Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Oxygen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Oxygen » 05 avg 2011, 11:20

Najnovije ime za lijevu stranu Yannick Djalo iz Sportinga koji nam je postigao pogodak u prijateljskoj.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Marchelow
Kontakt:

Post Postao/la Marchelow » 05 avg 2011, 11:57

Oxygen je napisao/la:Najnovije ime za lijevu stranu Yannick Djalo iz Sportinga koji nam je postigao pogodak u prijateljskoj.
Nista od toga dolazi Elia ..:D
A.C.A.B
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 05 avg 2011, 11:58

Mislim da je moj milejni LOCO Vargas puno bolje rijesenje za vas od Eliee,ali izgleda da ste pravo blizu dovodjenja Eliee

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 avg 2011, 12:03

Marchelow je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:Najnovije ime za lijevu stranu Yannick Djalo iz Sportinga koji nam je postigao pogodak u prijateljskoj.
Nista od toga dolazi Elia ..:D
I ja sam za dovođenje Elie,brz,dobar tehničar,eksplozivan...ali nisam siguran u to,mislim da Conte želi igrača tipa Vargas,Bastos,radilice koje pokrivaju čitavu stranu,i nešto su defanzivniji od spomenutog.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 avg 2011, 12:05

nesto ne bih volio Eliju, a Bruno Alves bi bio odlican ali samo u slucaju Bonuci i 3-4 miliona max... nesto sam skeptican oko Bonucija , da ce ikad bit nesto od njeg, prvo nije kompatibilan sa Kijelinijem drugo napreduje sporije od ocekivanog tj.nikako. Nekako mislim da je bolje da ga se rijesimo dok jos nesto vrijedi, a ne za godinu dana bojim se da ce biti novi Grigera, Groso itd itd kojeg se neces moc rijesit ni pomocu trikova
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 avg 2011, 12:09

Ja bih Perotija....e jesmo podjeljeni :lol:

BRuno Alves???

Ma ne znam..mislim da ne bi donio neki kvalitativni pomak...isto je to. Alex je provjeren i dokazan igrac u EPL, on bi bio najbolje rjesenje...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 avg 2011, 12:12

ultrasstyle_tz je napisao/la:nesto ne bih volio Eliju, a Bruno Alves bi bio odlican ali samo u slucaju Bonuci i 3-4 miliona max... nesto sam skeptican oko Bonucija , da ce ikad bit nesto od njeg, prvo nije kompatibilan sa Kijelinijem drugo napreduje sporije od ocekivanog tj.nikako. Nekako mislim da je bolje da ga se rijesimo dok jos nesto vrijedi, a ne za godinu dana bojim se da ce biti novi Grigera, Groso itd itd kojeg se neces moc rijesit ni pomocu trikova

Zasto skeptican,odlican stoper,mlad,po meni je bolji i od Barzaglia i Chielinia :)
-RIVALDO-

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 avg 2011, 12:53

Ovaj Alves puno košta, ne bi ga oni pustili ispod 15 miliona, bolje je onda dovesti Rolanda...

A svi dobro znamo da ovaj Tuttosport redovno valja gluposti... :lol:

Da je se riješiti nekako ovih taraba, pišu da je na pomolu zamjena Amauri - Vargas..daj Bože što prije to da se realizuje!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 05 avg 2011, 14:22

Sva tri navedena stopera su vrlo dobra, ja dajem prednost Alex-u, jer igra u najjacoj ligi, a i dokazao se ...

Eliju je zaista talentovam, i ako ce biti placen , 7 do 8 mil, onda, nek dodje u Juve...

Evo gledam Udinese igra protiv Arsenala, tako da nema nikave sanse za prolaz. Talijani jos jednom bez jednog kluba i ove godine u grupnoj fazi L.P. Ovako ce biti i dalje , sve dok Juve ne bude onaj stari...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 avg 2011, 14:23

ultrasstyle_tz je napisao/la:nesto ne bih volio Eliju, a Bruno Alves bi bio odlican ali samo u slucaju Bonuci i 3-4 miliona max... nesto sam skeptican oko Bonucija , da ce ikad bit nesto od njeg, prvo nije kompatibilan sa Kijelinijem drugo napreduje sporije od ocekivanog tj.nikako. Nekako mislim da je bolje da ga se rijesimo dok jos nesto vrijedi, a ne za godinu dana bojim se da ce biti novi Grigera, Groso itd itd kojeg se neces moc rijesit ni pomocu trikova
Ne znam zašto se toliko nesigurni oko Bonuccia, kad se samo sjetim prvog dijela prošle sezone kako je momak igrao bio je bolji od Chiellinija, ja mislim da bi on sad mogao proraditi uz jače bekove, jer je prošle sezone bilo previše propuha, pa su on i Chiellini morali zatvarati i bokove.

Treba dovesti Lugana za ta 3,5 miliona (dzaba) i odbrana bi bila odlična, Lugano i Bonucci neka se bora za mjesto drugog stopera, a Barzaglie kao dzoker sa klupe kad zatreba :D! I za ostalo para vidjeti to lijevo krilo, riješiti se Motte i Grygere i dovesti nekog solidnog desnog beka na pozajmicu :mrgreen:

Kad smo kod posudbi, ja ne mogu vjerovati da do sad niko nije došao na posudbu :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 05 avg 2011, 14:32

Kad smo kod posudbi, ja ne mogu vjerovati da do sad niko nije došao na posudbu :mrgreen:
Ove godine smo ciljali na malo ozbiljnija pojacanja, ili smo kupovali bez odstete, znaci, da je Marotta bio dosta sigurniji u procjenama igraca na trzistu... :)

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 05 avg 2011, 14:43

Buffon
Lichtsteiner Bruno Alves Chiellini Ziegler
Krasic Pirlo Vidal Elia
Matri Vucinic/Quagliarella

..i lo scoudetto je nas 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 avg 2011, 14:47

BigBen je napisao/la:
Ove godine smo ciljali na malo ozbiljnija pojacanja, ili smo kupovali bez odstete, znaci, da je Marotta bio dosta sigurniji u procjenama igraca na trzistu... :)
Ma nije samo to nego mi ove godine imamo i više novca na raspolaganju, dok je prošle godine bilo manje novca, pa nije bilo izbora nego posudbe, iako i ove godine ne raspolažemo sa velikom količinom (jer realno sa 70 miliona, a s obzirom kakvu smo ekipu imali i cijene na trzistu bilo je tesko napraviti respektabilan tim, a Marotta je to donekle uspio).

Ali je Marotte ove godine izabrao rate i tako uspio dovesti neke bitne igrače :D! Još u ovih 70 miliona ulaze i rate od prošli transfera, ali naravno i prodaja igrača, koji se takodjer prodaju na rate tako da je to nešto sitnu, sve u svemu ja sam zadovoljan do sad!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 avg 2011, 14:51

citam Conte poludio na treningu, rekao da postoje igraci koji trce 2 Km/h , napravio odmah spisak puzeva :D
sibaj ih Conte, nek jedu travu
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 05 avg 2011, 14:56

JuveSissoko je napisao/la:citam Conte poludio na treningu, rekao da postoje igraci koji trce 2 Km/h , napravio odmah spisak puzeva :D
sibaj ih Conte, nek jedu travu
e toooooo :lol: ,,ma trebamu jos pokloniti bic neka i malo samara,, previse su se zajebavali :mrgreen:

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 05 avg 2011, 14:58

SoloJuve26 je napisao/la:Buffon
Krasic Pirlo Vidal Elia

Extra ce to biti ekipa , ako se se dovedu navedeni igraci. Imat cemo dva najbrza krilna igraca u evropi, zaista,i bice problema za protivnicke igrace :D

Ovaj, elija, , sve mi vise lici na Nanija, sto vise gledam njegove majstorije...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 05 avg 2011, 15:10

BigBen je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Buffon
Krasic Pirlo Vidal Elia

Extra ce to biti ekipa , ako se se dovedu navedeni igraci. Imat cemo dva najbrza krilna igraca u evropi, zaista,i bice problema za protivnicke igrace :D

Ovaj, elija, , sve mi vise lici na Nanija, sto vise gledam njegove majstorije...
Ma nesto kontam ako dovedemo Vargasa necemo imati ni jednog na krilu koji je dobar jedan na jedan, individualno mislim. Nije dovoljno samo ko krasic trcati ko muha bez glave... Ovaj elia mozda bi i bolje doso nego sto mi mislimo i naravno jeftinji je...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 avg 2011, 15:20

Najbolje je dovesti i Vargasa i Eliu, zar ne!? :D

Od viška ne boli glava!

I mišljenja sam da nam Bruno Alves ne treba u odbrani, star je on 29 godina, bolje je dovesti Lugana za 5 puta manji iznos...

Lugano i Bruno Alves su po meni isti...

Amuri je spreman odreći dijela primanja kako bi prešao u Palermo...Odlično! Idi više, Bog ti se smilovao! :D

A kad će nam se više Vidal priključiti, opet ga ni na klupi nema!?
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 05 avg 2011, 15:25

Bianconeri1988 je napisao/la:Najbolje je dovesti i Vargasa i Eliu, zar ne!? :D

Od viška ne boli glava!

I mišljenja sam da nam Bruno Alves ne treba u odbrani, star je on 29 godina, bolje je dovesti Lugana za 5 puta manji iznos...

Lugano i Bruno Alves su po meni isti...

Amuri je spreman odreći dijela primanja kako bi prešao u Palermo...Odlično! Idi više, Bog ti se smilovao! :D

A kad će nam se više Vidal priključiti, opet ga ni na klupi nema!?
Al boli Marottu glava ako se spomene visak:P

Ma da je nam dovesti jendog od Bruna/Lugana ili Alexa nema veze al neka neko doce.

ovo oko amauri netreba vise citati bas beze,, sad vamo sad tamo

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 avg 2011, 15:32

Ma doći će ta 2 igrača, to je neminovno, samo je pitanje koja dvojica...

Marotta šuti i muti... :D

Sa mog stanovišta nekog svi igrači koji se spominju svakako će biti pojačanja, neki malo bolja neki slabija, ali o odnosu na prošlu sezonu svakako ćemo biti jači, mnogo jači...
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.