A gdje ima to paraStruya je napisao/la:ja cu poceti da tucem eksere neke ne bi li malo ventil pustio iz glave .... ljudi kanite se tenisa nema tu pare odose zivci

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A gdje ima to paraStruya je napisao/la:ja cu poceti da tucem eksere neke ne bi li malo ventil pustio iz glave .... ljudi kanite se tenisa nema tu pare odose zivci
andy-marin 2-1 4.20Momciluk je napisao/la:evo ti tri i ja cu ih igrat samo sto cu ja dodat jos jedno 5 pa za eur uplatittips2292 je napisao/la:Jao ponude za danas, sta je ovo
Daj neko 2 3 para da uplatim, samo da se prati nesto.Bukvalno ne znam sta da igram
zgmiky je napisao/la:
jučer prekjučer kad li već 2/1 mali švabe pa da se pokuša i danas slj.gol 1.pol. poland 20 4.70
mislim da pada gol samo na koju stranu hehe, kvota da pada gol u 1.pol. 3.20Struya je napisao/la:
ide to ako bude gola u pp
Upravo to.Ja kretenluka Boze sacuvaj.Uplati marku na tiket i prvi pad padne i onda.....Fujzgmiky je napisao/la:srami se tako psovati a nisu nego počeli, šta b i ja sad trebao kad su tvoji okrenuli serijom 20-6 u drugoj, ljudi manite se kocke ako ne znate gubiti
nije marka nije euro nije kunaZodi41 je napisao/la:Upravo to.Ja kretenluka Boze sacuvaj.Uplati marku na tiket i prvi pad padne i onda.....Fujzgmiky je napisao/la:srami se tako psovati a nisu nego počeli, šta b i ja sad trebao kad su tvoji okrenuli serijom 20-6 u drugoj, ljudi manite se kocke ako ne znate gubiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.