BordoArmy88 je napisao/la:Poyy štrumfete..
A ludjaka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
BordoArmy88 je napisao/la:Poyy štrumfete..
Vaše bahaćenje čitavu godinu (jer vam se može), umišljanje da ste Real i da je Adžem = Murinjo (dobro se sjećam šta ste sve pisali ovdje i na vašoj temi posebno nakon onog tromeča sa ubicama krajem jeseni), kada se uporedi sa onim što trenutno pišete po temi, sva ta isfrustriranost, jedenje ghovana koja ste sami izzassrali, ne može zamijeniti nijedan trofej, tome u prilog govori i posjeta na finalnoj utakmici. Još ako mi budemo treći pa vam u vodu badne i priča da zbog vas igramo Evropu... nije vam lahkoRaonffa je napisao/la:Pa vidi jednu stvar, ta parola ima smisla kad se boriš za duplu krunu, logično da je liga važnija i to uopšte nije upitno. Onaj ko osvoji ligu taj je imao najupsješniju sezonu, Kup je manje bitan u odnosu na titulu.SarajevoJeBordo je napisao/la: The maniaksi izjaviše suprotno parolom, ne znam šta je reći za tebe...
Al' reći da je trofej Kupa nebitan je glupost, kao što već napisah jedan trofej više u vitrinama ne može biti loša stvar nikako. Mada, ponavljam, iz perspektive navijača Želje ove sezone, Kup nije nešto čime se možemo zadovoljiti i svakako da njegovo osvajanje ovu sezonu ne čini uspješnom, al' da je nebitan, nije ni blizu.
Kakvo bahaćenje? Tromeč sa ŠB-om i jeste bio za hvaljenje jer je to rijetkost u našoj ligi, da dobiješ tri derbija u 7 dana. Od svega toga u drugoj polusezoni nismo vidjeli ništa i normalno da će se blatiti, ne vidim šta je tu loše i šta ima tu za ismijavanje?SarajevoJeBordo je napisao/la:Vaše bahaćenje čitavu godinu (jer vam se može), umišljanje da ste Real i da je Adžem = Murinjo (dobro se sjećam šta ste sve pisali ovdje i na vašoj temi posebno nakon onog tromeča sa ubicama krajem jeseni), kada se uporedi sa onim što trenutno pišete po temi, sva ta isfrustriranost, jedenje ghovana koja ste sami izzassrali, ne može zamijeniti nijedan trofej, tome u prilog govori i posjeta na finalnoj utakmici. Još ako mi budemo treći pa vam u vodu badne i priča da zbog vas igramo Evropu... nije vam lahkoRaonffa je napisao/la:Pa vidi jednu stvar, ta parola ima smisla kad se boriš za duplu krunu, logično da je liga važnija i to uopšte nije upitno. Onaj ko osvoji ligu taj je imao najupsješniju sezonu, Kup je manje bitan u odnosu na titulu.SarajevoJeBordo je napisao/la: The maniaksi izjaviše suprotno parolom, ne znam šta je reći za tebe...
Al' reći da je trofej Kupa nebitan je glupost, kao što već napisah jedan trofej više u vitrinama ne može biti loša stvar nikako. Mada, ponavljam, iz perspektive navijača Želje ove sezone, Kup nije nešto čime se možemo zadovoljiti i svakako da njegovo osvajanje ovu sezonu ne čini uspješnom, al' da je nebitan, nije ni blizu.
Znam, jedino mu i zamjeram ovo oko stadiona, sa ostalim Misketovim radom sam zadovoljan.Raonffa je napisao/la: Pa ovo su najbitnije promjene koje je on napravio, da nije bilo stadiona oni bi vjerovatno davno bili bivši.
Vidiš tu smo negdje, ja mu zamjeram samo neuspjeh na sportskom planujoker90 je napisao/la:Znam, jedino mu i zamjeram ovo oko stadiona, sa ostalim Misketovim radom sam zadovoljan.Raonffa je napisao/la: Pa ovo su najbitnije promjene koje je on napravio, da nije bilo stadiona oni bi vjerovatno davno bili bivši.Uglavnom, nismo se oko kozmetike ove skontali odmah, ali smo rasčistili na šta se mislilo.
ja mu nista ne zamjeram..smijali ste se slobodanki i dugu prema sisoji a vi ste sa kamatarem u 100 puta vecim gownima od njihRaonffa je napisao/la:Vidiš tu smo negdje, ja mu zamjeram samo neuspjeh na sportskom planujoker90 je napisao/la:Znam, jedino mu i zamjeram ovo oko stadiona, sa ostalim Misketovim radom sam zadovoljan.Raonffa je napisao/la: Pa ovo su najbitnije promjene koje je on napravio, da nije bilo stadiona oni bi vjerovatno davno bili bivši.Uglavnom, nismo se oko kozmetike ove skontali odmah, ali smo rasčistili na šta se mislilo.
Šuti tobeti, nemoj da iduće sezone u plavim dresovima igrate ako se Adžuki qita digne takobihuzur je napisao/la: ja mu nista ne zamjeram..smijali ste se slobodanki i dugu prema sisoji a vi ste sa kamatarem u 100 puta vecim gownima od njih![]()
![]()
![]()
![]()
kad 2 (dva) metka složiš komšinici a ona se koprca, eeee to je merak...fks74 je napisao/la:Strumfovi, pusenje je opasno po zdravlje.bihuzur je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Šuti tobeti, nemoj da iduće sezone u plavim dresovima igrate ako se Adžuki qita digne takobihuzur je napisao/la: ja mu nista ne zamjeram..smijali ste se slobodanki i dugu prema sisoji a vi ste sa kamatarem u 100 puta vecim gownima od njih![]()
![]()
![]()
![]()
Smijesan si razabu ono basRaonffa je napisao/la:Čestitke navijačima Sarajeva na osvojenom trofeju ove sezone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.