embiid bi trebao igrati 20minuta,možda i okafora staviti i on je pod restrikcijamaKaunas je napisao/la:Embiid ispod, nakon pauze 2 sezone, tesko da ce u prvoj tekmi prebaciti granicu koja nije ni malo niska.
Tele preko, neko vec objasnio
Kemba preko, 20,5 granicu bi trebao preci glat, cudi me pa mu nije granica kao i prosle sezone oko 24 ili 25
Russel preko, ono od jutros 12,5 nisam ugrabio, ali i po trenutnoj bi trebao, ove sezone vodja Lakersa (a '97 godiste)
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- branimir85
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
-
- Kontakt:
Philadelphia-Oklahoma z2 209+
Westbrook 31+
La Lakers-Houston z2 224+
Harden 28+
Westbrook 31+
Harden 28+
un san martin - u de deportes 2/1 26
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedan listic prosao, na drugom pad. Ukupno 5/6 nije losejopaa7 je napisao/la:Booker 14,5 više @1,65
Lin 13,5 više @ 1,60
Davis 25,5 više @1,85
Kvota 4,88
Jos je pocetak sezone pa ono, sta ja znam.
Booker sjajan tricas, u predsezoni odigrao jako dobro, 4 tekme prosjek 19,8 poena uz nekih 27 minuta igre. Danas ga ocekujem na barem 30 minuta.
Lin je u predsezoni imao prosjek od 17 poena uz 23 minute na parketu. On ce uz Bogdanovica i Lopeza biti glavna napadacka opcija Brooklyna ove sezone.
Davis glavna zvijezda Pelicansa, nema ga tko cuvati u Denveru i vjerujem da prolazi ovu granicu. Ocekujem barem 35-38 minuta za njega veceras i tekmu na nekih 200 + poena. Uz upucenih 20 suteva i poneko slobodno ide on na 30nadam se
Šarić 10,5 više @1,85
Russell 16,5 više @1,70
Harden 28,5 više @1,85
Kvota 5,82
Šarić - Ocekuje se da pocne od pocetka jer nema Noela i Simmonsa, dok ce Okafor i Embiid imati smanjenu minutazu. Samim time bi on mogao imati dobru minutazu i ici preko ovih 10.
Russell - Ove sezone ce biti jedan od glavnih, ako ne i glavni igrac Lakersa. Ocekuje se tekma na stvarno velik broj koseva jer obje ekipe slabo igraju obranu. Kladionice su stavile granicu na nekih 225 poena, ja ocekujem minimalno 215, pa ova granica uopce nije velika. Dobro zna pogoditi tricu i nadam se da ce ih nekoliko i veceras zabiti.
Harden - Odmah na pocetku velika granica na bradu ali i utakmica u kojoj kao sto sam rekao ocekujemo jako puno koseva. Tekma gdje ce obrane biti slabe i ovdje bi Harden stvarno mogao preko 30. Ako bi mogao natrpati Lakerse to je upravo on i uz dobar broj slobodnih mislim da on ide preko, osim ako bude bas imao los postotak suta sto sumnjam.

Schroder 12,5 više @1,85
Mislim da bi granica tokom dana mogla narasti za poen/dva pa da se odmah pokusa iskoristiti. Odlaskom Teaguea postao je prvi play Atlante i imati ce jako dobru minutazu i obzirom na to, ova granica m se cini mala.
Prosle sezone je imao prosjek 20 minuta i 11 poena, a ove sezone bi mogao igrati barem 30-35 minuta po mecu.
Mislim da bi granica tokom dana mogla narasti za poen/dva pa da se odmah pokusa iskoristiti. Odlaskom Teaguea postao je prvi play Atlante i imati ce jako dobru minutazu i obzirom na to, ova granica m se cini mala.
Prosle sezone je imao prosjek 20 minuta i 11 poena, a ove sezone bi mogao igrati barem 30-35 minuta po mecu.
-
- Kontakt:
Za danas ovako probat :admir12345 je napisao/la:Philadelphia-Oklahoma z2 209+
Westbrook 31+
Harden 28+
Milano-Real Madrid z2 177+
Chambery-PSG Z2 59+
Goyang-Sonic Boom z2 165+
Darussafaka-A.Efes 1 1,65
Milano-Real Madrid 2 1,55
CSKA-Unics Kazan z2 167+
Zadnja izmjena: admir12345, dana/u 27 okt 2016, 22:48, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Hines 8,5 over 1,85 -bhplay
Hines je protiv Efesa igrao samo 17 minuta jer je vrlo brzo skupio 4 licne greske. Ubacio je 6 poena. Danas igraju protiv Unicsa koji lose brani pozicije 4 i 5. Protiv Barcelone Doellman i Tomic su im ubacili preko 30 poena, Melli i Theis iz Bamberga preko 20, Savas i Slaughter iz Darusafake oko 20... On uz majstorske asistencije De Coloa, Jacksona i Teodosica ovu granicu moze proci za poluvrijeme..Zadnjih 5 medjusobnih protiv Unicsa je davao: 14,15,11,14,10.
pokusati Aydin-Antalya 1/2
Hines je protiv Efesa igrao samo 17 minuta jer je vrlo brzo skupio 4 licne greske. Ubacio je 6 poena. Danas igraju protiv Unicsa koji lose brani pozicije 4 i 5. Protiv Barcelone Doellman i Tomic su im ubacili preko 30 poena, Melli i Theis iz Bamberga preko 20, Savas i Slaughter iz Darusafake oko 20... On uz majstorske asistencije De Coloa, Jacksona i Teodosica ovu granicu moze proci za poluvrijeme..Zadnjih 5 medjusobnih protiv Unicsa je davao: 14,15,11,14,10.
na dobrom puturisingforce je napisao/la:

sport recife 1
river plate oba daju
san jose 1
oriente petrolero h1, TR 3:1 11 kv
dc united 4+, TR 3:1
seattle under 2,5
river plate oba daju
san jose 1
oriente petrolero h1, TR 3:1 11 kv
dc united 4+, TR 3:1
seattle under 2,5
De Colo 19,5
K. Langford 19,5
B. Wanameker 13,5
S. Llull 14,5
Svi over na 5 km 55
Od njih svih najviše me strah De Colo-a. Očekuje se lagan meč za CSKA, pa možda i ne povuče toliko, ali opet nikad se ne zna u košarci, protiv Panate je na pola imao 1 koš i do kraja ubacio 19 tj. 20. Unics ako ne želi blamažu da doživi onda će morat Langford izmišljati poene. Još se u prošlom susretu povrijedio Ponkrašov tako da je i rotacija tu smanjena. Bredlij igrač koji ima najveću minutažu u plaćenicima. Večeras uvertira u Turske derbije. Do sada nije samo prešao marginu protiv CZ, ali vidjeli smo sinoć kad jedan T.Rice ne može da prebaci 10 poena sve je jasno kakvu odbranu igraju Jenkins, Jović, Lazić i klapa na niskim igračima
I prva violina Reala malo je zaštopao do sada je na učinku 1/3 što se tiče margina. Ali najveći razlog što u zadnje dvije utakmice nije prešao je taj što šuta trice 0/11. Večeras će biti u Milanu klasični un and Gun i bit će poena na pretek pa valjda se Llull uklopi sa nekih 15 ;D
Sretno ako ko isprati
K. Langford 19,5
B. Wanameker 13,5
S. Llull 14,5
Svi over na 5 km 55

Od njih svih najviše me strah De Colo-a. Očekuje se lagan meč za CSKA, pa možda i ne povuče toliko, ali opet nikad se ne zna u košarci, protiv Panate je na pola imao 1 koš i do kraja ubacio 19 tj. 20. Unics ako ne želi blamažu da doživi onda će morat Langford izmišljati poene. Još se u prošlom susretu povrijedio Ponkrašov tako da je i rotacija tu smanjena. Bredlij igrač koji ima najveću minutažu u plaćenicima. Večeras uvertira u Turske derbije. Do sada nije samo prešao marginu protiv CZ, ali vidjeli smo sinoć kad jedan T.Rice ne može da prebaci 10 poena sve je jasno kakvu odbranu igraju Jenkins, Jović, Lazić i klapa na niskim igračima

Sretno ako ko isprati
Tako blizu, a tako daleko.
Meni je recimo Colom sigurniji over u ekipi Unicsa jer ce uzeti svoje suteve a granica mu je na 10,5 odnosno 11,5 ovisno od kladionice
Pored njega bi dodao i K. Hinesa iz CSKA koji ce veceras lagano preci ovu granicu jer Teodosic i De Colo nece puno povlaciti, posebno Milos i vjerujem da ce trpati asistencije uz po koju tricu
Pored njega bi dodao i K. Hinesa iz CSKA koji ce veceras lagano preci ovu granicu jer Teodosic i De Colo nece puno povlaciti, posebno Milos i vjerujem da ce trpati asistencije uz po koju tricu
i fridzon over al ga recimo kod lopova nema, oni nude ČAK 2 igrača unicsa i mislim da oboje prelaze a kod domaćina prvi pick ipak hines koji bi trebao najlakše i najprije obaviti dužnost

suarez7 je napisao/la:

Palermo - Udinese(9.5)-2
Milano - Real M-2
K.Hines (8.5)-2
Sousa, J.-Ferrer-2
RB Salzburg - Znojmo-5+
CSKA Moskva - Slovan-1
Kvota: 9,48
J.Anderson (12.5)-2
M.Raduljica (9.5)-2
V.Spanoulis (13.5)-2
CSKA Moskva - UNICS(160,5)-2
Kvota: 9,18
- SlevinKelevra
- Kontakt:
AIK- Hacken odg3+
Darussafaka- Efes 1
CSKA- Unics 166+
Yaroslav- Dinamo Minsk 5+
Erlangen- Lowen 54+
Del Potro- Goffin 1
Herbert- Robredo 1
Murray- Simon 20+
Koef.: 77
Darussafaka- Efes 1
CSKA- Unics 166+
Yaroslav- Dinamo Minsk 5+
Erlangen- Lowen 54+
Del Potro- Goffin 1
Herbert- Robredo 1
Murray- Simon 20+
Koef.: 77
-
- Kontakt:

Poslano z mojega HTC Desire 626 z uporabo Tapatalk
Sergio Llul preko 14,5
Real proslu tekmu neocekivano izgubio od Baskonie, Llul ubacio 13 poena uz katastrofalan sut za 3 0/6
Ne moze se to desiti opet a i inace Milano kod kuce prima dosta poena ali i daje dosta kada su u pitanju europska takmicenja
Pod tim mislim na to kada igraju protiv efikasnijih ekipa a Real to sigurno jeste
Real proslu tekmu neocekivano izgubio od Baskonie, Llul ubacio 13 poena uz katastrofalan sut za 3 0/6
Ne moze se to desiti opet a i inace Milano kod kuce prima dosta poena ali i daje dosta kada su u pitanju europska takmicenja
Pod tim mislim na to kada igraju protiv efikasnijih ekipa a Real to sigurno jeste
Uz ovo dodajem i :jopaa7 je napisao/la:Schroder 12,5 više @1,85
Griffin 20,5 više @1,85
CJ.McCollum 19,5 više @1,70
Ujutro je Griffin bio cak na 18,5 sad je negdje i 21,5. Glavni potrosac lopti u Clippersima, ocekujem da uzme kojih 20 suteva i uz neko slobodno ode preko ove granice. Ako se ne varam zadnjih sezona je protiv Portlanda imao prosjek tako oko 22 poena. Prosle sezone je jako dugo bio i ozlijeden pa se nadam da je potpuno zdrav i zeljan igre pa da ce veceras to i pokazati.
CJ ce imati laksi zadatak od Lillarda kojeg ce cuvati Paul i vjerujem da i veceras moze preko 20 ici. Uz Lillarda je glavni potrosac i strijelac Portlanda a kako sam rekao da ce Lillard imati nesto tezi zadatak, ja biram CJ-a jer mislim da ako ispali preko 15 suteva nebi trebao imati vecih problema da ode preko. Odradio je i dobru predsezonu takoder.
Prate žabari sve moguće. Do maloprije nije bilo Sakramenta u ponudi na koševe i sad premier izbacuje 98,5. Gay je također spušten sa marginom, Griffina digli za 2 koša, I.Thomasa također za koš koliko će do večeras samo nebo zna 

Tako blizu, a tako daleko.
Imaju jarane oni nekoga ko non stop ovdje visi. Treba napraviti neku grupu i derati jer ovdje javno odmah pročitaju.Civa je napisao/la:Prate žabari sve moguće. Do maloprije nije bilo Sakramenta u ponudi na koševe i sad premier izbacuje 98,5. Gay je također spušten sa marginom, Griffina digli za 2 koša, I.Thomasa također za koš koliko će do večeras samo nebo zna
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
-
- Kontakt:
Ne znam sto narod gura na krampu Griffina i da ce uzet preko 20 suteva. Oporavio se tek od teške povrede, Paul i Redick ce isto uzeti dosta suteva, a kad vidimo da Jordan ima protiv sebe Plumleea logično mi je da ce igrat ko muha bez glave. Po meni par za izbjeći čak sam na jednom igrao under 21,5.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.