FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

hamsik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hamsik » 18 sep 2020, 22:05

Stroj1946 je napisao/la:
18 sep 2020, 20:59
Zundo je napisao/la:
18 sep 2020, 20:45
slika
Bilo je dobrih igraca kod nas iz Konjica, Hebib nije jedan od njih :kafa:
:guz:
Nemoj mi Hebiba dirati
FKS

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 18 sep 2020, 22:07

Meni je Hebib vrh malo mi baca na Lorenza ali jbg on nefula zicere al ga volim :ljepota:
FKS

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 sep 2020, 22:18

U nedjelju kombinovati, ali nista previse; Pejovic moze igrati full, Hodzica treba desno da Oremus odmori..i jos par izmjena.
Kov, Hodz, Dup, Ser, Pid, Djok, Pej, Fan, Mus, Juk, Ahm.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 sep 2020, 22:19

Sta vam je Heba je vrh igrac sa klupe kso dzoker :kafa:
Prve solucije na krilima: Tatar i Fanimo
Druge solucije: Jukic i Hebib

Ne pamtim kad smo imali jaca krila. Zato opusteno bice prilike za sve igrace. I prije sam govorio daj Hebiba na krilo vise koristi od njega nego na beku. Taman, da svaku tekmu promasi 2-3 100% prilike on je ta opasnost koja ce razvlaciti protivnicku odbranu i bice usmjereni i na njegovo zaustavljanje, sto znaci vise prostora za ostale igrace.

Sa desnog beka Oremusa ne dirati, lijevo polako Pidru vracati u formu nije Salcin za beka nikako.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 sep 2020, 22:19

Sto zakuca Ljuban golcinu al u pogresnu mrezu :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 18 sep 2020, 22:21

muhamedhulk je napisao/la:
18 sep 2020, 21:52
Zasto moja tv prenosi nas i malene? Jel to neki dogovor samo za ovo kolo ili?
Da je skupiti damu i proci ove crnce iz gore pa onda na seltike seltike :mrgreen:
DA ZAKOPČAM JELEČEEE NABIJEM TE SELTIČEE
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 sep 2020, 22:22

miky_hz je napisao/la:
18 sep 2020, 22:19

Hahahahahahahah brat :D

Jedan od igrača kojeg bih vratio prvom prilikom, šteta što nije ostao. Odličan igrač.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2020, 22:24

Ahmetovic, Handzic, Hebibovic, Velkoski i Dupovac su kljucni ljudi u svlacionici oni su stvorili pobjednicki mentalitet i dobru atmosferu u posljednje 3 godine. Dobro je dok još mogu pomoci na terenu bit ce veliki gubitak za svlacionicu kad odu, za teren cemo i naci zamjene al vodje i dobre ljude nije lahko naci.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 18 sep 2020, 22:24

hamsik je napisao/la:
18 sep 2020, 22:05
Stroj1946 je napisao/la:
18 sep 2020, 20:59
Zundo je napisao/la:
18 sep 2020, 20:45
slika
Bilo je dobrih igraca kod nas iz Konjica, Hebib nije jedan od njih :kafa:
:guz:
Nemoj mi Hebiba dirati
Cilj je bio zavadit Nobela i Pantu :kafa: Mission accomplished :zviz:
Slijedeca misija je zakacit Vanju i Mortu :kafa:

Zavadi, pa vladaj :kafa:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 18 sep 2020, 22:29

AlfredNobel je napisao/la:
18 sep 2020, 22:22
miky_hz je napisao/la:

Jedan od igrača kojeg bih vratio prvom prilikom, šteta što nije ostao. Odličan igrač.
Zamisljam sta bi bilo da u 120. minuti protiv Celtica na Bilinom pri rezultatu 0-0 ovo napravi.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 18 sep 2020, 22:32

Pantelija je napisao/la:
18 sep 2020, 21:36
Pa ako ces vec tako fanimo je odigrao pas tataru kakav heba jos u ovih 4-5 godina nije. I cocjek je tek dosao a vec se sasvim solidno uklopio.
Oremus vec sad na beku se vidi kao bolje rjesenje od njega. Jukic lijevo tatar desno
Tatar lijevo fanimo desno. Heba moze realno sa klupe i to je max njegov. Najdraze bi mi bilo da prekk nekog menagera ode do turske i uzme neku lovu finu da unovci karijeru. Jbg 30 godina a on dosao do sarajeva i kraj.
Opet kazem nemoguce da je tako dobar a da niko ga nije odveo maakar do turske druge lige jbt

Evo panjeva da ih nabrojis koji su otisli vani
Lelic, s kojim se sprdamo, todorovic kojeg smo otjerali, handzic 1 2 ... Pa onsa nasih omladinaca nekih tipa heric itd. Pa bilo je onomad panjina i svi su otisli vani. Kako jbt da on ne ode?
Za vani otići treba i sreće, da te neko zapazi, da te neko progura, treba ti sposoban menadžer ili menadžerska agencija, a i nije da je neko mjerilo otići u druge treće lige po Evropi pa se vratiti ekspresno za BiH. Fudbal je biznis jbg-a. Kakvog je sve šljama iz naše lige otišlo u raznorazne vukojebine, Anel je za neke Bale.

Uglavnom pred nama je, svima nam je u cilju što bolja konkurencija i ako Hebibović kojim slučajem upadne u prvi tim to sigurno neće bit bez razloga, ipak Marinović zna najbolje. Što se mene tiče neka ga i ko džokera s klupe ako će Fanimo bit bolji, za rotacije ili šta već. Igra se kup, liga, i ne daj bože da prezimimo u Evropi, za sve će bit mjesta.

Što se tiče Ahmetovića to se manje više svi slažemo. Godine ostavljaju traga, a ne leži mu ni ovaj stil koji forsira Vinko. Gubi duele, a za sada nema ni realizacije. Za ovaj stil nam je potrebna pokretna devetka koja je uz to tehnički potkovana i sposobna da učestvuje u organizaciji napada. Opet, ako se barem malo podigne to će vjerovatno bit dovoljno za našu ligu još ovu sezonu, ali za nešto više jasno je da treba tražiti novo rješenje. To je opet Hadžija najveći krivac, ali nećemo sad o tome.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 sep 2020, 22:33

Kaunas je napisao/la:
18 sep 2020, 22:29
AlfredNobel je napisao/la:
18 sep 2020, 22:22
miky_hz je napisao/la:

Zamisljam sta bi bilo da u 120. minuti protiv Celtica na Bilinom pri rezultatu 0-0 ovo napravi.
Čuj šta bi bilo, ne bih stigao ni do naplatnih, a ne nazad u Sarajevo. :D
Kad su Crnkića i Rustema maltretirali, ovo bi tek eskaliralo. :rol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 18 sep 2020, 22:34

miky_hz je napisao/la:

Ahhahahahaha, sta je ovoo
:rol: :rol: :rol: :rol:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 sep 2020, 22:39

bodi123 je napisao/la:
18 sep 2020, 22:32
Pantelija je napisao/la:
18 sep 2020, 21:36
Pa ako ces vec tako fanimo je odigrao pas tataru kakav heba jos u ovih 4-5 godina nije. I cocjek je tek dosao a vec se sasvim solidno uklopio.
Oremus vec sad na beku se vidi kao bolje rjesenje od njega. Jukic lijevo tatar desno
Tatar lijevo fanimo desno. Heba moze realno sa klupe i to je max njegov. Najdraze bi mi bilo da prekk nekog menagera ode do turske i uzme neku lovu finu da unovci karijeru. Jbg 30 godina a on dosao do sarajeva i kraj.
Opet kazem nemoguce da je tako dobar a da niko ga nije odveo maakar do turske druge lige jbt

Evo panjeva da ih nabrojis koji su otisli vani
Lelic, s kojim se sprdamo, todorovic kojeg smo otjerali, handzic 1 2 ... Pa onsa nasih omladinaca nekih tipa heric itd. Pa bilo je onomad panjina i svi su otisli vani. Kako jbt da on ne ode?
Za vani otići treba i sreće, da te neko zapazi, da te neko progura, treba ti sposoban menadžer ili menadžerska agencija, a i nije da je neko mjerilo otići u druge treće lige po Evropi pa se vratiti ekspresno za BiH. Fudbal je biznis jbg-a. Kakvog je sve šljama iz naše lige otišlo u raznorazne vukojebine, Anel je za neke Bale.

Uglavnom pred nama je, svima nam je u cilju što bolja konkurencija i ako Hebibović kojim slučajem upadne u prvi tim to sigurno neće bit bez razloga, ipak Marinović zna najbolje. Što se mene tiče neka ga i ko džokera s klupe ako će Fanimo bit bolji, za rotacije ili šta već. Igra se kup, liga, i ne daj bože da prezimimo u Evropi, za sve će bit mjesta.

Što se tiče Ahmetovića to se manje više svi slažemo. Godine ostavljaju traga, a ne leži mu ni ovaj stil koji forsira Vinko. Gubi duele, a za sada nema ni realizacije. Za ovaj stil nam je potrebna pokretna devetka koja je uz to tehnički potkovana i sposobna da učestvuje u organizaciji napada. Opet, ako se barem malo podigne to će vjerovatno bit dovoljno za našu ligu još ovu sezonu, ali za nešto više jasno je da treba tražiti novo rješenje. To je opet Hadžija najveći krivac, ali nećemo sad o tome.
Pa vidi, sad da treba imati srece i menagera istina ali valjda i on ima to. Nije valjda da se sam brine o karijeri?
Pa zivota mi jedan nas igrac koji je kod nas izasao iz akademije nema menagera i od nas je otidao vani pa se vratio pa evo opet vani i imao dvije opcije jako dobre. Nit neko ime ni nista. Nemoguce brate da je tako dobar u nasem klubu klji je ipak ime neko i da ne moze nigdje otici. Nemoguce i tacka.

Sta hocu rexi, premalo je imati u dvije sampionske sezone u 65 tekmi 4 asistencije na toj poziciji. On je dobar igrac i tu se apsolutno slazemo ali smo ga prevazisli. I to je to. Okrutan je fudbal, del piero najbolji primjer. Ali i primjer kluba kako gleda sebe. Jbg.

A sto se ahmw tice tu se slazemo, mladji okretniji spic sa tehnikom bi bio melem za ovu ekipu cija krila ulaze unutraa.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 18 sep 2020, 22:40

Zundo je napisao/la:
18 sep 2020, 22:34
miky_hz je napisao/la:

Ahhahahahaha, sta je ovoo
:rol: :rol: :rol: :rol:
pa autogol vidiš i sam :urnebes:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 sep 2020, 22:42

miky_hz je napisao/la:

E svasta :urnebes:
Ali fakat dobar igrac, ako ikad bude bilo prilike da se vrati, ne bi se zalio
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 sep 2020, 22:54

Pejovic - Susic - Rahmanovic kako ce to biti kad se uigra :kafa:

Bjezi Selticeee
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 sep 2020, 22:55

ElCartel11 je napisao/la:
18 sep 2020, 22:54
Pejovic - Susic - Rahmanovic kako ce to biti kad se uigra :kafa:

Bjezi Selticeee
Susic protiv celtica ni slucajno :D ni 10 min :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 18 sep 2020, 22:59

Kakav li je teren u Zenici ?

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 sep 2020, 23:07

Panto dolazi u Zen tvoja opcija u napadu, ovaj grk iz buducnosti. Nadam se da se nece naigrati :D
Kod njih su krila opasna, pogotovo lijevo, grbic prekaljen. Eto za Oremusa posla...inace su im stoperi visoki, preko 190cm i nasa krila ce morati ulaziti pomoci Ahmetu jer nece moci sam vs dvojica. To je prilika za Tatara. :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Sanchez87hz i 16 gostiju.