nikada ne vjeruj istocnim mostarcima :mrgreen:MejdanTz je napisao/la:Iz slucaja bobic smp naucili jedno - nikad ne vjeruj mostarcima ;)
sokci su za njih gospoda par excellence
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
nikada ne vjeruj istocnim mostarcima :mrgreen:MejdanTz je napisao/la:Iz slucaja bobic smp naucili jedno - nikad ne vjeruj mostarcima ;)
ovo je za teme "najsmjesniji postovi"Beduin je napisao/la:Svi oni nam mogu zasvirati na fruli. A Bobic je samo "osvjetlao" obraz Mostarcima, dokazao da su svi isti, lazu i prodaju se. Sa druge strane, nasa Uprava je ispala korektna i suosjecajna, svaka im cast na tome.KingJamesMVP je napisao/la:svi se sprdaju s vama, kako vas je Bobić izradio
pa tek su pricali s tom djecom, sto je dobra stvar naravno, ali jos uvijek nisu nista zavrsili i otjerali onog parazita, a i da li ce uspijet uopste....ne vjerujem ni da bi puno sposobniji od njih uspijeli se rijesiti tog parazitaChinaglia je napisao/la:mene samo zanima koliko vremena ce trebat prije nego se Senadu & co pocne j majka zbog djece, ako rezultata ne bude, a sada trenutno hvale ovaj potez
Treba zahtjevati od saveza da imamo sudjenje na Tušnju, kao što je Široki imao protiv nas u revanš utakmici Kup-a.KingJamesMVP je napisao/la:Pa izradit će ih i Mehidić
Mala htela bi sa mnom a ja lud sam uglavnom ne zna u sta se upusta.Aerials je napisao/la:Čuj mi provociramo njega, i to na našoj temi![]()
joj aco bolan pa gdje si sad, mramore ima l' tebe, brišite ovog kroatišen pupija odavde
Chinaglia je napisao/la:ovom prilikom iskazujem podrska i zahvalnost gospodinu Kemalu Kurevicu i nasem dragom gradonacelniku Jasminu Imamovicu! vi ste sve ovo omogucili gospodi Senadu Mujkanovicu i Denisu Karicu, a sada je na njima da Slobodu vinu u visine bosanskohercegovackog fudbala, gdje joj objektivno i jeste mjesto!
High fiveChinaglia je napisao/la:dobro, drago mi je da si nas ti bar povrsno informisao o stvarnom stanju u FK Sloboda Tuzla
Svoja seksualna iskustva i traume sa Senadom zadrzi za sebe.Chinaglia je napisao/la:samo opusteno, istuci ce vas Senad polnim organom po celu, jednog po jednog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.