FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Hare drka k.u.r.a.c. po Chigagu a ugovor potpiso il ne potpiso hahaha
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro si napisao...Bas tako.. EKIPICA...Za 5,6 mjesto, recimosolinas je napisao/la:Eric
Efendic Skahic Mehmedagic Lazevski
Stjepanovic Merzic
Veselinovic Ordagic Subic
Krpic
Super ekipica....Ali fali jedan do dva igraca....kreativac....prava desetka.
Mozda Grahovac umjesto Merzica,mladji je i bolji tehnicar,brzi. ..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bas tako. I na to dodas Jagodica koji moze izvuci vise od ove ekipice i dodas da imamo prednost u odnosu na Radnik i Krupu npr jer ustvari imamo publiku na stadionu za razliku od njih i dobijes da nismo daleko od 3-4 mjesta i Europe
Nad tobom sunce najljepše sja
taman se primirila situacija na forumu, kad staragarda baca hejt novom UO
zahvali se Azemici na ekipi za 5-6 mjesto
zahvali se Azemici na ekipi za 5-6 mjesto
-
- Kontakt:
Vlado Jagodić je najveći gospodin u BHT PL!
u transu pjesma nek zagrmi
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Od trećeg smo izuzetno daleko a cetvrto ti je lutrija za evropu... Plus sto igranje bez publike donosi manji pritisak jer su igrači iz ove naše hajmo reci lige mentalni patuljci i ne znaju se sa pritiskom nositi...Zato ih većina ubija po manjim klubovima a kad dođu u veci neznaju loptu ustopatpinoglavi je napisao/la:Bas tako. I na to dodas Jagodica koji moze izvuci vise od ove ekipice i dodas da imamo prednost u odnosu na Radnik i Krupu npr jer ustvari imamo publiku na stadionu za razliku od njih i dobijes da nismo daleko od 3-4 mjesta i Europe
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ima i ta za mentalitet igraca ali opet je prednost publika, pa Zrinjski ce se prosetati u Bijeljini npr u ligi za prvaka a na Tusnju ce krv propisati za bod ako izborimo ligu za prvaka. One polusezone kad smo ponovo usli u PL sa ocajnim igracima dobili smo Zrinjski kod kuce a Zeljeznicar i Sarajevo nas na guzove pobjedili a po igracima su bili kilometrima bolji od nas.staragarda je napisao/la:Od trećeg smo izuzetno daleko a cetvrto ti je lutrija za evropu... Plus sto igranje bez publike donosi manji pritisak jer su igrači iz ove naše hajmo reci lige mentalni patuljci i ne znaju se sa pritiskom nositi...Zato ih većina ubija po manjim klubovima a kad dođu u veci neznaju loptu ustopatpinoglavi je napisao/la:Bas tako. I na to dodas Jagodica koji moze izvuci vise od ove ekipice i dodas da imamo prednost u odnosu na Radnik i Krupu npr jer ustvari imamo publiku na stadionu za razliku od njih i dobijes da nismo daleko od 3-4 mjesta i Europe
Realno i 4. mjesto daje neke nade a nije ni 3. u domenu nemoguceg, nisu Zrinjski, Zeljeznicar i Sarajevo toliko bolji. Zrinjski prokocka 3-0 na Tusnju ali su nas nadigrali u Mostaru, imamo x na Kosevu i 4 boda iz 2 meča sa Zeljeznicarom. Ispade da nas sve 3 ekipe redovno u hendikepu uzimaju dok i ove lakse utakmice rutinski odradjuju
To i jest fazon u nasoj ligi, da opstanes bitno je da ti klub nije u rasulu jer uvijek imaju 2 kluba u kojima je situacija stvarno dno dna, a za titulu i Europu trebas da ne pravis retardirane i amaterske greske koje prave svi konkurenti. Eto ti Zrinjskog, prosle godine prvak jer mi protiv mrtve Drine na Tusnju izgubimo, a ove polusezone prvi jer im se nisu desavale retardirane stvari tipa da izgubis od Jajca ili Viteza kod kuce. Ako poslozis ekipu kako treba i uletis u ligu za prvaka sve je to u 5 deka
Edit: vidi sta smo sve prosli u ovoj polusezoni, raspad ekipe sa Husrefom pa onda odlazak Azmira koji je sam vodio klub dakle dolazis u katastrofalnu situaciju, Karic vodi ekipu nekoliko kola, svakih par dana ode neki igrac, odbor za hitnost vodi klub, na kraju dodje Jagodic poslozi ono sto je ostalo i na polusezoni smo 3 boda od 3. mjesta, dakle sigurne Europe, i samo bod od 4. mjesta. I sad se pise o nemogucoj borbi za Europu
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 28 dec 2016, 00:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ekipica koja se ravnopravno moze nositi sa bilo kim. Napisao sam za nesto vise od same borbe za prva 4 mjesta,ipak treba dva kapitalca vezni i napadac.staragarda je napisao/la:Dobro si napisao...Bas tako.. EKIPICA...Za 5,6 mjesto, recimosolinas je napisao/la:Eric
Efendic Skahic Mehmedagic Lazevski
Stjepanovic Merzic
Veselinovic Ordagic Subic
Krpic
Super ekipica....Ali fali jedan do dva igraca....kreativac....prava desetka.
Mozda Grahovac umjesto Merzica,mladji je i bolji tehnicar,brzi. ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sami su krivi, ljubavi ima ali kada neki vode ko ce doci.MejdanTz je napisao/la:Kakav smo mentalitet pokazuje cinjenica da UG FFC ima prodati preko 1000 clanskih kartica za godinu 2016.
Ako se malo bolje pogleda prosjek na gostujucim i domacim utakmica naseg kopa mozemo doci do zakljucka da je raja uzela clansku samo kako bi jeftinije gledala ututakme sa sjevera. Toliko o ljubavi prema klubu.
Najbolje je bilo u Federalnoj kada se nije pricalo nista iskreno navijalo od svih. Nase najbolje gostovanje je bilo u Srebreniku.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 28 dec 2016, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlak pripazi na ponasanje
Ma ljudi **** vise i UO i Azmira i sve njih , samo Sloboda je bitna i to je to. Kada udje u krv do smrti si crveno crn, ja mislim da je najteze navijati za Slobodu. Sam sebi sam zivot skratio za 20 godina . ...
Zivjeli lijepa noc za popiti sta
Zivjeli lijepa noc za popiti sta

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Jel jos neko vjeruje u titulu, osim mene ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
samirr je napisao/la:Jel jos neko vjeruje u titulu, osim mene ?
Vjerujem ja i u drugo pretkolo Lige Sampiona iskreno
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Po meni iskreno -9 nije prednost koja se ne moze stici, jos oni imaju prvo kolo nastavka protiv Celika gdje su sve prilike da ce se usvojiti statut i vracanje Robije na stadion, to ce im biti bas gutavo. Naravno ako mi zadrzimo ekipu na okupu. Uz dva - tri pojacanja eto nas u ravnopravnoj borbi za Titulu.TaRgEt_ je napisao/la:samirr je napisao/la:Jel jos neko vjeruje u titulu, osim mene ?
Vjerujem ja i u drugo pretkolo Lige Sampiona iskreno
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evropa je ko titula ove godine..samirr je napisao/la:Jel jos neko vjeruje u titulu, osim mene ?
I veliki pozdravi za stare Zeljovce Tom Cata i debelog vragolana Denisa.
Slazem se, ali ja ovu sezonu nisam jos halalio.tuzlak1987 je napisao/la:Evropa je ko titula ove godine..samirr je napisao/la:Jel jos neko vjeruje u titulu, osim mene ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Al je i prosle bila isto. Nismo mi ni vjesni sa kime se nosimo, biti ce ovo kao i Kup.samirr je napisao/la:Slazem se, ali ja ovu sezonu nisam jos halalio.tuzlak1987 je napisao/la:Evropa je ko titula ove godine..samirr je napisao/la:Jel jos neko vjeruje u titulu, osim mene ?
Ako odradimo dobro ova 4 kola do lige za prvaka i smanjimo razliku,jer mislim da ce kiksati Zrinjski u naredne 4 dvije utakmice sigurno (pod kiks mislim i remi )titula je realna, mislim na borbu za istu.samirr je napisao/la:Jel jos neko vjeruje u titulu, osim mene ?
Vidjecemo kako ce posloziti nasi ekipu sada.
Cuo sam da Vlado zeli Sisica u ekipi pa vidicemo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Babala ne bi izlazio iz WWin-a :lol:
Ako sam dobro razumio pravila u Ligi za prvaka se igra po jedna utakmica gdje ce domacin biti ekipa koja ima bolji medjuaobni omjer? Znaci mi bi bili domacini : Zelji i Sarajevu ( ako ih pobjedimo ili igramo nerjeseno 0:0 ), a gostovali bi u Bijeljini, Krupi i Mostaru ?
Ili se ipak igraju dvije utakmice? Ako neko zna kako ide molio bi da kaze. Hvala
Ili se ipak igraju dvije utakmice? Ako neko zna kako ide molio bi da kaze. Hvala
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.