Meni od PS2 funkcionisu fenomenalno ima par godinaBarcod je napisao/la:Igra li ko fife ili pes na PC konto controler uzet a ne znam koji se dobro pokazo a da nije Xbox-ov ?
Do 50 markica ...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni od PS2 funkcionisu fenomenalno ima par godinaBarcod je napisao/la:Igra li ko fife ili pes na PC konto controler uzet a ne znam koji se dobro pokazo a da nije Xbox-ov ?
Do 50 markica ...
Zar mogu na PC ?Conte je napisao/la:Meni od PS2 funkcionisu fenomenalno ima par godinaBarcod je napisao/la:Igra li ko fife ili pes na PC konto controler uzet a ne znam koji se dobro pokazo a da nije Xbox-ov ?
Do 50 markica ...
Adapter kupio od frajera iz svrakinog zapakovan i radi i dan danasBarcod je napisao/la:Zar mogu na PC ? [emoji106]Conte je napisao/la:Meni od PS2 funkcionisu fenomenalno ima par godinaBarcod je napisao/la:Igra li ko fife ili pes na PC konto controler uzet a ne znam koji se dobro pokazo a da nije Xbox-ov ?
Do 50 markica ...
Ma imas toga na piratebay koliko hoces, skidao sam ja vise puta i nije bilo problema nikakvih.Ibizevic je napisao/la:Ima li ko provjeren link za skidanje Microsoft Office paketa 2010/2013 nebitno?
Ma na piratebay mi uvijek ovo iskoči, sigurno zbog antivirusa - eset.Federer17 je napisao/la:Ma imas toga na piratebay koliko hoces, skidao sam ja vise puta i nije bilo problema nikakvih.Ibizevic je napisao/la:Ima li ko provjeren link za skidanje Microsoft Office paketa 2010/2013 nebitno?
to onaj wide sto si kupovaoNeutral je napisao/la:Crko mi adapter od novog monitora
Dali mi u radnji drugi, a onaj poslat na servis. Da vidite samo koje je to smeće od adaptera, vidim da ima i drugih verzija adaptera što dođu uz njega, eto mene zapalo smeće.
Ides Command Prompt i ev metod kako pronaci prijetnju odnosno dati error https://www.sysnative.com/forums/window ... 8-1-a.htmlPostPostao/la arelinho » 20 sep 2016, 15:22
Druže meni samo ova 4 updatea stoje kad to otvorim.Asteriks je napisao/la:Ides Command Prompt i ev metod kako pronaci prijetnju odnosno dati error https://www.sysnative.com/forums/window ... 8-1-a.htmlPostPostao/la arelinho » 20 sep 2016, 15:22
Ak ne uspijes ides Control Panel, System and Security, Windows update i trazis KB3004394 pod Installed Updates (donji lijevi ugao), ak nadjes brisi.
Trazi najnoviji Net Frameworks za dati sistem. Izbrisi trenutni driver grafe, ustvari deinstaliraj ga (ak ne moze normalno, trazi neki amd graphic unistaler), disalbe antivirus, firewall i sve sto imas od zastite. Onda ponovo update pomenuti driver, i restart laptopa.
Nema mnogo rjesenja za ovaj problem, jer ta neka driver provjera ocito nadje konflikt zadnjeg updatea il tog drivera uopce, jer fali neka sitnica.
Kako ću to odraditi sa ovim programom?Asteriks je napisao/la:Probaj sa ovim http://stackoverflow.com/questions/2729 ... ed-to-load
Znaci prije svega skines Dependency Walker, on ce naci DLL file. Msm da ti u sustini treba novi Microsoft Visula C++. Deinstaliraj postojeci a ovaj Walker bi ti trebao predloziti onaj kompatibilni a moguce da je to MV 2012 verzija il ti dvije koje imas (X86 i X64 nisu iste, a to moras rijesiti). Ides add remove i trazi ovaj Visual C++ i vidi da li se poklapaju obje verzije.
I da, iskljuci Windows update.
Trenutne dvije verzije koje mi pokazuje su:Asteriks je napisao/la:http://www.thewindowsclub.com/dependenc ... r-download
Malo je zeznutiji jer trebas ubaciti file koji ti zadaje problem pa ga uporediti sa trenutnom verzijom npr. file 32 bit u 64, jer 64 bitna verzija ima dll-ove od 32-bitne.
Ak ti je komplikovano probaj ove dr korake.
Druže meni evo radi već sat i po.Asteriks je napisao/la:Kod tebe je 64 bitna verzija, e probaj ovu X86 modify. Ak si ih trenutno instalirao (nove, jer msm da je bila 2010), onda ides nas restart pa vidi da li izbacuje slican problem.
Ako izbaci, onda probaj neke starije. Ne moraju se striktno podudarati sam nek su ista godina.
I skini Windows repair all in one i pusti da ti sav registar ustima (nekih 30 min traje proces).
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Jabroni, MaroonBjelave i 10 gostiju.