E jako.rio_Ferdy88 je napisao/la:Koji dio dresa, gornji ili donji dio, tj šorcHendo je napisao/la: da go skine dres kada ono piše " Ovo je za Feru".

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
E jako.rio_Ferdy88 je napisao/la:Koji dio dresa, gornji ili donji dio, tj šorcHendo je napisao/la: da go skine dres kada ono piše " Ovo je za Feru".
Nije valjda da si toliko zagorio Rio?rio_Ferdy88 je napisao/la:Koji dio dresa, gornji ili donji dio, tj šorcHendo je napisao/la: da go skine dres kada ono piše " Ovo je za Feru".
K'o kaubojska tava sto bi neki rekli..Hendo je napisao/la:Nije valjda da si toliko zagorio Rio?rio_Ferdy88 je napisao/la:Koji dio dresa, gornji ili donji dio, tj šorcHendo je napisao/la: da go skine dres kada ono piše " Ovo je za Feru".
![]()
Kako nismo, već do kraja te sezone smo pisali hvala Bogu pa je otišao?OTNYS_YNWA je napisao/la:Na danasnji dan nas je napustio Rodgers, i od tog dana uopste nismo napredovali.
Napredovali smo mi, ali je problem sto su i konkurenti.OTNYS_YNWA je napisao/la:Na danasnji dan nas je napustio Rodgers, i od tog dana uopste nismo napredovali.
Lovren, Klava, Moreno, Matip, Mingolet i Karius, pa jbm mu majku ako ne možemo primiti manje od 100 golovaOTNYS_YNWA je napisao/la:Puno bolje igramo od onog perioda pred kraj Rodgersovog mandata, ali lagano krecemo tim stopama. I dalje imam vjeru u Kloppa, valjda se moze razbuditi ovaj uspavani tim. Coutinho, Mane, Salah, Firmino, Sturidge. Pa jbm mu majku ako ne mozemo u top 4.
Lijepo zvuči, pa makar bila i lažTshabalala je napisao/la:Kakve su ovo price o prodaji Liverpoola nekim bliskoistocnjacima? Ovi iz FSG traze milijardu funti![]()
Zna li neko nesto vise ili su to samo rumours.
Realna cijena. Ja bih I vise trazio. Razumijem da vi ove vase Amere ne gotivite bas nesto ali je cinjenica da LFC moze donijeti veliku zaradu. Ne znam koliko je prica provjerena ali znam da su npr neki Kinezi (iza kojih navodno stoji vlada) I Seici pokusali kupiti United u par navrata ali Glazeri bez obzira na milijarde ne pomisljaju na prodaju. Tako je to kada te gazda gleda kao masinu za printanje para, ulagat ce u tebe koliko god treba ali prodati nece sve dok mu zaradjujes toliko.Tshabalala je napisao/la:Kakve su ovo price o prodaji Liverpoola nekim bliskoistocnjacima? Ovi iz FSG traze milijardu funti![]()
Zna li neko nesto vise ili su to samo rumours.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.