Toliko da je pročitao na forumu, tj. kopirao post sa tm.orgadis_macak je napisao/la:Kolko ti je tacna ta informacija kralju?enelinho je napisao/la:Utakmicu mozete pogledati na Mojoj TV u besplatnom rezimu ili za korisnike ADSL-a BH Telecoma na portalu odnosno Moja Web TV iz prve ruke!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Informacija je tacna! Imate na Bh telekomovoj stranici na fb-u.
BH Telecom premijer liga dostupna svim korisnicima MojaTV usluga!
Poštovani korisnici, ubuduće ćete putem usluge MojaTV moći besplatno pratiti utakmice BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Već u subotu možete pratiti utakmicu Zrinjski – Željezničar. Utakmice će biti dostupne i putem WebTV usluge a kanal će se pojaviti u subotu. Napominjemo još jednom da je usluga besplatna!
BH Telecom premijer liga dostupna svim korisnicima MojaTV usluga!
Poštovani korisnici, ubuduće ćete putem usluge MojaTV moći besplatno pratiti utakmice BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Već u subotu možete pratiti utakmicu Zrinjski – Željezničar. Utakmice će biti dostupne i putem WebTV usluge a kanal će se pojaviti u subotu. Napominjemo još jednom da je usluga besplatna!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Amin, Bože!
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ova naša liga nikada u ovoj svojoj kratkoj historiji nije bila ovoliko medijski praćena. BHT, Arena i sada Moja Tv..Uglavnom odlična vijest za sve navijače.
"Poštovani korisnici, ubuduće ćete putem usluge MojaTV moći besplatno pratiti utakmice BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Već u subotu možete pratiti utakmicu Zrinjski - Željezničar. Utakmice će biti dostupne i putem WebTV usluge a kanal će se pojaviti u subotu" - navode iz BH Telecoma.
http://www.drzava.zeljo.com/2012/09/zri ... ojatv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.drzava.zeljo.com/2012/09/zri ... ojatv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ja se samo nadam da će ovaj put realizaciju prenosa za Moju TV raditi Arenasport, a ne amaterski BHT.
Željezničar ale!
-
- Kontakt:
Ovo je za mustuluka,odlicno
ma kako god, samo nek je za djabeGaziHusrevbeg je napisao/la:Ja se samo nadam da će ovaj put realizaciju prenosa za Moju TV raditi Arenasport, a ne amaterski BHT.

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Nadam se da ovo znači i da će se moći napraviti neki stream za nas koji ne koristimo usluge Moja tv-a?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Hvala ti Boze, kako sam razumio moci ce se gledat i preko mojaWebTv, ili sam pogrešno razumio
??

- champions1921
Ako koristis adsl moci ces gledati a sigurno ce biti i stream za nas koji ga ne koriste..AboveTheLaw je napisao/la:Hvala ti Boze, kako sam razumio moci ce se gledat i preko mojaWebTv, ili sam pogrešno razumio??
BUDI ŽELJO !!!
Evo već sad, 48 sati prije utakmice molim nekog da se pobrine za stream. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
idi kod komsije, mozda ima moju tvexbabilon je napisao/la:Evo već sad, 48 sati prije utakmice molim nekog da se pobrine za stream.
FKŽ !
i jaexbabilon je napisao/la:Evo već sad, 48 sati prije utakmice molim nekog da se pobrine za stream.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ima, ima, al prešao na Total pa je u fazi odjavljivanja, ko će mu znat.TeaM87 je napisao/la:idi kod komsije, mozda ima moju tvexbabilon je napisao/la:Evo već sad, 48 sati prije utakmice molim nekog da se pobrine za stream.

- Ultras1921
- Kontakt:
edit
Zadnja izmjena: Ultras1921, dana/u 14 sep 2012, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
ja sam zadovoljan i sa bodom u mostaru,ono sto su pokazali u gradaccu mi daje nadu da bi mogli i glat do pobjede al sigurno da ce i oni zapet protiv nas,nadam se da su i nasi jos malo popravili formu i da izadje to na dobro abd
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
Mozda sa moje strane zvuci prepotentno i arogantno, no ukoliko iz naredne cetiti utakmice uzmemo 10 bodova mislim da smo onda veoma blizu da odbranimo naslov prvaka, jer nam raspored na proljece stvarno ide na ruku i jedino moramo putovati Borcu i Sirokom - naravno od ovih jacih ekipa, a uz to imamo jednu utakmicu vise na domacem terenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt: