nece sad ce welbeck dati 2 gola i onda cemo primiti treciBrokula je napisao/la:Sad je najtužniji period meča. Mi ćemo ko nešto pokušavat, a protivnik će se smijat, i dat gol iz prve šanse
Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
E jest Holding glup brat. Nek mi oprosti na teškim riječima al je glup
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ali eto, I da nemas pojma o fudbalu, vidis da trenutno sto je na terenu, ne zna I nece. Pa na poluvremenu napravi dvije izmjene, pa probaj, a ne cekati opet do 70 I neke pa onda pokusavati, a znas da nemas tim koji ce moci da nadoknadi zaostatak.
Opet da ponovim, amateri od igraca do menadzmenta kluba.
Opet da ponovim, amateri od igraca do menadzmenta kluba.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
ja samo ne mogu da shvatim da wenger misli da imamo kvalitet, vidi nas Bog ti dao pamet
Zadnji igrač u odbrani 40 metara od svog gola, dribla loptu. To kralju boli te qurac kad znaš da nećeš ispast iz prve postave
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ima li izmjenaaaaaa naprijed, je.bo li ti Holding familiju.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jel moguce 
pa kakve bogalje mi imamo aj pa ne mogu da vjerujem HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

pa kakve bogalje mi imamo aj pa ne mogu da vjerujem HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
E vala ne gleda ja više nakon ovog.
HAHAHAHHAHAHAHAHHA
Nije vidio loptu od kose, opravdano.
ma idite u ****
Spao mu rajf? Slazem se, idemo dalje.bega_afc je napisao/la:HAHAHAHHAHAHAHAHHA
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Bitno je spomenuti da trenutno imamo drugu najgoru odbranu u ligi, ako uspijemo primiti još 3, najjači smo 

eto Holdinga , momka i velike nade
... ja ne znam jesul smjesniji oni luzeri u Engleskoj sto placaju najskuplje ulaznice na svijetu i govore "we got you back Holding" nakon sto ovoga cijelu utakmicu bruka tko kako stigne , ili neki domaci koji tvrde da ce postati igrac
Jedno pravilo fudbala se mora postovati ako hoces da imas ikakve sanse za bilo sta - "Nedaj nijednom Englezu+Baloteli ni na klupu , a kamoli prvih 11" ... to je ja mislim sto se prvo uci u skoli za trenere bilo gdje u svijetu

Jedno pravilo fudbala se mora postovati ako hoces da imas ikakve sanse za bilo sta - "Nedaj nijednom Englezu+Baloteli ni na klupu , a kamoli prvih 11" ... to je ja mislim sto se prvo uci u skoli za trenere bilo gdje u svijetu
Desava se, oprosteno mu je. Pukao je izgleda, plastika.Murga je napisao/la:Spao mu rajf? Slazem se, idemo dalje.bega_afc je napisao/la:HAHAHAHHAHAHAHAHHA
Imati stida da Watford i Lester potrose više od tebe, mi smo truhli iznutra, truhla ekipa
Ne mozemo Liverpoolu dati gola, skontaj koliko je sati
Ne mozemo Liverpoolu dati gola, skontaj koliko je sati
Edit. evo dok ja pisem i nas lijepi (i samo to) Spanac pokazuje zasto se Barcelona otima za njega

Meni je jos jace sto on nikog ne mijenja. Monreal daje loptu Salahu, covjek ima 1 na 1, cijelu tekmu nista nije pokazao, ali ga opet ostavlja na terenu. Evo sad i ovaj spanski kosonja, koji uhljupi od igraca, da Bog sacuva...
Kakav Holding i nada, konju je jasno da on nema nikakav potencijal za nesto veliko. Spor, okretan k'o moj djed, losa kontrola lopte, postavljanje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.