisao/la: ↑19 feb 2022, 09:44Ti pišeš da uprava radi za platu? Jesi li realan? Sve i jedna funkcija u Klubu je na dobrovoljnoj ili ti ga volonterskoj bazi i upravni odbor, nadzorni odbor i skupština. Jedino administracija nije. Nema govora, ja sve lažem malo ovdje ovaj narod na forumu obmanjujem da ulijem neki lažni optimizam i da uveličam sebe kako sam dobar insajder. Ja sam pisao ljudima kad bi partner trebao doći i kako se sve odvija (znaju oni koji su) a što se tiče toga što ovdje ima par ljudi što očekuju da će neko doći i vama pisati ovdje na javnom dijelu foruma gdje mogu čitati svi navijači svih klubova ne pada mi napamet da pišem ovdje pogotovo.Bradao1 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 00:24
Samo bez vrijedjanja, nismo mi zajedno ovce cuvali da se tako obracas. Ti svakako veze nemas, prosipas ovdje neku patetiku i lazni optimizam, a ne vidim da si puno upucen, pogotovo za investitora. Necu ponavljati u kojem sam kontekstu spominjao tana i ekipu, sve ima ispisano. Ovo je forum i ovdje svako ima pravo na svoje misljenje, cak i ako se vecina ne slaze. Nisu svi navijaci sljepi ili zmireci posmatraju sta se desava, a istina obicno najvise boli.
Kako je procurila informacija za Alena Stevanovića? I zbog jednog članka propade dolazak sasvim dobrog krila za našu ligu. Uz mene su tri ili četiri čovjeka sa foruma znali za njega, par dana prije nego što je došao u SA na završne pregovore. I zbog raznog pisanja po forumima, dođe članak od 1s kako dolazi bomba na Grbavicu i onda zbog tog članka fino Subić i Jovanović (koji su igrali sa Alenom u Partizanu) iskoriste priliku i fino mu dočaraju naš klub i upute ga da traži ogromne pare unaprijed.
Rodjeni su pitarske picke!
Od Želje, ipak, nije ostalo samo ime: Plavi imaju najviše članova i najveću posjećenost utakmica! U regiji najjači Hajduk i Zvezda

Usporedili smo brojke koje govore o popularnosti klubova u BiH i regionu
Navijači FK Željezničar već godinama prednjače u lojalnosti klubu kada je u pitanju posjećenost utakmica i uplaćivanje članarina, a “dodatni gas” dali su ove godine kada su osjetili kako se klub nalazi u ozbiljnoj finansijskoj krizi.
U BiH FK Željezničar nema konkurencije, a zanimljivo je usporediti i stanje u regionu. S obzirom da klubovi u našim susjednim državama puno više ulažu i novca i marketinškog znanja u motivaciju navijača da uplate članarinu, rezultati su samim tim i bolji.
Hajduk prednjači sa oko 30.000 aktivnih članova, a toliko (nezvanično) ima i Crvena Zvezda. Dinamo, opet nezvanično ima oko 15.000 članova. Partizan nema ove brojke jer i nemaju klasični sistem članstva u klubu, s obzirom da je taj segment unutar Sportskog društva Partizan.
Kada su u pitanju posjete na stadionu u aktuelnoj sezoni, najposjećenije utakmice u BiH su na Grbavici kada igra Željezničar, iako klub već sezonama nema značajniji uspjeh. U regionu je prvi Hajduk, a slijedi Crvena zvezda. Željo je treći, Borac četvrti, a na petom mjestu je Sarajevo.
Na društvenim mrežama, najpopularniji “sportski brand” u BiH je ****, no među fudbalskim klubovima Željezničar je opet lider.
FK Sarajevo:
Facebook: 185.394
Instagram: 53.900
Broj članova u 2022. godini: cca 5.500
FK Željezničar:
Facebook: 191.530
Instagram: 57.500
Broj članova u 2022. godini: cca. 11.000
FK Velež:
Facebook: 46.200
Instagram: 21.400
Broj članova u 2022. godini: cca. 1000 (informacije od prošle godine)
HŠK Zrinjski:
Facebook: 57.000
Instagram: 9.700
Broj članova u 2022. godini: Nema informacija
NK Čelik:
Facebook: 18.480
Instagram: 8.127
Broj članova u 2022. godini: 246
FK Sloboda:
Facebook: 54.000
Instagram: 10.600
Broj članova u 2022. godini: 548
FK Borac:
Facebook: 16.600
Instagram: 13.600
HNK Hajduk:
Facebook: 313.204
Instagram: 172.000
Broj članova u 2022. godini: 30.000
GNK Dinamo Zagreb:
Facebook: 581.000
Instagram: 295.000
Broj članova u 2022. godini: cca. 15.000
FK Crvena zvezda:
Facebook: 777.575
Instagram: 503.000
Broj članova u 2022. godini: cca. 30.000
FK Partizan:
Facebook: 444.000
Instagram: 186.000
Broj članova u 2022. godini: Nema informacija (navijači su članovi Sportskog društva Partizan)
(Rep.****)

Usporedili smo brojke koje govore o popularnosti klubova u BiH i regionu
Navijači FK Željezničar već godinama prednjače u lojalnosti klubu kada je u pitanju posjećenost utakmica i uplaćivanje članarina, a “dodatni gas” dali su ove godine kada su osjetili kako se klub nalazi u ozbiljnoj finansijskoj krizi.
U BiH FK Željezničar nema konkurencije, a zanimljivo je usporediti i stanje u regionu. S obzirom da klubovi u našim susjednim državama puno više ulažu i novca i marketinškog znanja u motivaciju navijača da uplate članarinu, rezultati su samim tim i bolji.
Hajduk prednjači sa oko 30.000 aktivnih članova, a toliko (nezvanično) ima i Crvena Zvezda. Dinamo, opet nezvanično ima oko 15.000 članova. Partizan nema ove brojke jer i nemaju klasični sistem članstva u klubu, s obzirom da je taj segment unutar Sportskog društva Partizan.
Kada su u pitanju posjete na stadionu u aktuelnoj sezoni, najposjećenije utakmice u BiH su na Grbavici kada igra Željezničar, iako klub već sezonama nema značajniji uspjeh. U regionu je prvi Hajduk, a slijedi Crvena zvezda. Željo je treći, Borac četvrti, a na petom mjestu je Sarajevo.
Na društvenim mrežama, najpopularniji “sportski brand” u BiH je ****, no među fudbalskim klubovima Željezničar je opet lider.
FK Sarajevo:
Facebook: 185.394
Instagram: 53.900
Broj članova u 2022. godini: cca 5.500
FK Željezničar:
Facebook: 191.530
Instagram: 57.500
Broj članova u 2022. godini: cca. 11.000
FK Velež:
Facebook: 46.200
Instagram: 21.400
Broj članova u 2022. godini: cca. 1000 (informacije od prošle godine)
HŠK Zrinjski:
Facebook: 57.000
Instagram: 9.700
NK Čelik:
Facebook: 18.480
Instagram: 8.127
Broj članova u 2022. godini: 246
FK Sloboda:
Facebook: 54.000
Instagram: 10.600
Broj članova u 2022. godini: 548
FK Borac:
Facebook: 16.600
Instagram: 13.600
HNK Hajduk:
Facebook: 313.204
Instagram: 172.000
Broj članova u 2022. godini: 30.000
GNK Dinamo Zagreb:
Facebook: 581.000
Instagram: 295.000
Broj članova u 2022. godini: cca. 15.000
FK Crvena zvezda:
Facebook: 777.575
Instagram: 503.000
Broj članova u 2022. godini: cca. 30.000
FK Partizan:
Facebook: 444.000
Instagram: 186.000
Broj članova u 2022. godini: Nema informacija (navijači su članovi Sportskog društva Partizan)
(Rep.****)
Trenutno korisnika/ca: antibot, ELDIABLO20, Hamagara, Hrasno15, kraljlavova, L-Train, ristagrad, StevieG8 i 104 gosta.