FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hajmo lagano vratiti diskusiju na nivo nekoga ko je zavrsio osnovnu,ako nije problem...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- TheManiacs
- Kontakt:
Brate samo da ih podsjetimobistrikboy je napisao/la:Hajmo lagano vratiti diskusiju na nivo nekoga ko je zavrsio osnovnu,ako nije problem...

EDIT moderacija:dzoka tome nije mjesto ovdje...
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- The_Target
- Kontakt:
Svaki naredni post koji se ne bude ticao teme FK Željezničar ce biti pobrisan!
Rođeni brato
-
- Kontakt:
rekviziti brate mislim da su stigli vec i vec se prodaju,ako se vec nisu i prodali,to ne znam nisam pricao sa momcima iz udruzenja jos...
Zadnja izmjena: vjeran1987, dana/u 13 jan 2010, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Hamo nemoj se brinuti, valjda ih je ostalo 

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Pa vjerovatno ce biti, nisam pitao...toffee XXL je napisao/la:Jesu li šalovi cvaja?Seyo_TM je napisao/la:Hamo nemoj se brinuti, valjda ih je ostalo
-
- Kontakt:
jesu salovi su cvaja......imal kakvih naznaka za dukse majice...zana li ko.....toffee XXL je napisao/la:Jesu li šalovi cvaja?Seyo_TM je napisao/la:Hamo nemoj se brinuti, valjda ih je ostalo

Brinuo sam se Hamovjeran1987 je napisao/la:hjahahahahahahahahahhahahahahahahahah evo sejo hameHamo je napisao/la:EVO HAME DOSADE PROTUHE ZIVILI VI MENI SVI KUPIO SAM KAĆKET STIGO MI JE JARAN dobio sam i osam naljapnica aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ludilo zivili zivili zivili

Evo i meni je drago sto si dobio kacket...da smo znali da ces ovako sretan biti kupili bi ti i kapu

Ps ne osvane li na FB sutra 20tak slika na FB sa kacketom u raznim pozama, nista si

Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 11 jan 2010, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
evo ko hoce da sta kupi udruzenje radi i sutra u istom terminu znaci od 18-20h....Ostalo je svega pomalo,a kacketa oko 20 komada pa ko zeli sta nek dodze............

- bistrikboy
- Kontakt:
Eh ovako da "diktator" koju progovori,za ovakve djecije fakinluke imate FB ili Msn,administracija ima sada malo zescu politiku prema spammerima (pitajte one na Međunarodnom) i nece se tolerirati spammanje i glupiranje pojedinaca!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- BlueSharks
- Kontakt:
Ima li šta novo oko pojačanja
Jbt ne mogu se sjetiti zadnjeg prelaznog roka o kome se ovako malo pričalo o potencijalnim pojačanjima, to je plus za uprava, nema više ni blizu mahalskih ko prije 

Strauss Junior
- bistrikboy
- Kontakt:
Dobio si vec upozorenje zbog spamma smiri se malo!PIRKE33 je napisao/la:ma na mene se misli da odvracam sa teme.....oprostite ako je tako .......al ja sam dao para Zelji nego svi moderatori ove teme zajedno, jednu heftu navijam za Sarajvo, drugu gledam Zelju s rajom, naravno na sjeveru, i onda dodje i brise ti post.....to mi smeta......
- zlaya_tm87
- Kontakt:
e raja, ima li neko slucajno onu staru pjesmu od Bombaj stampe - Zeljo to je moj tim? ako moze da uploada na rs ili da mi posalje link, sve sam pretrazio nigdje ne mogu da downloadam... :S
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
zlaya_tm87 je napisao/la:e raja, ima li neko slucajno onu staru pjesmu od Bombaj stampe - Zeljo to je moj tim? ako moze da uploada na rs ili da mi posalje link, sve sam pretrazio nigdje ne mogu da downloadam... :S
e drug probaj ovdjee ako uspijes
http://rapidlibrary.com/index.php?q=zeljo
Zadnja izmjena: Urban, dana/u 12 jan 2010, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
evo burazzlaya_tm87 je napisao/la:e raja, ima li neko slucajno onu staru pjesmu od Bombaj stampe - Zeljo to je moj tim? ako moze da uploada na rs ili da mi posalje link, sve sam pretrazio nigdje ne mogu da downloadam... :S
http://rapidshare.com/files/128701988/B ... oj_tim.rar
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- zlaya_tm87
- Kontakt:
hvala jarane...drop je napisao/la:evo burazzlaya_tm87 je napisao/la:e raja, ima li neko slucajno onu staru pjesmu od Bombaj stampe - Zeljo to je moj tim? ako moze da uploada na rs ili da mi posalje link, sve sam pretrazio nigdje ne mogu da downloadam... :S
http://rapidshare.com/files/128701988/B ... oj_tim.rar

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Pjanic Amel je dobio slobodne papire
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Znaci Guso ostaje treci golmanpile87 je napisao/la:Pjanic Amel je dobio slobodne papire

Ne znaci postoji jos mogucnost da dodje jos jedan golman govorio sam vec, problem je sledeci ima ugovor sa tim klubom a Zeljo ne zeli platiti, helem momak ceka nekog njegovog amidzu ili tako nesto dodje iz njemacke i plati odstetu.Pa sad sta ce biti vidjecemo...Seyo_TM je napisao/la:Znaci Guso ostaje treci golmanpile87 je napisao/la:Pjanic Amel je dobio slobodne papire
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Na kraju cemo ispast pravo aktivni u ovom prelaznom roku...2 rez. golmana, par prinova i 1-2 pojacanja...nakupi se laganopile87 je napisao/la:Ne znaci postoji jos mogucnost da dodje jos jedan golman govorio sam vec, problem je sledeci ima ugovor sa tim klubom a Zeljo ne zeli platiti, helem momak ceka nekog njegovog amidzu ili tako nesto dodje iz njemacke i plati odstetu.Pa sad sta ce biti vidjecemo...Seyo_TM je napisao/la:Znaci Guso ostaje treci golmanpile87 je napisao/la:Pjanic Amel je dobio slobodne papire

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.