solinas je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:solinas je napisao/la:Razlika je Emire sto se Ahmetu nije nista dugovalo.
Kostic trazi barem pola dugovanja .
Oni nude ugovor sa manjim primanjima.
I nista vise.(znas ono ko ti je obecao idi trazi od njega)
Iskreno se nadam da nam Kosta ostaje akobogda i da ce se dogovoriti.
Azmir je bio arogantan i tvrdoglav.Ovi su jos gori.
Ja koliko znam,on nema papira za dugovanje,on sto trazi pare je usmeni dogovor sa Azmirom
Pa imaju plate i neke premije, stanarina nakupilo se.
Crno na bijelo.Momak ne zeli tuziti klub i zamjeriti se navijacima vjeruj ne zna sta da radi.
Ponudjen mu je ugovor sa manjim primanjima ali nista vise od toga.
Nije da ti ne vjerujem,al kakve sad plate???Pred Celik im je sve izmireno,na odmor su svi otisli sa platom sem Pirica!!!
Ja ti kazem,pare trazi od dogovora sa Azmirom,on taj papir nema...
Ljudi su napravili dogovor,svi zajedno,toliko ce se davat za jedan mjesec,ko se moze uklopit nek se uklopi.Sto je po meni super,nece se vise potpisivat ugovori da se moze klub tuzit za par godina.
Malo su se svi oni precijenili,to sto im je Azmir davo ne znaci da oni vrijede toliko i da im se mora nastavit davat tolike pare koje su dobijali za vrijeme Azmira.
Kome god se ne svidja,bujrum u drugi klub...neko napisa da igraci Radnika igraju za 700 KM...znaci moze se...bitna je organizacija i pristup svemu.Nova uprava tezi nekom tom sistemu, da se nedaju pare kojih nema.
Nemoj me pogresno shvatit,da li Kostic prica istinu(automatski mu se vjeruje),a UO laze i petlja...znamo svi ko je sjeo u UO i nisu to levati koji ce sebi dozvolit da ih Senad i Denis saltaju kako oni hoce(ako uopste to i rade)
Nasi su igraci imali strasne plate...raja veze nema koje su to cifre a lupetaju bezveze...