FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MuhamedTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MuhamedTM » 15 sep 2012, 06:57

Mene interesuje sta je sa Sulejmanom? Volio bi da taj igrac bude zdrav ,mislim da mu je povreda proslost i da se vrati u top formu .Bilo bi koristi od njega .
Kerla je tonbe u odbrani,jos da nam je jedan dobar u odbranu sa Kerlom hmmm.
Bekric je extra igrac ali kako se vratio u Zelju izgleda kao da nema zelje da igra,nesto ga koci.
Jamak nece zaigrat bar za neko vrijeme,oteo se kontroli nema toga kod brke.
Sretno nam i da zabijemo Zrinjskom koji golcic.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 sep 2012, 08:42

Ja kao vjeciti pesimista sa razlogom naravno jer oprezan moras uvjek bit ovog puta prognoziram nasu ubjedljivu pobjedu.Dakle 3-0 za nas zasto optimizam zato sto ce ovi navalit ko ludi a mi cemo im kao odgovor sa bokova uvaljivat kontruse i t je to.Neiskusni su jos za Zelju i njegovu igru.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 15 sep 2012, 09:35

Ja ne mogu da vjerujem postoji ikakva mogucnost da Jamak zaigra.Na taj nacin se nikad nece opametiti!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 sep 2012, 09:38

Ako sef stavi Jamaka od pocetka mislim da ce to psihicki unistiti Bekrica koji je i kao igrac a posebno kao covjek institucija.. Najpristojniji momak koji konstantno daje sve od sebe a uvijek bude zrtva igraca koji poprilicno osciliraju kako igrom tako i psihicki.. Bekric im vecini treba biti uzor..

Ja bih poceo sa Bekricem na lijevom krilu a sa Zebom na poziciji ofanzivnog centralnog veznog da igra odmah iza Adilovica ili mozda Selimovica koji nebi bio losa opcija za spica u ovoj utakmici.. Besliju bih od pocetka stavio na desno krilo a Jamaka na poziciju Zolotica koji u zadnje vrijeme oscilira sa formom.. Ostalo ne bih mijenjao s tim sto nisam siguran kakva je situacija sa Kerlinom povredom..

Sve u svemu sretno nasima, kako igracima tako i navijacima..

p.s. sef isti Combe na ovim slikama :mrgreen:

--------------------------------Antolovic----------------------------------

--Colic--------------Vasilic-----------------Kerla-------------Kvesic--

-------------------Jamak----------------------Svraka---------------------

--Beslija----------------------Zeba-----------------------------Bekric---

-----------------------------Selimovic--------------------------------------
BUDI ŽELJO !!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 sep 2012, 11:01

Znajuci Amara ne bi me cudilo da Jamak zaigra.Ono njegovo opameticu se mi zvuci ko kad alkoholicar kaze ne pijem vise.Daleko mu kuca od prvog tima.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 15 sep 2012, 11:33

A momci,sto ja vas ne kontam... Pa sta vi sad hocete od tog Jamaka? Kaznu od 3465664654654 KM i 46547676 utakmica neigranja? Ako Amar smatra da moze doprinijet timu u pozitivnom smislu ili da klub moze na bilo koji nacin hajrovat od njega nek igra. On je svoje odradio,popusio kaznu,suspenziju i tacka.
Ipak je on igrac Zeljeznicara!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 15 sep 2012, 11:52

I danas manja kvota (2.10) na Zelju nego na domacina :mrgreen: :mrgreen: .

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 sep 2012, 11:55

Pa tako i treba da bude.A ne kao prije igra šampion u gostima protiv neke odron ekipe i na šampiona kvota 7, a na domaćina 1.20 :roll: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 sep 2012, 11:55

Vecina raje razmislja u pogresnom smjeru. Recimo ja to vidim na sljedeci nacin. Ako Amar stavi Jamaka umjesto Bekrica vidim samo jedan razlog, a to je da Bekrija moze dati duplo vise kada ude sa klupe jer dobro svi znamo sta je nasa najopasnije oruzje (Zeba, Bekric). Dakle, po meni Bekrija moze biti igrac preokreta a Jamak ne moze....

Ja opet mislim da ce biti tvrda utakmica, jer ih trebamo spustiti a ne dopusti im da se razigraju kao sto to najavljuju... Ocekujem 0:1 mada 1:1 ili bilo kakav drugi remi bi bio odlican. ;)

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 15 sep 2012, 12:00

Bekric jednostavno mora igrati jer je nas najbolji igrac odnosno igrac koji uz Zebu jedino i moze donijeti neku prevagu na terenu u ovoj Ligi gdje su svim osim nas bara-bara.... Dovoljno se sjetiti zadnjeg derbija kada smo njegovim ulaskom stigli Pite na Kosevu, a umalo i prestigli da mrtvi E.Colic nije promasio 100% sansu....

Jamak je teska krampa i on ne bi trebao igrati veceras a pogotovo ne na ustrb Bekrica, al' ako SEF misli da mu treba onda neka igra jer protiv Amara se ne smije napisati ni kritika jer covjek jednostavno ne grijesi i donosi nam neizmjernu radost od kada se vratio a i prije naravno.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 15 sep 2012, 12:00

bagrcavi je napisao/la:Pa tako i treba da bude.A ne kao prije igra šampion u gostima protiv neke odron ekipe i na šampiona kvota 7, a na domaćina 1.20 :roll: :lol:
Domacinska liga bila,prosle god a pogotovo ove se to promijenilo hvala bogu.

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 15 sep 2012, 12:08

http://www.****.ba/clanak/16179071092 ... ?ref=tiker" onclick="window.open(this.href);return false;

Sta se ovo dešava?

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 15 sep 2012, 12:11

Grupa navijača sarajevskog Željezničara prema nepotvrđenim informacijama napravila je pravi mali haos. Naime, došlo je demoliranja jednog kafića u kojem se okupljaju navijači Zrinjskog. Informacija o povrijeđenima nema, kao ni o privođenju izgrednika.

Zrinjski i Željezničar će u Mostaru snage odmjeriti u okviru 6. kola BHT Premijer lige, a utakmica počinje u 19:30 sati.

PREDHODNI LINK NE RADI!!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 15 sep 2012, 12:11

Belaj u Mostaru!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 15 sep 2012, 12:18

Fidelito je napisao/la:Grupa navijača sarajevskog Željezničara prema nepotvrđenim informacijama napravila je pravi mali haos. Naime, došlo je demoliranja jednog kafića u kojem se okupljaju navijači Zrinjskog. Informacija o povrijeđenima nema, kao ni o privođenju izgrednika.

Zrinjski i Željezničar će u Mostaru snage odmjeriti u okviru 6. kola BHT Premijer lige, a utakmica počinje u 19:30 sati.

PREDHODNI LINK NE RADI!!
Zorom upali u kafić ,pravi razbojnici, ali zato sada svi koji su iz Sarajeva mislili doći na tekmu ili su došli lagano put pod noge i natrag odakle su došli jer sumnjam da će ući na stadion!Ne znam čemu sve to i kome treba da se dižu tenzije.Sad će tekma biti u drugom planu a idioti u prvom , na žalost.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 sep 2012, 12:19

Ne znam kako je doslo do ovoga, kad ja imam informaciju da se u pola 4 trebalo krenuti prema Mostaru.
Za zivot cijeli!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 sep 2012, 12:19

acovic1 je napisao/la:
Fidelito je napisao/la:Grupa navijača sarajevskog Željezničara prema nepotvrđenim informacijama napravila je pravi mali haos. Naime, došlo je demoliranja jednog kafića u kojem se okupljaju navijači Zrinjskog. Informacija o povrijeđenima nema, kao ni o privođenju izgrednika.

PREDHODNI LINK NE RADI!!
Zorom upali u kafić ,pravi razbojnici, ali zato sada svi koji su iz Sarajeva mislili doći na tekmu ili su došli lagano put pod noge i natrag odakle su došli jer sumnjam da će ući na stadion!Ne znam čemu sve to i kome treba da se dižu tenzije.Sad će tekma biti u drugom planu a idioti u prvom , na žalost.
eh acovic to to sad ovi momci koji su se spremali da idu na utakmicu bice vraceni nazalost radi ovih mangupa :S

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 15 sep 2012, 12:20

Ma meni drug iz mostara prije pola sata rece to, nego nisam nista htio pisati da ne bude dezinformacija...
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 sep 2012, 12:23

HannahMontana je napisao/la:Ma meni drug iz mostara prije pola sata rece to, nego nisam nista htio pisati da ne bude dezinformacija...
Yebi ga.Nista onda od Mostara ove godine.
Za zivot cijeli!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 sep 2012, 12:23

acovic1 je napisao/la:

PREDHODNI LINK NE RADI!!
Ma jesu to klinac nasi,hebem ti politiku vise!!!
Neko opasno nesto zakuhava i pokusava sje.bati i Želju i navijace!!!
Ima izgleda opasnih krtica medju nama,uspjeh svugdje smeta,ali ovo je nesto vise,ovo je nesto planirano.
travnik,borac,slavija,sad i zrinski,a 90% ljudi sve to osudjuje,pa ko je onda majka mu stara???

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.