E hajde sad Portland okreni

Torres najjače što na kraju bezveze baci,niko ga ne blokira,ni ništa,i opet fula

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Svaka cast!maha1 je napisao/la:
Ovo fakat postaje smijesno, booker za poenEvolution87 je napisao/la:
bas me interesuje kako cu veceras pasti. Neku noc Anthony zbog dvije tehnicke u prvom poluvremenu, sinoc Favros povreda.
Nije radnica?arelinho je napisao/la:Kada hoću da uplatim u lutriji na račun šta treba da kažem radniku koji radi u poslovnici?![]()
Username i još nešto??
Sve zavisi od poslovnica. U ovoj poslovnici kod mene radi muškarac.96BadBoy je napisao/la:Nije radnica?arelinho je napisao/la:Kada hoću da uplatim u lutriji na račun šta treba da kažem radniku koji radi u poslovnici?![]()
Username i još nešto??
![]()
Blago tebi.arelinho je napisao/la:Sve zavisi od poslovnica. U ovoj poslovnici kod mene radi muškarac.96BadBoy je napisao/la:Nije radnica?arelinho je napisao/la:Kada hoću da uplatim u lutriji na račun šta treba da kažem radniku koji radi u poslovnici?![]()
Username i još nešto??
![]()
![]()
Kako ti i ja brate padamo zadnjih dana, Boze sacuvajStruya je napisao/la:Pa ja ne vjerujem sinoc booker na poluvremenu 4 poena i u 3 ode na 19 a meni granica 18.5 .... a zamislite samo kako je dao taj 19 na kome je ostao sto je najgore sad vidim i ne vjerujem da je ostao na 19 drugo slobdno za 19 poen je bil in and out znaci bukvalo fliper gore dole obruc odleti u zrak i buc sreca mrtva da to nije upalo mozda bi prosao.... steta sto u wwin ne dadodes granu 19,5 al ne mozes ti wwin je smece
A ljudina sto zakidose kvotu mogli su staviti 1.5 i 1.6Momciluk je napisao/la:
Kakva ba njiric, dolazi ovo a kvota je i dalje dobra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.