Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovaj broj ce samo rasti abd. Ovo je dobro i najbolji nacin u pomaganju kluba. Inace cekam 3 clanskeHead je napisao/la:
U ovo Sam siguran..BoskoAntic je napisao/la:Ako osvojimo titulu, i odigramo fino u Evropi kao ove godine, nakucat ćemo 10 000 članova glat
Pitar6785 je napisao/la:Lijepoje biti PITAR....Kako 6000 cifra izgleda dobro daje kako nagulit na 10000 u 2015 to bi bilo extra..Misljenja Sam da bi klub trebo organizovat neka okupljanja raje po inostranstvu startat u Evropi pa Ako sepokaze dobrim potezom I u Americi.. Ubjeden Sam ko bi got doso na okup i u evropi I u americi da bi se uclanio cak bi vecina uclanili I porodicu citavu kupili bi sezonske ulaznice (recimo Ako bi vazile za ls I el) dresove itd..a cjene bi mogli dic za 20% vise nego sto su u Bosni.. NPR dresovi 100km , clanarina 40km godisnja ulaznica 100km vazi za ls I el Posto tad raja dolazi na odmore itd...
Dobro nam došao legendo.HordeBL je napisao/la:Pratim vec vise od god dana ovaj pdf pa evo odlucih da se registrujem....pozdrav bordo braci
Sve to stoji da funkcionise. Jako sporo funkcionise, prosle godine kad sam se uclanjivao cekao sam na potvrdu i clansku mjesec dana. Ove godine na produzenje cekam odgovor na jednostavno pitanje evo skoro 20 dana. I jos ga nisam dobio!moustapha je napisao/la:Pokretanjem nove stranice omogućeno je online učlanjivanje. Ko god želi pomoći, ne treba mu bolja opcija. Organizovanje nekakvih donatorskih večeri mi je nekako prošenje. Neide, pogotovo od kad smo u vlasništvu milijardera.
Moguce da je zbog ovih praznika sve to, zato i kazem da cekam posle praznika sta ce biti.HordeBL je napisao/la:Ja sam clansku ( obnavljanje) i godisnju dobio za 7 dana. Jos su me nazvali na mob da mi kazu da je gotovo. Uprava radi nevidjeno dobar posao. Sve je u klubu na visokom nivou. Naravno finansijski stojimo kao nikada od 46 god. Ovo stanje koje je direktna posljedica odlicnog rada nase uprave moramo podrzati dolaskom na tekme...kupovinom u fun shopu...godisnje...clanske.
Bice pojacanja..definitivno. Ko i kada ce potpisati zna samo 3 covjeka u klubu. Ono sto Ibrak namjerno ofira je za "javnost" i prema tim info treba biti skeptik. ..jer se namjerno plasiraju. Ono sto pouzdano znam je da ce biti pojacanja a tu info mi je dao jedan od ove 3-ce sto sam spomenuo. Niti sam pitao o kojim igracima se radi ( a mislim da mi i ne bi rekli)..niti me interrsuje. Dovoljno je i ovo sto znam.amypitar je napisao/la:Valjda u NG uđemo sa nekim pojacanjem.Brzo ce 15 januar i pripreme.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.