FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad sam preslušao njihovu presicu. Dabogda im pet komada zabili pa onda zadnjih deset minuta igrali petama. Iz Borussije i Celtica nisu ovako srali.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa sami smo im dopustili, da se sad ovako sepure i kur.ce.
U prvih pola sata ko, da smo igrali protiv pionira, oni nisu sredine prešli. Ali dzaba to nama kad bazen ne možemo pogoditi yebo ga prečka i fudbal vise.
I onda nakon toga neke naše greske (ono ispucavanje Rogica, pa bezveze gubljenje lopti na svojoj polovini). Torpedu odma porasla muda, napali nas (a nama hvala Bogu ne može zabiti samo onaj koji neopuca po golu) i imaš utakmicu gdje 2x moraš stizati zaostatak.
Sad su oni dobili muda svakako. To moze biti i dobro za nas, da polete visoko, a isto tako moze biti yebeno kad imas motivisanog protivnika koji te nerespektuje puno.
U prvih pola sata ko, da smo igrali protiv pionira, oni nisu sredine prešli. Ali dzaba to nama kad bazen ne možemo pogoditi yebo ga prečka i fudbal vise.
I onda nakon toga neke naše greske (ono ispucavanje Rogica, pa bezveze gubljenje lopti na svojoj polovini). Torpedu odma porasla muda, napali nas (a nama hvala Bogu ne može zabiti samo onaj koji neopuca po golu) i imaš utakmicu gdje 2x moraš stizati zaostatak.
Sad su oni dobili muda svakako. To moze biti i dobro za nas, da polete visoko, a isto tako moze biti yebeno kad imas motivisanog protivnika koji te nerespektuje puno.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 19 jul 2023, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Raznijeti ghovna
Klub treba da izadje sa info da je do sad prodato npr 15k i odmah tako ove smetljare poklopePeppermintSA je napisao/la: ↑19 jul 2023, 22:22“Utakmica Sarajevo - Torpedo igra se sutra na Koševu s početkom od 21 sat, a očekuje se preko 10.000 gledaoca.”
Kakvi su smetljari na ovom skretnicarskom ss.ba. Ne do bog da se spomene veća cifra od one na njihovoj šugavici
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Celtic, Atalanta i Borussia nisu se ovako khurcili ko ovi cigosi. Raznesite ih sutra molim vas!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Sutra ce biti erupcija kad proigra Viveros i bude imao svoju prvu evropsku noc na Kosevu.
Citirajte me oko 22:00

Citirajte me oko 22:00

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Tek sad pročitah ovo što je Mirvic izjavio za Klix, sve kontam neka šala, pricinjava mi se....Prisjela mi je kompletna ova atmosfera i euforija oko utakmice
- JavierBosnia
- Kontakt:
Valjalo bi ovako neke tablete da ubacimo

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sami smo krivi sto tako govore o nama. Al fasovat ce oni sigurnoPeppermintSA je napisao/la: ↑19 jul 2023, 22:52Sad sam preslušao njihovu presicu. Dabogda im pet komada zabili pa onda zadnjih deset minuta igrali petama. Iz Borussije i Celtica nisu ovako srali.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igraj bordo-bijeli!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Valjda ae noćas ispadala.
evo pise kisa oko 22:00 veceras . JEl moguce 

FC United Of Manchester !
Godpodin Mirvic nije ušao u F.K.Sarajevo sam sa svojim financijama.
Ima tu ekipa ljudi-Amerikanaca koji su se zainteresovali za priču-projekt koji im je Mirvic predočio.Svaki Entrepreneur zeli uloziti malo novca u pocetak projekta kojo ce kasnije izrasti u nesti veliko i oploditi kapital.
Fudbal u danasnje vrijeme je jedan od tih projekata gdje se vrte enorme kolicine novca.S obzirom da je Slijedeće SP 2026 u Americi…
Zato je sada-Sutra izuzetno važno Mrvicu da Kosevo bude puno,da prodjemo dalje.Jer danas je predstavljanje projekta F.K.S.
Zato imamo napade botova na ovom forumu,pa mizerne objave novinarcica,da ne pričamo kako su Vico i gico Beus osjetili opasnost koja dolazi od super jakog Sarajeva i čine i cinice sve da prave opstrukcije i unose nemir u Klub i menagment.
Vidjecemo da li će Mirvic ispasti Mamić,Misimovic ili nešto treće.
Ja sam optimista samo zato sto nije sam i svemu ovome.
Licno,nisam nikada bio pripadnik Hordi,jednom sam bio na sjeveru kad je bilo otvaranje Olimpijade.
Kao neko sto neizmjerno voli Sarajevo mnogo mi je zao zbog situacije sa Hordama.To je uvijek bila pokretačka navijačka snaga.
Dokazana u mnogim situacijama kroz sve ove godine.
Ali ima i ona druga strana. Horde Zla postoje zbog Sarajeva,a ne Sarajevo zbog Hordi.Nazalost,propustaju izuzetnu priliku da još vise ojačaju i omasove svoje članstvo predstavljanjem u Evropskim utakmicama na Kosevu.
Iskreno se nadam da će se sve brzo riješiti i izgladiti dogovorom u skorijoj budućnosti .
Ima tu ekipa ljudi-Amerikanaca koji su se zainteresovali za priču-projekt koji im je Mirvic predočio.Svaki Entrepreneur zeli uloziti malo novca u pocetak projekta kojo ce kasnije izrasti u nesti veliko i oploditi kapital.
Fudbal u danasnje vrijeme je jedan od tih projekata gdje se vrte enorme kolicine novca.S obzirom da je Slijedeće SP 2026 u Americi…
Zato je sada-Sutra izuzetno važno Mrvicu da Kosevo bude puno,da prodjemo dalje.Jer danas je predstavljanje projekta F.K.S.
Zato imamo napade botova na ovom forumu,pa mizerne objave novinarcica,da ne pričamo kako su Vico i gico Beus osjetili opasnost koja dolazi od super jakog Sarajeva i čine i cinice sve da prave opstrukcije i unose nemir u Klub i menagment.
Vidjecemo da li će Mirvic ispasti Mamić,Misimovic ili nešto treće.
Ja sam optimista samo zato sto nije sam i svemu ovome.
Licno,nisam nikada bio pripadnik Hordi,jednom sam bio na sjeveru kad je bilo otvaranje Olimpijade.
Kao neko sto neizmjerno voli Sarajevo mnogo mi je zao zbog situacije sa Hordama.To je uvijek bila pokretačka navijačka snaga.
Dokazana u mnogim situacijama kroz sve ove godine.
Ali ima i ona druga strana. Horde Zla postoje zbog Sarajeva,a ne Sarajevo zbog Hordi.Nazalost,propustaju izuzetnu priliku da još vise ojačaju i omasove svoje članstvo predstavljanjem u Evropskim utakmicama na Kosevu.
Iskreno se nadam da će se sve brzo riješiti i izgladiti dogovorom u skorijoj budućnosti .
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Što bi rekli susjedi #Horde #vrimeje
Mislim da je napravljen nepromišljen potez s bojkotom, jbg dosta su uticali loši rezultati stvorila se negativna atmosfera mislili su da će iznijeti do kraja međutim Mirvić obeca Evropu i Bogami Evropa i bi.
Šteta, izgubit će dosta raje, mada se s godinama i smjenom generacije i gubi svakako, 60% nas je pratilo sa Sjevera, a sad su to neke mirnije vode..
Mi smo Horde Zla sa Sjevera uvijek vjerna Bordo armijaa..!
Mislim da je napravljen nepromišljen potez s bojkotom, jbg dosta su uticali loši rezultati stvorila se negativna atmosfera mislili su da će iznijeti do kraja međutim Mirvić obeca Evropu i Bogami Evropa i bi.
Šteta, izgubit će dosta raje, mada se s godinama i smjenom generacije i gubi svakako, 60% nas je pratilo sa Sjevera, a sad su to neke mirnije vode..
Mi smo Horde Zla sa Sjevera uvijek vjerna Bordo armijaa..!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ko prenosi komsinice Moja tv ili Arena?
Ako ih prenosi Moja Tv zamisli odigraju nerjeseno i odu u produzetke pa opet kao prosli put naprave s.ranje sa prenosom kad su na sva 3 kanala prenosili malo njih malo nas.
Ako ih prenosi Moja Tv zamisli odigraju nerjeseno i odu u produzetke pa opet kao prosli put naprave s.ranje sa prenosom kad su na sva 3 kanala prenosili malo njih malo nas.
-
- Kontakt:
IGRAJTE ZA HORDE ZLA!
Zgazite ih za ono tamo
Zgazite ih za ono tamo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Svanulo jeeee
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, rimljanin90 i 90 gostiju.