Safet Sušić - Pape

Adin_BiH
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Adin_BiH » 14 nov 2011, 17:07

Safetova igra je 1000 puta bolja , pogotovo u defanzivnom dijelu igre . Zakljucak je da , koliko god Ciro bio bolji motivator , Pape je bolji takticar .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 nov 2011, 17:13

ja ruku dajem da smo pobjedili albaniju i rumuniju, da bi sa bjelorusima u dvomecu uzeli 1 bod, a od francuske primili tricu.. pa covjece poraz od rumunije je koliko god to cudno zvuci, bilo nesto najbolje sto nam se moglo desiti jer nakon toga mi igramo najbolji fudbal ikad.. ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2011, 17:16

Hajmo malo ovako sagledati,man'te @Drage zvani CCCP :mrgreen:
Naime ima tu par repki sa kojima nismo mogli meda prije dolaska Papeta.
Grcka cetiri meca ,cetiri poraza gol razlika 2-11.Po prvi put na Kosevu nismo izgubili od njih.jos kad se uzme u obzir da nam nije ni Pjanic,Miske itd nisu igrali sve u svemu nije lose.
Rumunija-dva meca dva poraza gol razlika 0-5,Sa Papetom po prvi put smo ih dobili,jesmo u uzvratu izgubili ali nije nam vise saldo bas gola nula sa njima.
Portugal -dva mec dva poraza,u zenici rezultat opet po prvi put nije poraz, ostalo cemo da vidimo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 nov 2011, 17:55

istina, na pocetku je grijesio poput obicnog amatera nabijajuci nama, obicnom navijacima, pritisak na tri i po´ stoje - ali je naucio. zadnjih par utakmica odigrasmo u stilu evropskih velikana.
najvaznije je da se u sto skorijem roku produzi safetov ugovor kako bi mogao nastaviti sa onim sto je zapoceo u ovim kvalama, a to je pronalazenje nekih novih klinaca koji ce dodatno ojacati nasu reprezentaciju.
nastavi li ovako u kvalifikacijama za sp, nije da vjerujem da cemo se plasirati, nego cemo protutnjati grupom kao sto je njemacka protutnjala kvalifikacijama za ep.
dakle, bez obzira na rezultat u lisabonu, safeta kaparisati i mirno u kvale za sp.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 14 nov 2011, 18:08

Hahaha. sta je ovo da ne povjerujem vlastitim ocima, Monolog pise hvalospjeve Safetu Susicu, a zahtjevao je njegovu ostavku posle treceg kola kvalifikacija. I sada ko fol se vadi na "kritikovanje kad je trebalo", a nece da prizna da je truba fudbalska i da blage veze nema.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 nov 2011, 18:20

Iako sam ja podrzavao Papeta od pocetka, kao i svakog naseg selektora, treba biti posten i reci da uz onakav savez, Ciro je napravio malo cudo. Sa onakvim ukljupima i lopovima, saradjivati je besmisleno, a ne jos trpiti da su ti isti nadredjeni. Ipak riba od glave smrdi, a sada su tu ipak Osim, Bajevic i ostali. Ljudi koji razumiju Safeta, koji ga podrzavaju i sto je najbitnije ljudi koji su prije svega Papetovi prijatelji i prijatelji Bosne i Hercegovine. Hvala Bogu pa imamo takve ljude sada u nasem savezu i kako god se zavrsila sutrasnja utakmica, mi smo najvazniju utakmicu dobili, mada je evidentno da to i dalje nekima smeta.
Safete i ostali Zmajevi sretno sutra, ostavite srce na terenu - u sto ne sumnjam. Ponosan je osjecaj je ovih dana biti Bosanac i Hercegovac, a vi svi ste uveliko doprinjeli tome svemu. Hvala vam i sretno jos jednom!
Sport je lijek za tijelo i duh.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 nov 2011, 18:30

baboitata je napisao/la:Hahaha. sta je ovo da ne povjerujem vlastitim ocima, Monolog pise hvalospjeve Safetu Susicu, a zahtjevao je njegovu ostavku posle treceg kola kvalifikacija. I sada ko fol se vadi na "kritikovanje kad je trebalo", a nece da prizna da je truba fudbalska i da blage veze nema.
Gdje si Šabane? :mrgreen: Šta ima kod Papca, Medunjanina i Begovića? I, je l' opala cijena Korone? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 14 nov 2011, 18:30

storm_raider je napisao/la:Iako sam ja podrzavao Papeta od pocetka, kao i svakog naseg selektora, treba biti posten i reci da uz onakav savez, Ciro je napravio malo cudo. Sa onakvim ukljupima i lopovima, saradjivati je besmisleno, a ne jos trpiti da su ti isti nadredjeni. Ipak riba od glave smrdi, a sada su tu ipak Osim, Bajevic i ostali. Ljudi koji razumiju Safeta, koji ga podrzavaju i sto je najbitnije ljudi koji su prije svega Papetovi prijatelji i prijatelji Bosne i Hercegovine. Hvala Bogu pa imamo takve ljude sada u nasem savezu i kako god se zavrsila sutrasnja utakmica, mi smo najvazniju utakmicu dobili, mada je evidentno da to i dalje nekima smeta.
Safete i ostali Zmajevi sretno sutra, ostavite srce na terenu - u sto ne sumnjam. Ponosan je osjecaj je ovih dana biti Bosanac i Hercegovac, a vi svi ste uveliko doprinjeli tome svemu. Hvala vam i sretno jos jednom!
Malo si ovdje pobrko stvari i Safet je moro te mafijase da trpi ,pa nam je visilo o koncu hocemo li biti diskvalifikovani,te nakon svega Pape je smogo snage sa svojim zmajevima i doveo nas u baraz.Naravno da su se mnoge stvari poboljsale dolaskom komiteta,niko nas vise nece kociti u ciljevima za uspjeh.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2011, 18:38

baboitata je napisao/la:Hahaha. sta je ovo da ne povjerujem vlastitim ocima, Monolog pise hvalospjeve Safetu Susicu, a zahtjevao je njegovu ostavku posle treceg kola kvalifikacija. I sada ko fol se vadi na "kritikovanje kad je trebalo", a nece da prizna da je truba fudbalska i da blage veze nema.
Jedan ali vrijedan :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2011, 18:43

jedan dan kad budem imao viska vremena cu sjesti i sa zadovoljstvom procitati sve ove stranice :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 nov 2011, 19:04

calcio je napisao/la:jedan dan kad budem imao viska vremena cu sjesti i sa zadovoljstvom procitati sve ove stranice :D
Što? Da vidiš ko je i šta pisao. :mrgreen:

Ne treba puno zamjeriti onima koji su i previše emocionalno reagovali nakon par lošijih utakmica. Ono što meni jako smeta (u zadnje vrijeme se može reći - smetalo :D ) je primitivizam i vulgarnost.
Svi ti miševi su trenutno u rupama i ne misle izaći iz njih. Doduše, možda im se sutra ukaže prilika da "naoštre olovke".
I da pokažu kako bi to oni bolje napravili. :lol: Priželjkujmo da ih sutra ne bude. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 nov 2011, 19:27

Pasodzigera je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Iako sam ja podrzavao Papeta od pocetka, kao i svakog naseg selektora, treba biti posten i reci da uz onakav savez, Ciro je napravio malo cudo. Sa onakvim ukljupima i lopovima, saradjivati je besmisleno, a ne jos trpiti da su ti isti nadredjeni. Ipak riba od glave smrdi, a sada su tu ipak Osim, Bajevic i ostali. Ljudi koji razumiju Safeta, koji ga podrzavaju i sto je najbitnije ljudi koji su prije svega Papetovi prijatelji i prijatelji Bosne i Hercegovine. Hvala Bogu pa imamo takve ljude sada u nasem savezu i kako god se zavrsila sutrasnja utakmica, mi smo najvazniju utakmicu dobili, mada je evidentno da to i dalje nekima smeta.
Malo si ovdje pobrko stvari i Safet je moro te mafijase da trpi ,pa nam je visilo o koncu hocemo li biti diskvalifikovani,te nakon svega Pape je smogo snage sa svojim zmajevima i doveo nas u baraz.Naravno da su se mnoge stvari poboljsale dolaskom komiteta,niko nas vise nece kociti u ciljevima za uspjeh.
Prije da si ti malo "pobrko" stvari. :) Nigdje ja nisam rekao da tako nije bilo.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 14 nov 2011, 19:28

Nisam gotivio Papeta kad je tek dosao na klupu reprezentacije zbog njegovog trenerskog neiskustva a i zbog toga sto sam zelio da Sergej nas preuzme. Nikad ga nisam pljuvao ali jednostavno nisam vjerovao da moze ovako daleko dogurati. Medjutim sad mi je prirastao srcu nevjerovatno, najgotivniji selektor kojeg smo ikada imali mi je postao. Skidam mu kapu i zelim mu sve najbolje. Zasluzuje da se skandira njegovo ime na utakmici, zasluzuje da se postuje, zasluzuje vecu platu i mnogo toga jos. Pape oprosti nam!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 nov 2011, 19:31

Raul7 je napisao/la:Nisam gotivio Papeta kad je tek dosao na klupu reprezentacije zbog njegovog trenerskog neiskustva a i zbog toga sto sam zelio da Sergej nas preuzme. Nikad ga nisam pljuvao ali jednostavno nisam vjerovao da moze ovako daleko dogurati. Medjutim sad mi je prirastao srcu nevjerovatno, najgotivniji selektor kojeg smo ikada imali mi je postao. Skidam mu kapu i zelim mu sve najbolje. Zasluzuje da se skandira njegovo ime na utakmici, zasluzuje da se postuje, zasluzuje vecu platu i mnogo toga jos. Pape oprosti nam!
eh sergej je iskusan plaho
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 14 nov 2011, 19:33

nick je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Nisam gotivio Papeta kad je tek dosao na klupu reprezentacije zbog njegovog trenerskog neiskustva a i zbog toga sto sam zelio da Sergej nas preuzme. Nikad ga nisam pljuvao ali jednostavno nisam vjerovao da moze ovako daleko dogurati. Medjutim sad mi je prirastao srcu nevjerovatno, najgotivniji selektor kojeg smo ikada imali mi je postao. Skidam mu kapu i zelim mu sve najbolje. Zasluzuje da se skandira njegovo ime na utakmici, zasluzuje da se postuje, zasluzuje vecu platu i mnogo toga jos. Pape oprosti nam!
eh sergej je iskusan plaho
Nisam rekao da sam sergeja zbog iskustva zgotivio. Odakle si ovo izvukao da mi je znati :S Sergej mi je najdrazi igrac koji je ikada igrao za nas i zbog toga sam ga zelio vidjeti na klupi. A nisam jedini, 80% navijaca je isto htjelo.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 14 nov 2011, 19:33

Pa stvarno, gdje li su svi ti tzv. strucnjaci, hahahaha. Velez_Mostar, Iranac, Zeljovac, Za Raju (haahaha), Rodo_Ne Vidjen, Ljatifi Kruezi, Kar-tman....??????? Neki su obecali da ce mi i popusiti ako Safet odvede BiH u baraz, nema vrdanja sada. A Monolog se slepo svakom od njih, ama bas svakom. Posle tri utakmice ovaj "vrsni poznavaoc fudbala" (hihihihihi) podrzan od stakore above tvrdio je da Susicu treba dati otkaz "dok jos nije kasno". E sad je pao jedan lizing. sto je u sustini i dobro. istina je da treba i hrabrosti i obraza priznati da si buo budala.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 nov 2011, 19:34

ciro blazevic je sa zadovoljstvom sa njima saradjivao, bezbroj puta je ponavljao da je munja njegov prijatelj, da je savez super, da je dodik super, da nema problema i da cemo portugalcima **** majku npr :roll:
nema potpisa

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 14 nov 2011, 19:45

Rekli si im da ti strucnjak nisi
Rekli si im da mekusac ti siiiii
Rekli si im da ces nas zajebat'
Da si teski ti fudbalski levat'

Oprosti im Pape, cha su mulci biliiii
O fudbalu Papeee, nista nisu znaliiiii
Oprosti im Pape, to su mala dicaaaaaa
Ili mala dica, ili sa dva licaaaaaaaaa.

Rekli su im da je Sergej bolji
Zato nisi Papeee, bio im po volji
Rekli su im ono cha su tili
Virovali, jer su ludi biliiii

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2011, 20:32

baboitata je napisao/la:Rekli si im da ti strucnjak nisi
Rekli si im da mekusac ti siiiii
Rekli si im da ces nas zajebat'
Da si teski ti fudbalski levat'

Rekli su im da je Sergej bolji
Zato nisi Papeee, bio im po volji
Rekli su im ono cha su tili
Virovali, jer su ludi biliiii

:mrgreen: :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 14 nov 2011, 23:07

Kako sam već pisala, vjerujem u ovog čovjeka i njegove ideje. Jednostavno, to je Pape. Čovjek koji je zaslužio sve ovo dobro što mu se dešava.
Negdje napisah ovo, pa evo i ovdje:

Ko je Safet Sušić?

U pjesmi opjevan, u priči ispričan, u drami odigran, u historiji zapisan, u narodu živ dok je svijeta i vijeka, čovjek koji će prvi odvesti igrače Bosne i Hercegovine da slušaju himnu najdraže domovine, držeći dlanove na jakom bosanskohercegovačkom srcu, i to isto srce da ostavljaju na terenu utakmica EURA 2012! 8-)
BaDa12
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 87 gostiju.