KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Samo da se domognemo top 8 mislim da ce biti svega kod nas 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Kako cujem, u Spartaku je jos nedefinisana situacija. Jaramazovic bi da ostane glavni finansijer kluba, ali sa smanjenim kapacitetima, da ne mora sve sam vuci. Nije cak protiv nas ni bio na utakmici, ocekujem tu jos dosta turbulencija u narednom periodu.
Po budzetu smo tu negdje, oni imaju malo siri roster, ali su u velikom padu koji je krenuo kada smo ih ovdje dobili 72:57. Imaju viska dvije pobjede protiv Zvezde i Buducnosti, ali kiksevi protiv Ilirije i nas bi ih mogli skupo kostati. Cedevita Olimpija ih je veceras rutinski rijesila, bez imalo problema, kao i sve u Ljubljani ove sezone, inace sa rosterom koji je po imenima najskromniji u posljednje vrijeme igraju odlicnu sezonu. Zadar ima budzet izmedju 800-900K eura, mnogo mnogo manji od naseg, ali Jusup je izvukao maksimum iz ovog tima, borbom nadoknadjuju nedostatak kvaliteta koji je ocigledan.
Ima zaista puno odlicnih, iskusnih igraca po Turskoj, Poljskoj, Njemackoj itd. Ima se dosta probrati. Ekstremno bi znacajno bilo ako se uglavimo medju osam najboljih, cak i tada da budemo osmi imamo dvije sanse za plasman u cetvrftinale, jer bi u eventualnoj zadnjoj utakmici protiv pobjednika play outa igrali vjerovatno na domacem terenu. Ako bi kojim slucajem uspjeli dobiti mec protiv Reggiane u Italiji, bio bi to preveliki korak za plasman medju osam najboljih.
Mislim da klub ima najveci potencijal u marketinskom rastu u prodaji majica, salova, dukseva, dresova. Preslabo se radi na tom polju, bas preslabo. Cujem da je u toku raskid ugovora sa Symbol concept storeom, a Symbol otvara jos jednu poslovnicu na Aerodromu u Sarajevu. Sigurno je da se tu moglo uraditi ozbiljnog posla. Firma koja proizvodi opremu iz Srbije je ekstremno nekvalitetna, bolje da su to dali Salteksu koji je vlasnik Symbol - a, koji sad krece u proizvodnju rekvizita i opreme za Dubiozu kolektiv, ne samo prodaju njihovih proizvoda. Ne znam zasto uvijek bjezimo od nasih ljudi, a Salteks radi top stvari sa FK Zeljeznicarom npr. Navodno je sad ideja da Bosnian kingdom radi prodaju proizvoda od KK Bosna.
Po budzetu smo tu negdje, oni imaju malo siri roster, ali su u velikom padu koji je krenuo kada smo ih ovdje dobili 72:57. Imaju viska dvije pobjede protiv Zvezde i Buducnosti, ali kiksevi protiv Ilirije i nas bi ih mogli skupo kostati. Cedevita Olimpija ih je veceras rutinski rijesila, bez imalo problema, kao i sve u Ljubljani ove sezone, inace sa rosterom koji je po imenima najskromniji u posljednje vrijeme igraju odlicnu sezonu. Zadar ima budzet izmedju 800-900K eura, mnogo mnogo manji od naseg, ali Jusup je izvukao maksimum iz ovog tima, borbom nadoknadjuju nedostatak kvaliteta koji je ocigledan.
Ima zaista puno odlicnih, iskusnih igraca po Turskoj, Poljskoj, Njemackoj itd. Ima se dosta probrati. Ekstremno bi znacajno bilo ako se uglavimo medju osam najboljih, cak i tada da budemo osmi imamo dvije sanse za plasman u cetvrftinale, jer bi u eventualnoj zadnjoj utakmici protiv pobjednika play outa igrali vjerovatno na domacem terenu. Ako bi kojim slucajem uspjeli dobiti mec protiv Reggiane u Italiji, bio bi to preveliki korak za plasman medju osam najboljih.
Mislim da klub ima najveci potencijal u marketinskom rastu u prodaji majica, salova, dukseva, dresova. Preslabo se radi na tom polju, bas preslabo. Cujem da je u toku raskid ugovora sa Symbol concept storeom, a Symbol otvara jos jednu poslovnicu na Aerodromu u Sarajevu. Sigurno je da se tu moglo uraditi ozbiljnog posla. Firma koja proizvodi opremu iz Srbije je ekstremno nekvalitetna, bolje da su to dali Salteksu koji je vlasnik Symbol - a, koji sad krece u proizvodnju rekvizita i opreme za Dubiozu kolektiv, ne samo prodaju njihovih proizvoda. Ne znam zasto uvijek bjezimo od nasih ljudi, a Salteks radi top stvari sa FK Zeljeznicarom npr. Navodno je sad ideja da Bosnian kingdom radi prodaju proizvoda od KK Bosna.
-
enterofuryl
- Kontakt:
Niposto, za Symbol se ispostavilo da je ogromna prevara. Koriste tvoje ime i grb iskljucivo sa samopromociju. Kvalitet artikala im je uzasan. Majice su im kvaliteta kao onig za spavanje - Salteks u pravom smislu. Zeljo ima problema sa Symbol, koliko sam cuo padat ce neke tuzbe zbog zloupotrebe imena i grba.DirkNowitzki je napisao/la: ↑04 jan 2026, 00:38Kako cujem, u Spartaku je jos nedefinisana situacija. Jaramazovic bi da ostane glavni finansijer kluba, ali sa smanjenim kapacitetima, da ne mora sve sam vuci. Nije cak protiv nas ni bio na utakmici, ocekujem tu jos dosta turbulencija u narednom periodu.
Ardu po meni radi nelos posao, naravno da to moze bolje, ali kvalitet Ardu proizvoda je nemjerljivo bolji od propalog No1. Usput Selimovici su o jadu zabavili brojne jadne zene iz Sapne i Jablanice, ali o tome drugom prilikom. Gb3 radi skroz ok posao, barem sto se Reprezentacije BiH tice. Mozda probati sa njima kao tehnickim sponzorom. Mada ako se mene pita, niko se ne moze danas mjeriti sa Macronom.
Bosnian Kingdom je super stvar glede Streetwear odjece, samo je iskustvo pokazalo da urade par dobrih artikala (za Zelju ili Sarajevo), pa onda zatisje od godinu dana...
Usput, ukoliko se desi da Bosna prodje u narednu fazu Europa kupa, postoji velika vjerovatnoća da zbog nelicencirane opreme koja je instalirana u Zetri, utakmice budu igrane u Skenderiji. Do sada se gledalo kroz prste. Da se razumijemo ovo je propust kompanije Zoi od prije par godina, a ne Bosne.
Niko me nije skenirao na ulazu, pogledala samo jel pise Zadar na telefonu i upadaj. Ni mene ni ostale.Adnan33 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:22
Službene informacije o broju skeniranih QR kodova na ulazu koje organizator ustupa ABA ligi još za vrijeme utakmice, konkretnije zapisničkom stolu za kreiranje izvještaja sa događaja. Navedene informacije ABA liga objavljuje na svojoj oficijelnoj stranici. Možda je bilo utakmica sa +- 500 prodatih ulaznica ali pri tome se nisu računale sezonske ulaznice. Sve utakmice Bosne u ABA ligi sam bio prisutan u Zetri, apsolutno nikad nije bio prisutan tako mali broj gledalaca.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Mihailovic ima platu od 14.000 eura na mjesecnom nivou.TETRAPAK je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:12Odakle vam te cifre za posjete, ovdje je bilo i tekmi sa 500 i nesto prodatih ulaznica. Posjeta sinoc dobra, puno sto i treba da bude, cak i iza koseva raje. Zajeb je napravljen na ulazima, nekoliko stotina ljudi na ulazu B je u redu cekalo da kupi karte. Ne znam ko to organizuje, ali i u Skenderiji je znalo biti red do tete, sto je smijesno.
17 sekundi do kraja mislio sam da smo gotovi. Ona zavrsnica je apsolutno ludilo, Plummer izdominirao. Za koliko igra onaj njihov Mihailovic, zamalo da nas levat sam dobije. Kad su ga nasi stisli i poceli i udarati, pogotovo Plummer malo je i on stao.
Bice **** do kraja, ali borba i bice sza bude, ako odemo u 8 najboljih to je meni vansrijski uspijeh. Jos ako se grupe prodju u ovom Europskom miki maus takmicenju vrh.
TETRAPAK je napisao/la: ↑04 jan 2026, 15:31Niko me nije skenirao na ulazu, pogledala samo jel pise Zadar na telefonu i upadaj. Ni mene ni ostale.Adnan33 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:22
Službene informacije o broju skeniranih QR kodova na ulazu koje organizator ustupa ABA ligi još za vrijeme utakmice, konkretnije zapisničkom stolu za kreiranje izvještaja sa događaja. Navedene informacije ABA liga objavljuje na svojoj oficijelnoj stranici. Možda je bilo utakmica sa +- 500 prodatih ulaznica ali pri tome se nisu računale sezonske ulaznice. Sve utakmice Bosne u ABA ligi sam bio prisutan u Zetri, apsolutno nikad nije bio prisutan tako mali broj gledalaca.![]()
Niste vi zanemareni, bilo je ljudi koji su ušli sa ručno napisanim ulaznicama “jer je pao sistem”, odnosno zakazano u prodaji karata po ko zna koji put. Suma sumarum, brojevi nisu frizirani i mogu biti +-5% ali ne više od toga.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Imamo Plummera i Atica na poziciji dva i igraci koji troše puno lopti , Mihailovic je odličan al ne mozes u ekipi imati previše igraca koji su suteri . Realno Bosni treba organizator igre na poziciji jedan i pokretljivi centar .DirkNowitzki je napisao/la: ↑04 jan 2026, 15:50Mihailovic ima platu od 14.000 eura na mjesecnom nivou.TETRAPAK je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:12Odakle vam te cifre za posjete, ovdje je bilo i tekmi sa 500 i nesto prodatih ulaznica. Posjeta sinoc dobra, puno sto i treba da bude, cak i iza koseva raje. Zajeb je napravljen na ulazima, nekoliko stotina ljudi na ulazu B je u redu cekalo da kupi karte. Ne znam ko to organizuje, ali i u Skenderiji je znalo biti red do tete, sto je smijesno.
17 sekundi do kraja mislio sam da smo gotovi. Ona zavrsnica je apsolutno ludilo, Plummer izdominirao. Za koliko igra onaj njihov Mihailovic, zamalo da nas levat sam dobije. Kad su ga nasi stisli i poceli i udarati, pogotovo Plummer malo je i on stao.
Bice **** do kraja, ali borba i bice sza bude, ako odemo u 8 najboljih to je meni vansrijski uspijeh. Jos ako se grupe prodju u ovom Europskom miki maus takmicenju vrh.
Atic i suter u istoj recenicibordobijeli je napisao/la: ↑04 jan 2026, 17:00Imamo Plummera i Atica na poziciji dva i igraci koji troše puno lopti , Mihailovic je odličan al ne mozes u ekipi imati previše igraca koji su suteri . Realno Bosni treba organizator igre na poziciji jedan i pokretljivi centar .DirkNowitzki je napisao/la: ↑04 jan 2026, 15:50Mihailovic ima platu od 14.000 eura na mjesecnom nivou.TETRAPAK je napisao/la: ↑03 jan 2026, 19:12Odakle vam te cifre za posjete, ovdje je bilo i tekmi sa 500 i nesto prodatih ulaznica. Posjeta sinoc dobra, puno sto i treba da bude, cak i iza koseva raje. Zajeb je napravljen na ulazima, nekoliko stotina ljudi na ulazu B je u redu cekalo da kupi karte. Ne znam ko to organizuje, ali i u Skenderiji je znalo biti red do tete, sto je smijesno.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Uzima suteve i troši puno lopti da je klasični suter i nije . Plummer je isto igrac koji ce imati 15 i vise sutnuti lopti , hoću da kazem ne mogu svi paliti . Možeš dovesti 5 najbolji sutera jedan ili dvojica ce biti zadovoljni ostali nece imati lopti .MElloo je napisao/la: ↑04 jan 2026, 17:01Atic i suter u istoj recenicibordobijeli je napisao/la: ↑04 jan 2026, 17:00Imamo Plummera i Atica na poziciji dva i igraci koji troše puno lopti , Mihailovic je odličan al ne mozes u ekipi imati previše igraca koji su suteri . Realno Bosni treba organizator igre na poziciji jedan i pokretljivi centar .DirkNowitzki je napisao/la: ↑04 jan 2026, 15:50
Mihailovic ima platu od 14.000 eura na mjesecnom nivou.![]()
Dajte centra i dobrog pleya, vratite bosnu u Skenderiju, poboljsajte marketing i da ganjamo titulu i punu dvoranu kao nekad..
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Bobi nezgodan kao radna nedelja, bas kako sam i ocekivao.
Zayebana ce biti mrtva Ilirija.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Nisi upravu sekunde. Symbol je prodao 5.000 dresova fudbalske reprezentacije npr. sada ce otvaranjem poslovnice na Aerodromu sigurno povecati vidljivost i prodaju. Uvijek je bolje biti tu prisutan sa velikim i sa fudbalom, jer imas i vecu vidljivost i vecu mogucnost prodaje. Dubioza kolektiv takodjer s njima prosiruje saradnju.enterofuryl je napisao/la: ↑04 jan 2026, 11:44Niposto, za Symbol se ispostavilo da je ogromna prevara. Koriste tvoje ime i grb iskljucivo sa samopromociju. Kvalitet artikala im je uzasan. Majice su im kvaliteta kao onig za spavanje - Salteks u pravom smislu. Zeljo ima problema sa Symbol, koliko sam cuo padat ce neke tuzbe zbog zloupotrebe imena i grba.DirkNowitzki je napisao/la: ↑04 jan 2026, 00:38Kako cujem, u Spartaku je jos nedefinisana situacija. Jaramazovic bi da ostane glavni finansijer kluba, ali sa smanjenim kapacitetima, da ne mora sve sam vuci. Nije cak protiv nas ni bio na utakmici, ocekujem tu jos dosta turbulencija u narednom periodu.
Ardu po meni radi nelos posao, naravno da to moze bolje, ali kvalitet Ardu proizvoda je nemjerljivo bolji od propalog No1. Usput Selimovici su o jadu zabavili brojne jadne zene iz Sapne i Jablanice, ali o tome drugom prilikom. Gb3 radi skroz ok posao, barem sto se Reprezentacije BiH tice. Mozda probati sa njima kao tehnickim sponzorom. Mada ako se mene pita, niko se ne moze danas mjeriti sa Macronom.
Bosnian Kingdom je super stvar glede Streetwear odjece, samo je iskustvo pokazalo da urade par dobrih artikala (za Zelju ili Sarajevo), pa onda zatisje od godinu dana...
Usput, ukoliko se desi da Bosna prodje u narednu fazu Europa kupa, postoji velika vjerovatnoća da zbog nelicencirane opreme koja je instalirana u Zetri, utakmice budu igrane u Skenderiji. Do sada se gledalo kroz prste. Da se razumijemo ovo je propust kompanije Zoi od prije par godina, a ne Bosne.
Kupio sam par salova od Bosne sto je radio Ardu i poslao prijateljima u Beograd, kvalitet je ocajan. Bilo me stid poslati to. Ne kontam kakve tuzbe, kad koliko znam tacno se u dilu sa Zeljeznicarom zna sta je cije i zna se ulazna cijena artikla, Symbol se marzira iznad toga, placa radnike i zakup, itd i sta im ostane.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Djoko ce ga ubitiInatSilniBosanski je napisao/la: ↑04 jan 2026, 18:38Bobi nezgodan kao radna nedelja, bas kako sam i ocekivao.
Šta Bobi radi u odbrani je skandalozno. Svaki njegov promašaj u napadu je hendikep situacija na drugoj strani. Odbrana iz picka ne postoji. Oni su sa Jaramazom bili 30% opasnija ekipa nego sa Bobijem. Od njegovog dolaska (i odlaska Jaramaza) su na 1–6 omjeruInatSilniBosanski je napisao/la: ↑04 jan 2026, 18:38Bobi nezgodan kao radna nedelja, bas kako sam i ocekivao.
ZELJEZNICAR 1921!
Sinoc Marjanovic 17 poena i 10 skokova, bilo je zakucavanja i skokova… bice zajebano s njima, ali vjerujem da ih mozemo uzeti.
Pa ima li nade da se Miralem oporavi do tada?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Iz nevjerovantih 14 šuteva iz igre, što je katastrofalno za centra koji ne kreira.
Nikakva prednost niti prevaga Bobi nije Iliriji
ZELJEZNICAR 1921!
Bobi je neupotrebljiv igrac na metar ipo i vise od kosa.
Isti ko i onaj im centar prosle godine iz Aba2.
Vidim da su mu slobodna bila 4/4 sto je

Isti ko i onaj im centar prosle godine iz Aba2.
Vidim da su mu slobodna bila 4/4 sto je
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Spomenu Edin da je Shepard odustao od primanja dok se oporavlja u americi.Nece ga Bosna otpustat
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.