Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Champion1
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Champion1 » 29 mar 2015, 00:21

SELK je napisao/la:I sta sad ce on zbog tog gola protiv Litvanije biti neko koga ne mozes kritikovati iako nije zabio gol ima godina?
Ne zasluzuje pljuvanje ali u ovakvoj formi nema sta traziti u prvoj postavi ;)
Trebao bi se zadovoljiti klupom.
Jedno je KRITIKOVATI a drugo VRIJEĐATI.... kad kritikujes mozes pruziti i podrsku i pokazati da si zahvalan za sve sto je uradio a i ukazati da je trenutno van forme sto svi znamo ali se i nadamo da ce popraviti brzo, dok kod vrijedjanja se popisas na sve sto je uradio za repku :)
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 29 mar 2015, 00:23

Virtu4l je napisao/la:
Murga je napisao/la:i mozemo to podijeliti bez vrijedjanja.
To ti misliš.
Dalo bi se reci druze da sam i ja u zabludi sto se tice ocekivanja na forumu haha.
Zadnja izmjena: Murga, dana/u 29 mar 2015, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

SELK
Kontakt:

Post Postao/la SELK » 29 mar 2015, 00:30

Champion1 je napisao/la:
SELK je napisao/la:I sta sad ce on zbog tog gola protiv Litvanije biti neko koga ne mozes kritikovati iako nije zabio gol ima godina?
Ne zasluzuje pljuvanje ali u ovakvoj formi nema sta traziti u prvoj postavi ;)
Trebao bi se zadovoljiti klupom.
Jedno je KRITIKOVATI a drugo VRIJEĐATI.... kad kritikujes mozes pruziti i podrsku i pokazati da si zahvalan za sve sto je uradio a i ukazati da je trenutno van forme sto svi znamo ali se i nadamo da ce popraviti brzo, dok kod vrijedjanja se popisas na sve sto je uradio za repku :)
Posteno :thumbup:
Volim i ja Vedu ali ipak treba neko ko je u boljoj formi i ko ce pomoci reprezentaciji da uhvatimo baraz, sa Vedom cemo tesko to uspjeti :)

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 29 mar 2015, 00:35

Glavu gore, Vedade!

Previše si ti toga prošao da znaš kakvih nas ima, ko vas igrače iskreno voli, ko čeka pogrešan potez, pa čak i pogrešno vezanje pertli. Previše ti poznaješ ovu državu i narod, znaš da je tanka linija između vrha i dna, znaš da se ovdje sve brzo zaboravlja, i uspjeh i zločin. To ti najbolje znaš.

Ali, znaš i ti da te ne ide, da trenutno nisi onaj na kojeg smo navikli, znaš da te čekamo...
Znamo i da ćeš ti zabiti opet neki historijski gol i da će se mnogo novih dječaka zvati tvojim imenom zbog toga. Znamo da će se tvoje ime opet spominjati tokom utakmice punih usta. Znamo i da ćeš opet nekad pogrešno pogledati ili mahnuti, da će se opet isto pisati, ali već si to sve prošao; život je krug u kojem si dosad izlazio kao pobjednik! Vjerujem u tebe i ovaj put!

Ponovi ovo već u sljedećoj utakmici!
slika
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 29 mar 2015, 00:36

Posalji mu to na fb. Ne vjerujem da cita sta se ovdje pise.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 29 mar 2015, 00:37

Pročitano, dječače! :kafa:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 29 mar 2015, 00:38

Virto je Vedad? Znao sam. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 29 mar 2015, 00:40

slika

<3 <3 <3 :kralj: :kralj: :kralj: :kralj:

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 29 mar 2015, 00:51

Proradice vedo u inat hejterima. Kad se nnajmanje nadaju. Dusmani za tastaturama. Marka za kafu i tiket. Pristici po nosu i obrazima. Smrdljive carape. Cola i cips. I nasli se kriitikovat onoga sto zabi u najbitnijim trenucima.

Bosna•••Bayern•••Radnicki

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 mar 2015, 01:00

Naši pljuju Vedu u većoj mjeri nego što su navijači Chelsea Torketa. On je jedan od rijetkih koji to nije zaslužio. Sramota. :facepalm:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

SELK
Kontakt:

Post Postao/la SELK » 29 mar 2015, 01:05

Centre forward je napisao/la:Naši pljuju Vedu u većoj mjeri nego što su navijači Chelsea Torketa. On je jedan od rijetkih koji to nije zaslužio. Sramota. :facepalm:
Dali Torke treba da igra za Spaniju samo zato sto je dao odlucujuci gol na prvenstvu?

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 29 mar 2015, 01:13

Da je dobar igrao bi u svom klubu...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 mar 2015, 01:19

SELK je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Naši pljuju Vedu u većoj mjeri nego što su navijači Chelsea Torketa. On je jedan od rijetkih koji to nije zaslužio. Sramota. :facepalm:
Dali Torke treba da igra za Spaniju samo zato sto je dao odlucujuci gol na prvenstvu?
Ne, jer imaju bolje, a mi nemamo. Al' siguran sam da mu nisu zaboravili sve što je dao Furiji, a i zabio je kad je najviše trebalo, davne 2008. U svakom slučaju u ozbiljnim tekmama mi idemo samo sa Džeksom na CF, a kamo sreće da mali Đurić dostojno zamijeni Vedu, niko sretniji od svih nas.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 29 mar 2015, 01:22

Za one koji osuđuju Vedada i nazivaju svakakvim imenima samo jedna stvar za usporedbu koja ovdje većina ili dobar dio ( izgleda da ima dosta omladinaca) znaju iz ličnog iskustva. Kako se vi osjećate i kako živite nakon što ste pali ispit-dva-tri zaredom pa imate svaki naredni strah od ponovnog neuspjeha. Tako je i sa Ibiševićem nažalost situacija je takva kakva, loša forma loše igre i partije klupa u klubu zaslužena, ali dajte da momak dobije podršku tamo gdje nikad nije izdao u dresu reprezentacije i uvijek se trudio do zadnje lopte to mu ne smijemo i ne možemo zaboraviti. Mnogi od vas zaboravljaju da se vratio nakon teške povrede gdje su mnogi očekivali da će on nakon toga odigrati pola godine i pravac neka lijeva liga, a momak je nastavio dalje da zabija i bori se. Ja da sam doživio kao što je on onakvu povredu strahovao bi da kamen udarim na ulici, a ne o povratku na nogometne terene i nove duele sa protivničkim igračima. Vedo glavu gore krenuti će i tebe, nisi zaboravio igrati fudbal i golove zabijati treba ti malo vremena, malo sreće i da te napokon krene biti ćeš ti opet onaj stari Vedator kakvog te i znamo. Samo treniraj vježbaj i dragi Bog će ti pomoći, a raji koja pljuje ili previše loše piše preporučujem da se stave u njegovu poziciju i u kožu makar u glavi pa da malo shvate kako je našem Vedadu. ;)

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 29 mar 2015, 01:25

Ne daj se Vedo, glavu gore :bih:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 mar 2015, 01:28

Janez je napisao/la:Za one koji osuđuju Vedada i nazivaju svakakvim imenima..Kako se vi osjećate i kako živite nakon što ste pali ispit-dva-tri zaredom pa imate svaki naredni strah od ponovnog neuspjeha.
Nisma za to nazivanje pogrdnim imenima ali ovo u vezi ispita kad padnem jednom dvaput ili triput na ispitu u meni se stvori neki inat pojedem knjigu kod kuće i svaki put sve teže nađe nešto da me obori,a kod Vedada ta frustracija mu oduzima koncentraciju em nije u igri prisutan em ulazi u konflikte sa igračima on se uopšte ne inati na loptu da kaže saću da ti j.ebem mater saću da ga zabij.em..

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 29 mar 2015, 01:32

Janez je napisao/la:Za one koji osuđuju Vedada i nazivaju svakakvim imenima samo jedna stvar za usporedbu koja ovdje većina ili dobar dio ( izgleda da ima dosta omladinaca) znaju iz ličnog iskustva. Kako se vi osjećate i kako živite nakon što ste pali ispit-dva-tri zaredom pa imate svaki naredni strah od ponovnog neuspjeha. Tako je i sa Ibiševićem nažalost situacija je takva kakva, loša forma loše igre i partije klupa u klubu zaslužena, ali dajte da momak dobije podršku tamo gdje nikad nije izdao u dresu reprezentacije i uvijek se trudio do zadnje lopte to mu ne smijemo i ne možemo zaboraviti. Mnogi od vas zaboravljaju da se vratio nakon teške povrede gdje su mnogi očekivali da će on nakon toga odigrati pola godine i pravac neka lijeva liga, a momak je nastavio dalje da zabija i bori se. Ja da sam doživio kao što je on onakvu povredu strahovao bi da kamen udarim na ulici, a ne o povratku na nogometne terene i nove duele sa protivničkim igračima. Vedo glavu gore krenuti će i tebe, nisi zaboravio igrati fudbal i golove zabijati treba ti malo vremena, malo sreće i da te napokon krene biti ćeš ti opet onaj stari Vedator kakvog te i znamo. Samo treniraj vježbaj i dragi Bog će ti pomoći, a raji koja pljuje ili previše loše piše preporučujem da se stave u njegovu poziciju i u kožu makar u glavi pa da malo shvate kako je našem Vedadu. ;)
Ja cu ga uvijek podrzati. Zao mi ga je al iskreno. Al ono sto mene najvise brine kod njega je sto on meni toliko depresivno izgleda da je to zastrasujuce. Pa jbt i Dzeki nije islo u Cityu (handre ga otakako je otisao tamo) ali on nikad ovako nije izgledao. Vedo izgleda ko da mu uopste do zivota nije kamoli fudbala. Neznam mozda mu se nesto i u privatnom zivotu desava. Sta god da je nadam se da ce ovo ubrzo prebroditi.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 29 mar 2015, 01:33

Sabinho je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
Murga je napisao/la:Kad je fulao onu sansu pred golom, raja se smijala u kaficu, ja sam klimao glavom jer mi ga je fakat zao sto je totalno van forme. I dalje sam misljenja da treba da dodje u MLS, koliko god neko mislio da MLS nije dobra liga. Siguran sam da bi u MLS-u opet usao u formu i igrao redovno, sto bi znacilo puno i njemu i njegova forma reprezentaciji.
Ako ne poradi na sebi, formi i psihi, bojim se da nece biti ni na klupi repke za godinu dana, a bilo bi mi zao jer je zasluzio i dobar je momak.

Sretno Vedo, trzni se malo jepem ga ja. :bih:
Murga, iskreno da ti kazem, ne seri, Vedo ima kvalitet da igra u ligama petice, u najmanju ruku moze konstantno igrati u najboljim klubovima Holandije, Belgije, Rusije, Ukrajine, Turske itd.
MLS je iznimno kvalitetna liga, na granici sa nabrojanim.
Da. I kakve to ima veze sa Vedom?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 29 mar 2015, 01:34

Komšjia moj, čovjek koji je planirao da istetovira Vedada na ruci nakon onog gola Litvaniji, večeras mu je yebao od do, majku, porodicu, da se povrijedi, nikad ne oporavi itd itd..
Kakav smo mi pogan narod. Čovjek ima težak period, treba mu podrška, a ne da mu neke yebe majku na svakom ćošku, šta vam je ljudi.. Pa sjetite se samo koliko nam je radosti donio. Njemu samom je sigurno još teže nego nama.. Malo podrške ne bi bilo na odmet.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 29 mar 2015, 01:37

HariTz je napisao/la:Komšjia moj, čovjek koji je planirao da istetovira Vedada na ruci nakon onog gola Litvaniji, večeras mu je yebao od do, majku, porodicu, da se povrijedi, nikad ne oporavi itd itd..
Kakav smo mi pogan narod. Čovjek ima težak period, treba mu podrška, a ne da mu neke yebe majku na svakom ćošku, šta vam je ljudi.. Pa sjetite se samo koliko nam je radosti donio. Njemu samom je sigurno još teže nego nama.. Malo podrške ne bi bilo na odmet.
Ma mi smo ti najnezahvalniji narod na svijetu.Malo nas je, ali ko nas yebe.
Chelsea F.C.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.