A to smo ono bas sve prije imali?harry_90 je napisao/la:Ako je potpisano zbog cega nema slika ,izjava igraca,zasto Kostic ne izadje u javnost i to kaze,zbog cega ljudi iz uprave ne demantuju natpise?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Svi potpisali sve u dure. Hajde zdravo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Od Husica smo trazili sve moguce,a ovima ne smijemo nista jer nismo do sad imaliSARS je napisao/la:A to smo ono bas sve prije imali?harry_90 je napisao/la:Ako je potpisano zbog cega nema slika ,izjava igraca,zasto Kostic ne izadje u javnost i to kaze,zbog cega ljudi iz uprave ne demantuju natpise?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nek nam Cickovo ulje izbaci ugovoreharry_90 je napisao/la:Ako je potpisano zbog cega nema slika ,izjava igraca,zasto Kostic ne izadje u javnost i to kaze,zbog cega ljudi iz uprave ne demantuju natpise?

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
solinas konacno prihvatio istinu :kafa:solinas je napisao/la:Svi potpisali sve u dure. Hajde zdravo.
- Beduin
- Kontakt:
I ja se nesto mislim, zar se to radilo u vrijeme Azmira? Ono, Saric nastavio suradnju, Ahmetovic automatski produzuje cim se vrati iz shopinga i tako ti fazoni.SARS je napisao/la:A to smo ono bas sve prije imali?harry_90 je napisao/la:Ako je potpisano zbog cega nema slika ,izjava igraca,zasto Kostic ne izadje u javnost i to kaze,zbog cega ljudi iz uprave ne demantuju natpise?
J3bote, kako likovima ne dokurci vise pljuvanje jednih i/ili velicanje drugih. I to neargumentovano, bez ikakve logicke potpore. Kad vec hoce covjek ispadne mudar, pametan, upucen po pitanju Azmira, Senada, onda pricaj o onome sto je bila praksa Azmira i velicaj to sto je uradio, a ne ismijavaj nesto sto radi trenutna Uprava a isto to je radio i Azmir.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da smo u situaciji Zrinjskog ili Radnika ne bih to mislio. On imaju stalne uposlenike koji rade oko toga i koji operisu svaki dan i kuju planove. Imaju dobru bazu za svoje ekipe, Krstajic ima dobar pregled u Srbiji, Sulenta u BiH i Hrvatskoj. Znaju kada povuci kakav potez.Chinaglia je napisao/la:u konkurenciji s nekima drugima, da, al to ne znaci da su te cifre realne, kako si rekaotuzlak1987 je napisao/la:U Tuzli mozes imati Kostica ako ponudis najvise. Kao i svakog drugog igraca kojeg smo imali.. Ako ne ponudis dobiti ces alternativu alternative od alaternative.
Mi imamo nasu djecu koja bi trebala da igraju za pristojnu lovu ali i sa njima bude u dobrom dijelu slucajeva da mu mi moramo ponuditi vise od Sarajeva ili Zrinjskog da bi dosao ili ostao ovdje, a i to je pitanje.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
slazem se , zato sam i pomenuo samo ovu dvojicu, moja najveca uzdanica je tandem deling-menprom, da li imaju neke koristi od tog sto su usli u UO ili ne, stvarno ne znam, ali znam da nece oni praviti nove minuse i dugovanja klubusolinas je napisao/la:zamorano1plus8 je napisao/la:solinas je napisao/la:
Ostatak UO je solidan a i finansijski prilicno jak.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
harry spoznaj i prihvati istinu kao solinas :salut:
Ma ja ne mogu da razumijem pojedine ovdje majke mi, pa ljudi trenutno dokazuju da se itekako dobro nose sa ovim sto su prihvatili i zato im treba odati priznanje...Niko nije rekao da je ovo dugorocno rjesenje ili sta ja znam al iskreno poslije jucerasnjeg razgovora sa covjekom koji je 100% upucen u trenutna desavanja i koji je tu sa ostalim ljudima iz UO i inace koji mi je dobar jaran i bas zbog pojedinaca ovdje ga pitam jel ovo bacanje prasine u oci ili je makar izbliza ovako sto se pise o igracima i oko produzenja, kaze mi frajer sve sto si procito u novinama predhodnih dana je sve ziva istina i da ce se ove sedmice sa svim igracima rijesiti status zvanicno, tako da ako su danas objelodanili da su potpisali 11 igraca ja im vjerujem, al eto ovdje je sportsport bacio kost kako se Seljo interesuje i dalje za kostica i to sto je sinoc target ovdje napisao i oni skuckali tekst o tome primili se ko muha na ****Beduin je napisao/la:I ja se nesto mislim, zar se to radilo u vrijeme Azmira? Ono, Saric nastavio suradnju, Ahmetovic automatski produzuje cim se vrati iz shopinga i tako ti fazoni.SARS je napisao/la:A to smo ono bas sve prije imali?harry_90 je napisao/la:Ako je potpisano zbog cega nema slika ,izjava igraca,zasto Kostic ne izadje u javnost i to kaze,zbog cega ljudi iz uprave ne demantuju natpise?
J3bote, kako likovima ne dokurci vise pljuvanje jednih i/ili velicanje drugih. I to neargumentovano, bez ikakve logicke potpore. Kad vec hoce covjek ispadne mudar, pametan, upucen po pitanju Azmira, Senada, onda pricaj o onome sto je bila praksa Azmira i velicaj to sto je uradio, a ne ismijavaj nesto sto radi trenutna Uprava a isto to je radio i Azmir.
Kakvu istinu,da su se igraci usmeno dogovorili,da je Skahic jedini potpisao,da nas je Piric naguzio ko zadnje levate plus izgubili jos jednog kvalitetnog golmana Bobica ,da smo ostali na Ericu i Muminovicu ,jednog busili u Zvorniku,za drugog kada pitas zbog cega bi on trebao da brani,ima samo jedna kvalifikacija,a to je da je skinuo zicer protiv Zeljeznicara na Grbavici
Zasto se ne vrsi pritisak na ove ljude za finansijski izvjestaj,pare od sponzora,pojacanja,isplate igracima itd.. zato sto ne smiju,mogli su Azmira smarati s tim,ovima ne smiju zucnuti, zbog cega to oni znaju .

Zasto se ne vrsi pritisak na ove ljude za finansijski izvjestaj,pare od sponzora,pojacanja,isplate igracima itd.. zato sto ne smiju,mogli su Azmira smarati s tim,ovima ne smiju zucnuti, zbog cega to oni znaju .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry ti samo kada bi malo razmislio, shvatio bi odgovore na sve to sto pises
ali ti ne razmisljas i imas pogresnu sliku, pogresno percipiras stvari
ali ti ne razmisljas i imas pogresnu sliku, pogresno percipiras stvari
Azmireeeeee vrati seeee ovce tvoje ne mogu bez tebeeeee kmeee kmeeee kmeeee
Beduin@
Isto tako opravdavaju sve sto radi Senad a isto to su pljuvali kod A.H.
Yebemu mater neka sad izbaci Karic potpisane ugovore.
Jutros pricam sa Kosticem momak kaze nisam potpisao brate nista.
Chinaglija dobices samar dzaba.
"Modra boja,na bijelome platnu,
ne kradi fore, necu ti dva puta ponavljatSARS je napisao/la:Azmireeeeee vrati seeee ovce tvoje ne mogu bez tebeeeee kmeee kmeeee kmeeee
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 27 dec 2016, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
hahahahha izvinjavam se, nisam vidio ranije heheheheChinaglia je napisao/la:ne kradi fore, necu ti dva puta ponavljamSARS je napisao/la:Azmireeeeee vrati seeee ovce tvoje ne mogu bez tebeeeee kmeee kmeeee kmeeee
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja najmanje sto ocekujem je da cickovo ulje preko vibera proslijedi potpisane ugovore za ovih 11 igrača svim relevantnim portalima... Mislim, znao se kurcit azmirovim parama i ugovorima za karica ni dzidicasolinas je napisao/la:Beduin@

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nije ni Skahic nista potpisao, potpisati ce kad dobije lovu, znaci igraci koji se dogovore sa Slobodom poslije prozivke bi trebali potpisati ugovore.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
momcino jel to prijetnjasolinas je napisao/la:Chinaglija dobices samar dzaba.
ovdje sam ja onaj koji poziva na saketanje :salut:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.