Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Tako je Kei, nemoj sad usrat to 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Idem ispratiti Nisikorija a ono vec gotov 1.setbodi123 je napisao/la:Tako je Kei, nemoj sad usrat to

Sretno!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Yebote, koliko je Premier brzi sto se isplate tiketa tice od WWina... 

-
- Kontakt:
nisam odavno igro na wwin-u,koliko se sad ceka na isplatuSlevinKelevra je napisao/la:Yebote, koliko je Premier brzi sto se isplate tiketa tice od WWina...
sa premierom fakat nikad problema,rezervisem pare i odma istog dana ili sutra ih podignem
e jesam se sinoc bio isfuro,prvo kanter s 2 poena na pol prebaci i cekam under bukera a halfu imo 4poena.Nakuca brat do 19 u trecoj cet,reko pao i nista nastavim gledati tekmu.Vidim da nije dao nijedan poen do min do kraja,udjem na listic kad tamo under 19,5.Buker 30 sec do kraja fuli tricu,gsw napad reko evo ga i onda 5 sec do kraja 13 razlike bacise bukeru loptu koji pretrca teren i jedan ga iz gsw isprati,opuca iskosa i fuli uhhhh
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mozda sam se pogresno izrazio... Nisam mislio na odobrenje isplate, vec na to da ti 'pozelene' dobitne parove i tiket. U Premieru to rade u roku od nekoliko sekundi, ovdje cekas po pola sata. Kao da je 2009.subcoccinela je napisao/la:nisam odavno igro na wwin-u,koliko se sad ceka na isplatuSlevinKelevra je napisao/la:Yebote, koliko je Premier brzi sto se isplate tiketa tice od WWina...
sa premierom fakat nikad problema,rezervisem pare i odma istog dana ili sutra ih podignem

Kasno sam tamo stavio jbt, ja sam utripovo da krecu u 17 i 10, a ne u 15 i 10 jbt, ne znam otkud mi to, steta jer ovo ide lagano a kvota je fenomenalna..jopaa7 je napisao/la:Idem ispratiti Nisikorija a ono vec gotov 1.setbodi123 je napisao/la:Tako je Kei, nemoj sad usrat to![]()
Sretno!

i da, Wawrinka ce sve 3 meca u ovoj grupi izgubiti, a na Cilica ce biti malo i preko 2 kvota, i to treba singlirati.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jao ponude za danas, sta je ovo
Daj neko 2 3 para da uplatim, samo da se prati nesto.Bukvalno ne znam sta da igram
Daj neko 2 3 para da uplatim, samo da se prati nesto.Bukvalno ne znam sta da igram
Pomete ga Kei lagano, potpuno ocekivano, razmisljao sam i da stavim jedno 30 KM na 2:0 tacan rezultat al sam odusto. 

evo ti tri i ja cu ih igrat samo sto cu ja dodat jos jedno 5 pa za eur uplatittips2292 je napisao/la:Jao ponude za danas, sta je ovo

This time next year we'll be millionaires.
Momciluk je napisao/la:evo ti tri i ja cu ih igrat samo sto cu ja dodat jos jedno 5 pa za eur uplatittips2292 je napisao/la:Jao ponude za danas, sta je ovo

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Meni iskreno Marej najsigurniji od ova tri, sretno tebi kako godtips2292 je napisao/la:samo cu izbaciti Mareja i dodati ove mlade Engleska Francuska oba daju
Nemoj se brate zalijetati na Poljake. Nema Lewandowskog, Glika i Pisczeka i najavljeno je da će mlađi igrači dobiti priliku večeras u obje ekipe.Momciluk je napisao/la:.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ljudi sta tucemo veceras na nba ja sam bukvalno na crti sa parama a gledaj sta padam ovih dana....
Ma poljski mladi su bolji od ovih pravih, trebalo bi to da ide lagano..gaston je napisao/la:Nemoj se brate zalijetati na Poljake. Nema Lewandowskog, Glika i Pisczeka i najavljeno je da će mlađi igrači dobiti priliku večeras u obje ekipe.Momciluk je napisao/la:.
Mater joj **** smotanu na dva listica nju samo omasiMomciluk je napisao/la:
Kakva ba njiric, dolazi ovo a kvota je i dalje dobra
Ja tučem ženu, ne znam za ostale.Struya je napisao/la:Ljudi sta tucemo veceras na nba ja sam bukvalno na crti sa parama a gledaj sta padam ovih dana....
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ja orahe 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
ja cu poceti da tucem eksere neke ne bi li malo ventil pustio iz glave .... ljudi kanite se tenisa nema tu pare odose zivci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.