Olimpik Sarajevo

Elegant
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Elegant » 18 sep 2014, 18:36

Moze li neko da me podsjeti da li je prosle godine Olimpik ima ciste papire u slucaju da je izborio europu ?

Valjda je vise vrijeme da grad Sarajevo posalje tri tima u europske kvalifikacije, Olimpiku sansa za vrijedna tri boda protiv tima koji je konkurent za vrh tabele, njima gori pod nogama to je vasa sansa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 18 sep 2014, 18:53

Elegant je napisao/la:Moze li neko da me podsjeti da li je prosle godine Olimpik ima ciste papire u slucaju da je izborio europu ?

Valjda je vise vrijeme da grad Sarajevo posalje tri tima u europske kvalifikacije, Olimpiku sansa za vrijedna tri boda protiv tima koji je konkurent za vrh tabele, njima gori pod nogama to je vasa sansa.
Medju prvima da dobije licencu prosle godine ( http://sportsport.ba/bh_fudbal/vjeciti- ... ncu/130654), a sto se tice ove godine cini mi se vec ljetos se sredilo sve da nema prepreka za licencu ove godine.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 sep 2014, 19:15

Jos samo da izborite jedno od cetri mjesta.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 18 sep 2014, 21:32

Elegant je napisao/la:Moze li neko da me podsjeti da li je prosle godine Olimpik ima ciste papire u slucaju da je izborio europu ?

Olimpic i Siroki su odmah dobili liccencu.
Uzmi da imamo dvanaest bodova vise koje nam uzmu Zeljo i FKS uvijek bi bil sampioni drzave :D Bar tri godine za redom.
U subotu me samo strah da nas do vrha ne napune,negdje ih mora otcepiti valjda nismo mi ti. :)

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 18 sep 2014, 21:39

Nesto sada razmisljam idealan scenarij bi bio da se branimo nekih 2o minuta a onda hordasi da potjeraju sve sa terena.Mirza i Edo vec imaju iskustva u bjezaniji i siguran sam da bi se spasili :D a tri boda bez stida i napora uzeti :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 sep 2014, 21:40

lupus je napisao/la:U subotu me samo strah da nas do vrha ne napune,negdje ih mora otcepiti valjda nismo mi ti. :)
Bas ce vas napuniti a jedva igraju sa Igmanom, Mladosti, Travnikom. Mozete do boda pa makar igrali kao Grcka.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 18 sep 2014, 21:42

Njima gori ima svi da trcimo preko terena ako ih naopako krene :D Ja kupio nove patike atleticarke za svaki slucaj.
Prritisak imaju ali i realno za nasu ligu su ubjedljivi.Kako na terenu tako i u igrackom su poslozeni i zato necu zamjeriti nikome iz Olimpica na rezultatu kakav god bio.Naravno,voljeli bi mi svi da uzmemo minimum bod ali veoma tesko.
Zadnja izmjena: lupus, dana/u 18 sep 2014, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 18 sep 2014, 21:44

:lol: :lol: :lol:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 sep 2014, 21:48

:lol: :lol: :lol:
A što kažeš ima Mirza iskustva bježanja pred navijačima.
@elegant
Neka igraju ko Grčka u Zenici i ja nemam ništa protiv.

Koliko god nekog bilo strah da mi ne očepimo u subotu, mene je isto tako strah da se ne ponovi martovska utakmica. Milion prilika a samo jedan gol u mreži Olimpica, i još plus samo jedan bod :problem: :problem:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 18 sep 2014, 21:51

Kako god bude, uzbudljiva utakmica, jedva cekam da vidim sta ce se desiti. :mrgreen:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 18 sep 2014, 21:52

hilmo je napisao/la::lol: :lol: :lol:
A što kažeš ima Mirza iskustva bježanja pred navijačima.
@elegant
Neka igraju ko Grčka u Zenici i ja nemam ništa protiv.

Koliko god nekog bilo strah da mi ne očepimo u subotu, mene je isto tako strah da se ne ponovi martovska utakmica. Milion prilika a samo jedan gol u mreži Olimpica, i još plus samo jedan bod :problem: :problem:
Da Bog da se ponovilo :D Ubili ste nas na komade u prvih pola sata bilo mi tesko gledati.Samo ako strah okuje igrace FKS mozemo se dobrom nadati i ako sudija ne bude kitio,ocekujem da cemo se braniti ko Zepa.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 18 sep 2014, 21:55

Klub koji trazi neki ozbiljniji rezultat i izlazak u Europu, ni pod koju cijenu ne bi se smio toliko plasiti gostovanja na Kosevu :facepalm:
Don't believe the hype.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 18 sep 2014, 22:01

Igracima je igrati a mi iznosimo nesto sto je sada realnost.Da lupam da cemo ih razvaliti ne ide.Pola grada ce svakako da ganja njih ako bude los rezultat :D nase igrace nema cak ni ko da ih ganja,jedino onako u masi sa Mirzom i Edom da se hvataju noge. :lol:

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 19 sep 2014, 13:48

Ja mislim da ce Duljevic veceras razvaliti olimpic samo iz jednog razloga a to je G.Gracic :))

Nek bude dobra tekma..pa sta bude :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Toto Riina

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 sep 2014, 14:11

Živ bio nije večeras tekma.Nego šta ti jaran priča?Jeli morao opremu kući prati?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 19 sep 2014, 18:01

PES2012 je napisao/la:Ja mislim da ce Duljevic veceras razvaliti olimpic samo iz jednog razloga a to je G.Gracic :))

Moje misljenje da on sutra nece nista pokazati jer je upravo jako vezan za sefa i bilo bi sramno da upire protiv svog kluba.Uzdamo se u njegov obraz :D
Jucer i danas jako puno mojih prijatelja ljubitelja bordo boje mole da ne zapinje se protiv njih.Meni nejasno,jeli draze da Tan ili nas sef bude pobjednik? :D Onda skontam pa jeste svi su u pravu i treba da FKS pobijedi jer kroz istoriju radovali smo se austrijancima,svabama,komunistima i svima koji nas zajebu a nas bosnjo sta ce on goni ga u 3PM. :D

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 19 sep 2014, 19:27

lupus je napisao/la:
PES2012 je napisao/la:Ja mislim da ce Duljevic veceras razvaliti olimpic samo iz jednog razloga a to je G.Gracic :))

Moje misljenje da on sutra nece nista pokazati jer je upravo jako vezan za sefa i bilo bi sramno da upire protiv svog kluba.Uzdamo se u njegov obraz :D
Jucer i danas jako puno mojih prijatelja ljubitelja bordo boje mole da ne zapinje se protiv njih.Meni nejasno,jeli draze da Tan ili nas sef bude pobjednik? :D Onda skontam pa jeste svi su u pravu i treba da FKS pobijedi jer kroz istoriju radovali smo se austrijancima,svabama,komunistima i svima koji nas zajebu a nas bosnjo sta ce on goni ga u 3PM. :D
+1 sve si u pravu moj lupuse

Odakle ta hajka da je k'o fol g.Gracic uradio nesto monstruozno Duljevicu? Ko je to izmislio??
Sto ga je poslao u juniore kako i treba jer nas je Duljevic namjerio izraditi k'o Lewandowski Borussiju(i uradio bas to, nije posustao)?
I sad neko izmislio pricu da je nesta Gracic tu kriv(k'o i uvijek sto ga krive za sve i svasta, a bezveze) i da Duljevic ima nesta da se sveti, a samo logicno postupao prema igracu.

Citam upravo tu pricu odkad je presao u FKS, pojedini pisu svugdje, izmisljaju, meni mrak pade na oci kako je narod samo bezobrazan da Gracica ni krivog ni duznog zamrze, a da je Cimirot, F.Handzic, Radovac da nama tako predje - pa palili bi im auta, prijetili rodbini, a kamoli tolerisali da ih neko verbalno brani zbog izdaje. A kada nas takav igrac izda, onda ga brane. :evil:
Takve stvari mi samo dodaju jaku dozu fanatike za Olimpic svaki put kad procitam, samo neke lazi i izmisljotine, cemu sve to ako je Olimpic zaista nekakva zlocasta organizacija i Gracic zaista neki zlocasti covjek kako oni govore? Zar im onda nebi bilo dovoljna istina? A ne da izmisljaju tako.

A sto se tice Nijaza, moja licna podrska njemu(iako mozda ne znaci mnogo, ja sam samo jedan navijac od mnogih) je pocela jako sto je svoj trud i svoje pare ulozio u nas propali fudbal kada nije bilo ni kineza, ni azerbejdzana, ni ovih ni onih, i jaca sto god vise lazu o njemu i izmisljaju - to sve dokazuje.

[youtube][/youtube]

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 sep 2014, 16:22

S C Sport: Oštraković; Subašić, Bogičević, Regoje, Merajić; Muharemović, Gojak, Smajić, Brković, Šivšić; Hugo
SportSport: Oštraković, Merajić, Regoje, Brković, Muharemović, Smajić, Souza, Bogičević, Subašić, Šivšić, Čomor

Zar igra Hugo? Moze li? Ja se bojim da nece se opet povrijediti, haj' samo nek' je zdrav.
Nema Gligorova :o povrijedjen?
Krecemo! aBd inshallah uzimamo ovo :mrgreen:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 sep 2014, 17:05

Brki imao pravu sansu na pocetku :mrgreen: jao sto ga ne zabi, idemo dalje!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 sep 2014, 17:12

Ha,ha,ha!Jao reakcije kod gola!Ovo je do kraja 4 ili 5 razlike.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.