PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

hskzmostar
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la hskzmostar » 05 maj 2018, 21:14

BordoArmy88 je napisao/la:Poyy štrumfete..

slika

A ludjaka :urnebes: :urnebes: :urnebes:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 maj 2018, 21:15

Raonffa je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: The maniaksi izjaviše suprotno parolom, ne znam šta je reći za tebe...
Pa vidi jednu stvar, ta parola ima smisla kad se boriš za duplu krunu, logično da je liga važnija i to uopšte nije upitno. Onaj ko osvoji ligu taj je imao najupsješniju sezonu, Kup je manje bitan u odnosu na titulu.

Al' reći da je trofej Kupa nebitan je glupost, kao što već napisah jedan trofej više u vitrinama ne može biti loša stvar nikako. Mada, ponavljam, iz perspektive navijača Želje ove sezone, Kup nije nešto čime se možemo zadovoljiti i svakako da njegovo osvajanje ovu sezonu ne čini uspješnom, al' da je nebitan, nije ni blizu.
Vaše bahaćenje čitavu godinu (jer vam se može), umišljanje da ste Real i da je Adžem = Murinjo (dobro se sjećam šta ste sve pisali ovdje i na vašoj temi posebno nakon onog tromeča sa ubicama krajem jeseni), kada se uporedi sa onim što trenutno pišete po temi, sva ta isfrustriranost, jedenje ghovana koja ste sami izzassrali, ne može zamijeniti nijedan trofej, tome u prilog govori i posjeta na finalnoj utakmici. Još ako mi budemo treći pa vam u vodu badne i priča da zbog vas igramo Evropu... nije vam lahko
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 maj 2018, 21:20

Komsije, vrijeme je da prekinete crnu seriju u Listici :kafa:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 maj 2018, 21:22

Mi imamo prelaza, od zvijezda do ocaja, dok su menstrualni konstante qarine, pravolinijsko kretanje od 1946-te.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 maj 2018, 21:25

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: The maniaksi izjaviše suprotno parolom, ne znam šta je reći za tebe...
Pa vidi jednu stvar, ta parola ima smisla kad se boriš za duplu krunu, logično da je liga važnija i to uopšte nije upitno. Onaj ko osvoji ligu taj je imao najupsješniju sezonu, Kup je manje bitan u odnosu na titulu.

Al' reći da je trofej Kupa nebitan je glupost, kao što već napisah jedan trofej više u vitrinama ne može biti loša stvar nikako. Mada, ponavljam, iz perspektive navijača Želje ove sezone, Kup nije nešto čime se možemo zadovoljiti i svakako da njegovo osvajanje ovu sezonu ne čini uspješnom, al' da je nebitan, nije ni blizu.
Vaše bahaćenje čitavu godinu (jer vam se može), umišljanje da ste Real i da je Adžem = Murinjo (dobro se sjećam šta ste sve pisali ovdje i na vašoj temi posebno nakon onog tromeča sa ubicama krajem jeseni), kada se uporedi sa onim što trenutno pišete po temi, sva ta isfrustriranost, jedenje ghovana koja ste sami izzassrali, ne može zamijeniti nijedan trofej, tome u prilog govori i posjeta na finalnoj utakmici. Još ako mi budemo treći pa vam u vodu badne i priča da zbog vas igramo Evropu... nije vam lahko
Kakvo bahaćenje? Tromeč sa ŠB-om i jeste bio za hvaljenje jer je to rijetkost u našoj ligi, da dobiješ tri derbija u 7 dana. Od svega toga u drugoj polusezoni nismo vidjeli ništa i normalno da će se blatiti, ne vidim šta je tu loše i šta ima tu za ismijavanje?

Druga stvar, vezano za ovu zadnju rečenicu, trofej, više pobjeda u derbiju, bolja pozicija na tabeli, bolji uspjeh u Europi, koplje iznad vas u svemu ove sezone, tako da je smiješno da se poredimo.

PS: A vi znate najbolje kako je vama i gdje ste vi danas ;)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 maj 2018, 21:31

Raonffa je napisao/la: Pa ovo su najbitnije promjene koje je on napravio, da nije bilo stadiona oni bi vjerovatno davno bili bivši.
Znam, jedino mu i zamjeram ovo oko stadiona, sa ostalim Misketovim radom sam zadovoljan. :D Uglavnom, nismo se oko kozmetike ove skontali odmah, ali smo rasčistili na šta se mislilo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 05 maj 2018, 21:31

joj kona, ko kuja kad je zavrsbi, a u vecim g*** x10 nego mi :rol:

:opaopa:

cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 maj 2018, 21:33

joker90 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Pa ovo su najbitnije promjene koje je on napravio, da nije bilo stadiona oni bi vjerovatno davno bili bivši.
Znam, jedino mu i zamjeram ovo oko stadiona, sa ostalim Misketovim radom sam zadovoljan. :D Uglavnom, nismo se oko kozmetike ove skontali odmah, ali smo rasčistili na šta se mislilo.
Vidiš tu smo negdje, ja mu zamjeram samo neuspjeh na sportskom planu :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 05 maj 2018, 21:36

Raonffa je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Vidiš tu smo negdje, ja mu zamjeram samo neuspjeh na sportskom planu :D
ja mu nista ne zamjeram..smijali ste se slobodanki i dugu prema sisoji a vi ste sa kamatarem u 100 puta vecim gownima od njih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 maj 2018, 21:38

Sram nas bilo gdje ces se qrciti nakon onako sjajne jeseni kuknjava kuknjava

Ali razumijem ja Diveve na kraju price, ipak su za njih neki veci rezultati nepoznanica, konstante qarine since 1946 :kafa:

Recimo taj tromec sa Sirokim je sajns fikšn za FKS, kae mi mislili to moze samo na filmu :kafa:
Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 05 maj 2018, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 maj 2018, 21:38

Tek sad se vidi koliko je naš amidža Tan dobar, mi dobili sa njim i titulu i moderni montažni objekat ili kako već se ono zove. :kafa:

Stevo Nikolić osvoji titulu gdje god ode, samo sa Željkanom ni kupljenu nije mogao!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 maj 2018, 21:39

bihuzur je napisao/la: ja mu nista ne zamjeram..smijali ste se slobodanki i dugu prema sisoji a vi ste sa kamatarem u 100 puta vecim gownima od njih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Šuti tobeti, nemoj da iduće sezone u plavim dresovima igrate ako se Adžuki qita digne tako :lol:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 05 maj 2018, 21:44

kako dirljivo :plac: :plac: :plac: :plac:

:rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 maj 2018, 21:44

Valja ovo gledati u posljednjem kolu, ja ću od muke umrijeti!! Proslaviše je pred nama opet i još špalir! :oops:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 05 maj 2018, 21:45

fks74 je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:slika
Strumfovi, pusenje je opasno po zdravlje. :rol:
kad 2 (dva) metka složiš komšinici a ona se koprca, eeee to je merak...
Jer si JEDAN JEDINI...........

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 05 maj 2018, 21:46

slika
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 maj 2018, 21:48

Raonffa je napisao/la:
bihuzur je napisao/la: ja mu nista ne zamjeram..smijali ste se slobodanki i dugu prema sisoji a vi ste sa kamatarem u 100 puta vecim gownima od njih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Šuti tobeti, nemoj da iduće sezone u plavim dresovima igrate ako se Adžuki qita digne tako :lol:
:rol: :rol:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 maj 2018, 21:49

Čestitke navijačima Sarajeva na osvojenom trofeju ove sezone!
slika

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 05 maj 2018, 21:50

slika
slika
slika
slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 05 maj 2018, 21:51

Raonffa je napisao/la:Čestitke navijačima Sarajeva na osvojenom trofeju ove sezone!
slika
Smijesan si razabu ono bas :urnebes: :salut:
04.10.2009 !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.