Nemoj mi Hebiba dirati
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
DA ZAKOPČAM JELEČEEE NABIJEM TE SELTIČEEmuhamedhulk je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:52Zasto moja tv prenosi nas i malene? Jel to neki dogovor samo za ovo kolo ili?
Da je skupiti damu i proci ove crnce iz gore pa onda na seltike seltike![]()
Hahahahahahahah brat
Cilj je bio zavadit Nobela i Pantu
Zamisljam sta bi bilo da u 120. minuti protiv Celtica na Bilinom pri rezultatu 0-0 ovo napravi.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 sep 2020, 22:22Hahahahahahahah brat![]()
Jedan od igrača kojeg bih vratio prvom prilikom, šteta što nije ostao. Odličan igrač.
Za vani otići treba i sreće, da te neko zapazi, da te neko progura, treba ti sposoban menadžer ili menadžerska agencija, a i nije da je neko mjerilo otići u druge treće lige po Evropi pa se vratiti ekspresno za BiH. Fudbal je biznis jbg-a. Kakvog je sve šljama iz naše lige otišlo u raznorazne vukojebine, Anel je za neke Bale.Pantelija je napisao/la: ↑18 sep 2020, 21:36Pa ako ces vec tako fanimo je odigrao pas tataru kakav heba jos u ovih 4-5 godina nije. I cocjek je tek dosao a vec se sasvim solidno uklopio.
Oremus vec sad na beku se vidi kao bolje rjesenje od njega. Jukic lijevo tatar desno
Tatar lijevo fanimo desno. Heba moze realno sa klupe i to je max njegov. Najdraze bi mi bilo da prekk nekog menagera ode do turske i uzme neku lovu finu da unovci karijeru. Jbg 30 godina a on dosao do sarajeva i kraj.
Opet kazem nemoguce da je tako dobar a da niko ga nije odveo maakar do turske druge lige jbt
Evo panjeva da ih nabrojis koji su otisli vani
Lelic, s kojim se sprdamo, todorovic kojeg smo otjerali, handzic 1 2 ... Pa onsa nasih omladinaca nekih tipa heric itd. Pa bilo je onomad panjina i svi su otisli vani. Kako jbt da on ne ode?
Čuj šta bi bilo, ne bih stigao ni do naplatnih, a ne nazad u Sarajevo.Kaunas je napisao/la: ↑18 sep 2020, 22:29Zamisljam sta bi bilo da u 120. minuti protiv Celtica na Bilinom pri rezultatu 0-0 ovo napravi.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 sep 2020, 22:22Hahahahahahahah brat![]()
Jedan od igrača kojeg bih vratio prvom prilikom, šteta što nije ostao. Odličan igrač.
pa autogol vidiš i sam
E svasta
Susic protiv celtica ni slucajnoElCartel11 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 22:54Pejovic - Susic - Rahmanovic kako ce to biti kad se uigra
Bjezi Selticeee
Trenutno korisnika/ca: Sanchez87hz i 16 gostiju.